REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° ConstanÈ›a Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
11.6° ConstanÈ›a Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

Carrefour inaugurează în Constanța două noi hipermarketuri

Carrefour inaugurează în Constanța două noi hipermarketuri

Andreea VLAICU 12 iulie 2024 | 00:00 6447

Carrefour deschide poftele ConstanÈ›ei odată cu inaugurarea celor două hipermarketuri remodelate din oraÈ™, unul amplasat în centrul comercial City Park (bulevardul Alexandru LăpuÈ™neanu 116C), iar celălalt în cartierul Brătianu (str. Cumpenei 2).

Carrefour inaugureaza in Constanta doua noi hipermarketuri

Ca urmare a integrării magazinelor Cora de format mare în universul Carrefour, reÈ›eaua de hipermarketuri a retailerului ajunge la aprox. 450 de magazine deschise la nivel naÈ›ional, trei dintre acestea fiind remodelate È™i rebranduite în municipiul ConstanÈ›a.

Constănțenii sunt invitați să descopere noile magazine, dar și o experiență unică la cumpărături. Cel mai mare format de magazine Carrefour se adaptează perfect la nevoile clienților, oferindu-le acces facil la peste 43.000 de produse alimentare și non-alimentare.

De luni până duminică, între orele 07:00 – 23:00, clienÈ›ii se pot bucura de o experiență completă în cele două hipermarketuri integrate în reÈ›eaua retailerului francez după achiziÈ›ia brandului Cora, acestea oferind cea mai variată gamă de produse disponibile pentru toate buzunarele. Indiferent de durata sesiunii de cumpărături, clienÈ›ii au acces la întregul univers de produse Carrefour, potrivit oricărei nevoi.

Ce surprize îi aÈ™teaptă pe clienÈ›i în noile hipermarketuri Carrefour din ConstanÈ›a: https://lp.carrefour.ro/campanii-constanta/

1. Produse locale, mai aproape de români

De pe rafturile magazinelor nu lipsesc produsele marcă proprie apreciate de clienÈ›i. Gamele Drag de România, Filiera Calității Carrefour, Simpl, Carrefour Essential sunt printre preferatele clienÈ›ilor. Pentru experienÈ›e gastronomice speciale, sunt recomandate produsele din gama Filiera Calității, cum ar fi carnea Black Angus È™i păstrăvul de Zăganu, dezvoltate în baza unor condiÈ›ii stricte de calitate. 

Carrefour inaugureaza in Constanta doua noi hipermarketuri

Dincolo de produsele din universul Carrefour, oferta magazinului cuprinde È™i produse din portofoliul fostului magazin Cora, apreciate de clienÈ›i pentru calitatea lor deosebită, precum produsele de brutărie È™i cofetărie. În Carrefour Brătianu clienÈ›ii vor regăsi È™i carmangeria tradiÈ›ională de unde pot achiziÈ›iona produse de carne, din porc È™i vită, proaspăt tranÈ™ate, din carcase cu origine România. Totodată, clienÈ›ii au la dispoziÈ›ie o varietate de produse locale, preparate sau afumate.

2. Produse pentru întreaga familie  

În plus, magazinele includ în oferta lor È™i produse non-alimentare nelipsite din gospodărie, de la echipamente È™i articole pentru gătit (electrocasnice, veselă, ustensile de bucătărie), produse de curățenie sau pentru casă È™i grădină, până la jucării pentru cei mici, articole vestimentare din colecÈ›ia TEX sau produse de îngrijire personală.

Carrefour inaugureaza in Constanta doua noi hipermarketuri

3. O experiență omnichannel la cumpărături

În linie cu viziunea sa omnichannel, Carrefour îÈ™i continuă misiunea de a deveni alegerea numărul unu a clienÈ›ilor, prin dezvoltarea reÈ›elei naÈ›ionale de magazine în toate formatele: Hiper, pentru experienÈ›a completă din cadrul sesiunilor de cumpărături săptămânale, Express, pentru rapiditate È™i caracterul personal al unui magazin de proximitate, Market, aflat la intersecÈ›ia dintre primele două formate, cu accent pe prospeÈ›ime, rapiditate È™i proximitate È™i Supeco, formatul discount.  

4. Universul Act for Good Carrefour – direct în buzunarul clienÈ›ilor, prin intermediul aplicaÈ›iei mobile

arte din procesul de remodelare, Carrefour extinde beneficiile din programul Act for Good disponibil în aplicaÈ›ia Carrefour, È™i la nivelul noilor magazine din ConstanÈ›a. ClienÈ›ii pot acumula puncte de loialitate ce pot fi utilizate ca monedă de schimb pentru a beneficia de discounturi, experienÈ›e diverse È™i ocazia de a susÈ›ine comunitatea prin fapte bune.  

 

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ne-am saturat de salariile voastre mici nu se merita tot cei care pupancur sunt cei care sunt vazuti cel mai bine de superiori o sa ramanem intepeniti intre paleti si nu o sa ne mai vada nimeni
0
0
mancare gata preparata humus marca carrefour si chiftelute vegetale verdino mi-au facut cam rau am renuntat la celelate cutii si le-am aruncat au probleme cu unele produse gata preparate la cat de mari se dau nu au un control la calitatii propriu ? sau asteapta sa vina anpc si ansvsa sa ii traga de maneci si sa le spuna ce sa faca
8
7

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677