REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Cartierul Tomis I va beneficia de reamenajare urbană

Cartierul Tomis I va beneficia de reamenajare urbană

Ana Maria LIPAN 3 martie 2023 | 00:00 970

 Pe strada Munteniei din cartierul Tomis I, sectorul delimitat de strada Mircea Cel Batrân și blocul LS6, au loc ample lucrări de reconfigurare a trotuarelor, a locurilor de parcare și de recondiționare a suprafeței carosabile.  

Cartierul Tomis I va beneficia de reamenajare urbana

Se montează borduri noi, suprafețele noilor trotuare sunt consolidate prin așternerea unui strat de piatră, în etapa premergătoare stratului final. Tot la nivelul trotuarelor, se amenajază casete noi pentru spații verzi, care vor fi umplute cu pământ vegetal. În perioada următoare, decorul peisagistic va fi îmbogățit cu plante și arbuști ornamentali.  

Cartierul Tomis I va beneficia de reamenajare urbana

La nivelul carosabilului, va fi decopertat vechiul strat de asfalt și se va așterne un nou strat de uzură. Parcările publice din dreptul blocurilor vor fi de asemenea, reamenajate. La finalul lucrărilor de asfaltare se vor aplica marcaje rutiere. Facem din nou apel către conducătorii auto să nu parcheze mașinile în zonele în care se efectuează lucrări, pentru a nu îngreuna accesul utilajelor. 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Urmatorul primar tot borduri pune? Dale, pomi ,flori,luminite de Craciun,izolatii de mantuiala,cladiri renovate in dorul p...i afaceri mici cu profit mare in buzunare lui si a celor cu firme cu acces la primar. cat a luat spaga spagaru de la marina? Cu firmele lui agreate de el cu hotii lui la furat banii comunitatii.Sper sa plateasca toti pentru ce au facut si cat au furat ,toti din primarie si firmele implicate.Cum arate orasul Constanta azi? Mai rau ca pe vremea lui Ceausescu.Imi este rusine cu voi de cat incapabili sunteti.Nu ati fost si nu sunteti in stare sa realizati nimic pentru acest oras.De peste 30 de ani,orasul arata ca dupa bombardament.in ultimii 2 ani a venit potopul PNL in Constanta.Mai p****i decat ceilalti din PSD.
0
0
Sa nu credeti ca tot cartierul, ci doar o bucatica de strada. Si peste drum, in Tomis 2 au facut pe sarite, cu dedicatie, gen Vasile Lupu, Chiliei, etc. Si tomberoanele infecte, sunt si mai infecte acolo, siktir!
2
0
tomis 1 are blocuri de aproape 65 de ani cu betonul structurii de rezistenta imbatranit si degradat plus cine stie cate modificari au facut numerosii proprietari care s-au perindat in 33 ani unele afectand structura de rezistenta; toate blocurile dinainte de 77 au nevoie cel putin de o expertiza vizuala a uneui specialist si consolidari si reparatii acolo unde este cazul; din pacate primaria se dovedeste la fel de inconstienta, iresponsabila si nesimtita ca si asociatiile de proprietari si proprietarii insisi si nu face nimic asteptand cu cinism mortii de la primul mare cutremur cu scuza gresita si ipocrita ca nu poate interveni la proprietatile private
0
0
rimati tot orasul, dar cind terminati?
4
0
Sa imi bag pwla in mortii vostri!!! Reabilitare urbana?!!?!?? Ce reabilitare urbana ma scarbelor!??? Nu avem apa calda si caldura dar voi puneti pavele si plantati copacei!!! Nu avem strazi! Orasul e o groapa de gunoi! Sa va moara tot neamul in chinuri jigodiilor! MWE CU KKT CHITAC SI LA TOT NEAMUL LUI!!!
6
4

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510