REPLICA ONLINE CONSTANTA

28.7° Constanța Lun., 12 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6819
28.7° Constanța Luni, 12 August 2024 Anul XX Nr. 6819
 

Cartierul TOMIS PLUS, băgat în SPERIEŢI de câinii MAIDANEZI! Video

Cartierul TOMIS PLUS, băgat în SPERIEŢI de câinii MAIDANEZI! Video

Replica API 27 iunie 2021 | 19:31 974

Constănţenii care locuiesc în cartierul Tomis Plus nu mai scapă de probleme în ultima vreme. De data aceasta câinii maidanezi le dau bătăi de cap, făcându-i pe oameni să le fie teamă să mai iasă din case. Ce-i drept, au şi motive întrucât, nu de mult, un copil de nouă ani a fost la un pas să fie sfâşiat de maidanezi. Totuşi, unii dintre locuitori consideră animalele inofensive şi îi consideră vinovaţi pe cei care le abandonează în stradă, fără milă.

Speriaţi de o haită de câini agresivă

Recent, un locuitor din Tomis Plus, în timp ce venea de la cumpărături, a surprins mai mulţi câini maidanezi ce păreau a fi destul de agresivi. Se pare că haita de câini îşi face veacul în dreptul unui loc de depozitare a deşeurilor din cartier, iar în momentul în care au fost surpirnse imaginile, animalele se luptau între ele, probabil pentru mâncare. Cetăţenii sunt speriaţi de acestea întrucât frecventează zilnic locul şi se tem pentru viaţa lor. Totuşi sunt voci care afirmă că vinovate nu sunt animalele, ci persoanele care le abandonează, fără milă, în stradă. „Vinovaţi sunt cei care îi abandonează, săracii nu au nicio vină că există. Raportaţi abandonul! Omul este principalul vinovat, aceşti căini nu apar ca ciupercile după ploaie. Rău facem repede, dar câinii din imagine nu sunt deloc agresivi cu oamenii”, explică unii dintre cetăţenii care locuiesc în acelaşi cartier.

Copil de 9 ani, atacat de maidanezi

Amintim că în luna ianuarie un copil de 9 ani a fost atacat de patru maidanezi în fata supermarket-ului Mega Image din Tomis Plus. Sperietura minorului a fost soră cu moartea, iar părinţii s-au declarat revoltaţi. Tatăl acestuia a povestit îngrozit cum şi-a salvat copilul şi cerea adoptarea unor măsuri de îndată. „Cum este posibil ca în 2021 maidanezii să încolţească un copil pe stradă? Patru câini mi-au încolţit băiatul. Adunaţi animalele fără stăpân de pe străzi! E degradant pentru nivelul de civilizaţie pe care pretindem că îl avem”, a declarat bărbatul.

Video:

Citeşte şi:

COPIL atacat de o HAITĂ de CÂINI, în Tomis Plus

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
În c*rând va venii vremea când vor dispărea cainii după strada Romania e tara europeana nu mizeria de india Dacă la cutomani le plac câinii după strazi pot sa se mute în india acolo sunt mai mulți caini pe strazi și acolo câinii sunt hrăniți și cu fetusul uman de la spital
1
0
Iar constantenii, in general, sunt speriati de maidanezii de la primarie.
1
0
Ati votat pnl ! Ciocul mic si buzele cracanate !!!
4
1
Cine nu iubeste animalele, nu iubeste nici oamenii
5
4
Imagini de ghetou
2
1
Ati uitat sa mentionati si de sobolani! E plin in Tomis Plus
6
1
Speriati de bombe
3
6

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016