REPLICA ONLINE CONSTANTA

31.8° Constanța Sâm., 20 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6796
31.8° Constanța Sâmbătă, 20 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6796
 

Carnagiu pe o autostradă din Turcia. Zeci de morți și răniți în urma unui accident în lanț! Video

Carnagiu pe o autostradă din Turcia. Zeci de morți și răniți în urma unui accident în lanț! Video

Virgil STOIAN 28 decembrie 2023 | 10:06 4207

Cel puțin 11 persoane au fost ucise și alte 57 au fost rănite într-un accident rutier produs joi în nord-vestul Turciei, a anunțat presa locală.

Carnagiu pe o autostrada din Turcia. Zeci de morti si raniti in urma unui accident in lant! Video Imagini de la accident

Accidentul care a implicat șapte vehicule, inclusiv trei autobuze și un camion, s-a produs pe autostrada Marmara Nord, din provincia Sakarya. Accidentul a avut loc în condiții de ceață densă, la aproximativ 150 de kilometri (93 de mile) de Istanbul.

O investigație a fost declanșată cu privire la accident, dar guvernatorul Yasar Karadeniz din Sakarya a spus că probabil a avut loc atunci când un vehicul a lovit un camion în condiții de vizibilitate slabă, declanșând alte accidente în spate.

Carnagiu pe o autostrada din Turcia. Zeci de morti si raniti in urma unui accident in lant! Video Imagini de la accident

Cel puțin trei autobuze interurbane au fost implicate în accident. Autoritățile cred că unii pasageri au murit când și-au părăsit vehiculele și au fost loviți de un alt vehicul, a declarat Karadeniz reporterilor la fața locului.

Șapte dintre răniți erau în stare gravă, a spus guvernatorul.

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Lumea nu e p*****a, Cupso. Păcat pentru ca eu chiar crezusem in AUR. Dar au migrat in AUR pesediști și peneliști. Dacă as fi votat cu AUR, ii votam pe aceiași hoți ai Constanței.
0
0
vreau la ciolan si djangale
1
0
Bai astia de la ziar vedeti ca desi ati oprit comentariile la articolul cu mine (cum faceti si la Horia C tinescu) astia comenteaza totusi la alte articole. Cum facem ca am facut plata ?
5
0
taci mai nu vezi ca am platit r*****a sa nu se poata comenta la articolele mele , AUR nu e pentru saracii , e un partid creat de secu sa capteze voturile prostilor frustrati si sa bage smecheri in parlament si consiliile locale. Hai ... valea cu naționalistii vedeți ca mai e loc la SOS ul Șoșoacei dati o bere pentru pont.
7
2
Vedeti de aceea nu ne fac guvernantii autostrazi,sa nu murim pe ele.
2
1
in accident sunt implicate si masini din romania ,?
2
1
Cupsa venit in AUR numai pentru ca își dorește primăria! IMPOSTORUL! După o viața de PSD și PNL! Te dai naționalist dintr-o data, cu cuvinte alese. Îți faci tu, căpușa. , cică echipa pentru primărie. Pai da, ca ai carat cu tine in AUR toată haita ta de prieteni și coorve, golani betivi și infractori! Pe Cristinel Dragomir, pe Plesca Stefan și pe maimuța care rămâne cu gura căscată atunci când vorbesc alții, Stela Ioan ai pus-o presedinta de Organizația de femei. Ai înlăturat din partid naționaliștii adevarati, traseist politic, impostor pitic și nasos care îți vopsești parul. Măcar du-te și vopsește-te ca lumea undeva, ca ești ridicol. Pacăliți lumea care începuse sa creadă in AUR, ciolanarilor.
11
1

REPLICA

LOTO

6/49
15382943810
5/49
38202113924
joker
218171712