REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.4° Constanța Dum., 4 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6811
27.4° Constanța Duminică, 4 August 2024 Anul XX Nr. 6811
 

Casa de pariuri a Liubei Stănescu, hărțuită de o angajată care a fost concediată!

Casa de pariuri a Liubei Stănescu, hărțuită de o angajată care a fost concediată!

Replica API 15 martie 2022 | 00:47 4320

”Nu știu nimic de faptul că ar fi însărcinată, nu mi-a spus nimic de așa ceva, știu doar că 10 zile a lipsit de la muncă, pentru că a fost în Bulgaria să își ia rochie. Din anturajul ei, am înțeles că știa că dacă mergi în Bulgaria stai 10 zile acasă și ea știind că urma să aibă nuntă, doar a trecut granița la bulgari și s-a întors înapoi. Apoi am primit poze cu ea de la logodnă, de la coafor, și altele, dar am acceptat pentru că nu aveam ce face, ea fiind în carantină. Între timp, colega ei de la agenția de pe Soveja, care am înțeles că îi este și verișoară, ne-a furat o sumă de bani, și Sibel având lipsă o sumă de bani. Ca să rupem acest lanț, am decis să o mutăm la altă agenție, cea de pe I.C. Brătianu. După toată această perioadă, Sibel a început să lipsească, ba pentru că o durea măseaua, ba capul. Într-o joi a plecat de la muncă și am mai reușit să luăm legătura cu ea decât după aproape o săptămână, motivând că a fost bolnavă. După trei zile i-am desfăcut contractul de muncă, și i-am cerut cheile agenției. Nu a adus nici un certificat sau alte acte doveditoare", a declarat Liuba Stănescu pentru Replica de Constanța.

Sibel O.și logodnicul

Lua bani din casierie fără să anunțe

Mai mult decât atât, se pare că Sibel O. ar fi avut lipsuri în gestiune încă de la primele luni de serviciu: ”Era angajată de o lună jumătate și avea deja 7000 de lei lipsă. Am zis să o ajut, i-am eșalonat plata tocmai pentru că mi-a fost milă de ea. În decembrie și-a luat singură banii de concediu. Eu și directoarea de zonă am tot primit amenințări de la iubitul ei ca să îi dăm salariul. Ne hărțuiește pur și simplu, ne sună la ore nepotrivite. Noi i-am trimis salariul prin mandat poștal salariul, cum am fost sfătuiți de ITM, dar și contractul de muncă și toate actele, dar nu l-a ridicat. Am primit iar amenințări de la logodnicul ei, că dacă nu îi dau salariul, se duce la parchet și la toate forurile locale.„ a mai spus Liuba Stănescu.

ITM a făcut o anchetă

Contactați de reporterii Replica de Constanța, reprezentanții Inspectoratului Teritorial de Muncă Constanța au declarat: ”Am făcut o anchetă în acest sens, angajatorul a dovedit că a trimis prin mandat poștal, conform legii, toate drepturile care i se cuveneau angajatului".

Date despre Expres Food

Firma Expres Food a fost înființată în anul 2007 și are ca principal obiect de activitate baruri, restaurante și alte locații. În anul 2020 a avut o cifră de afaceri de 247.718 lei și datorii de 325 757 lei.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca angajata era corecta nu avea nimeni de suferit si nu se ajungea la asa ceva.
0
0
Cine a scris cu numele meu este o jigodie.
0
0
Nu ne compara pe toti cu tine.Esti disperata ca nu mai ai de unde fura?
0
0
Sunt o mincinoasa mica, si fac tot ce imi spune Stanescu . La noi in agentii toate fetele fura e traditie
0
0
Sa stea in banca ei sa nu mai rascolesca rahatul. Daca se ducea sa o reclame facea direct un pui de vargat.
0
0
Ea 80 ani El 45
1
0
Nici cu Liuba nu ne este rusine
0
0
Bine nea GOGU OLOGU PYNTENOGU!!
0
0
Sibel sa halesti un cap de miel.
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768