REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.5° Constanța Mar., 6 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6813
23.5° Constanța Marți, 6 August 2024 Anul XX Nr. 6813
 

Carmen Tănase, într-o continuă luptă cu kilogramele în plus

Carmen Tănase, într-o continuă luptă cu kilogramele în plus

Valentina CAMARA 21 februarie 2023 | 00:00 403

Carmen Tănase este una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite actrițe de la noi din țară. Vedeta se bucură de o carieră de succes la care a muncit ani la rând.

Carmen Tanase, intr-o continua lupta cu kilogramele in plus

În prezent, actrița joacă într-un serial, însă programul său este foarte aglomerat, întrucât are și alte proiecte în paralel. Carmen Tănase susține că s-a luptat toată viața cu kilogramele în plus și nicio dietă nu a ajutat-o să ajungă la greutatea pe care și-o dorește.

Îndrăgita actrița susține că de-a lungul vieții a încercat tot felul de diete, însă fără niciun rezultat.

Actrița se luptă cu greutatea dintotdeauna, iar dacă un regim îi dădea speranțe, după terminarea lui, kilogramele reveneau și era nevoită să o ia de la capăt.

Cu toate acestea, vedeta aruncă o parte din vină asupra stresului și își dorește să scape de el. Actrița are un program încărcat, iar filmările, spectacolele și proiectele pe care le are în derulare, deși îi aduc satisfacție și mulțumire, îi aduc și o doză de stres.

„ Tot timpul am ținut. Am ținut toate dietele posibile. Nu cred că există dietă să nu o fi ținut-o. «Aiurea în tramvai». Degeaba. Am ținut și unele care au funcționat, dar după ce s-a terminat dieta, s-au pus la loc kilogramele. E stres mult. Din cauza aceasta. Dacă aș scăpa de stres… Dar cum? Nu prea ai cum să scapi!”, a spus Carmen Tănase, potrivit wowbiz.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303