REPLICA ONLINE CONSTANTA

29.3° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
29.3° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

CASA cu LEI, loc de SPRIJIN pentru BICICLETELE abandonate de NESIMŢIŢI

CASA cu LEI, loc de SPRIJIN pentru BICICLETELE abandonate de NESIMŢIŢI

Replica API 25 aprilie 2021 | 21:59 2461

Unii dintre cetăţenii Constanţei nu se lasă şi continuă să-şi surprindă semenii... neplăcut. Odată cu venirea primăverii şi a vremii favorabile, constănţenii au din nou posibilitatea de a închiria biciclete cu care să se plimbe prin oraş. Doar că unii dintre ei au ajuns să-şi bată joc de bunul public, abandonând bicicletele şi nu oriunde, ci printre zidurile cetăţii antice Tomis.

Zidurile cetăţii Tomis, loc de sprijin pentru biciclete

Pentru a încuraja reducerea poluării, Primăria Constanţa a pus la dispoziţia cetăţenilor sute de biciclete cu care constănţenii să se poată deplasa în municipiu. Însă, încă există şi persoane cărora le lipseşte bunul simţ şi care îşi bat joc de bunurile publice. Un astfel de caz a fost semnalat în weekend-ul care tocmai s-a încheiat.

După ce au făcut o plimbare “binemeritată” cu bicicletele închiriate, câţiva constănţeni s-au gândit să le abandoneze printre zidurile cetăţii Tomis, chiar lângă faimoasa Casă cu lei. Cum au reuşit să le cocoaţe acolo, rămâne un mister, cert este că intenţiile nu au fost dintre cele mai bune, mai ales că staţia de biciclete este la doi paşi distanţă de locul cu pricina. “Avem probleme mari cu civilizaţia! Cum să închiriezi biciclete şi să le abandonezi la nici 300 de metri de staţie?”, precizează constănţenii.

Sistemul de bike sharing din municipiul Constanța a devenit funcțional începând 1 martie

Sistemul de bike sharing din municipiul Constanța a devenit funcțional începând 1 martie. Primăria Constanța a anunțat că 390 de bicicletele au fost puse la dispoziție gratuit de municipalitate.

Funcționarea sistemului a fost întreruptă pe 1 decembrie 2020. În intervalul 1 decembrie-1 martie s-a făcut o revizie generală a stațiilor și a bicicletelor și s-au remediat defecțiunile. Pentru a putea folosi echipamentul, utilizatorii trebuie să dețina un card CTBike.

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
1. Stai tu linistita ca vor fi gasiti. Daca nu duci bicicleta inapoi in 24h devine caz de furt. Si au numele de pe carduri. 2. Cum sa nu isi bata joc de bunul public cand autoritatile isi bat joc de banul public ? Gunoaiele alea de biciclete au fost cumparate cu peste 2400 ron bucata. Asta e bataie de joc. Cine a dat atatia bani pe ea ori si-a luat teapa, ori si-a batut joc de noi
0
0
bogatasul Comanescu lasa acea bijuterie de casa sa se degradeze si mai mult in mod voit
1
0
mai Diana, unu ca se poate vedea cine a inchiriat bicicleta iar acolo este un zid, doi fata tati casa cu lei de care vorbesti este a tov comanescu si o sa cada. cand scrieti si despre asta?ce ziar de kkt
11
3
Melteni de Constanta , bineinteles cu o educatie precara
18
1
De pe acel card nu se poate localiza cel care a inchiriat in sistem.?
23
1

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016