REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
11.6° Constanța Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

Casa lui Crăciun, de la Mangalia, scoasă la vânzare, dar n-o vrea nimeni!

Casa lui Crăciun, de la Mangalia, scoasă la vânzare, dar n-o vrea nimeni!

Andreea VREJOIU 11 iulie 2023 | 00:00 4348

Un executor judecătoresc din Constanța anunță organizarea unei noi proceduri de licitație în vederea vânzării unui imobil din Mangalia. Este vorba despre o locuință, situată pe strada Moldovei, numărul 7, fiind deținută de Marian Crăciun, fost consilier local în Mangalia. Prețul de pornire al licitației este de 573.740,5 lei, reprezentând 75% din prețul de evaluare.

Casa lui Craciun, de la Mangalia, scoasa la vanzare, dar n-o vrea nimeni!

Executorul judecătoresc Beciu Stelian anunță organizarea unei noi proceduri de licitație în vederea vânzării unui imobil ce aparține unui fost consilier local al Primăriei Mangalia. Este vorba despre un teren intravilan în suprafață de 331 mp și o construcție cu destinația locuință, regimul de înălțime fiind de S+P+1E.

Casa lui Craciun, de la Mangalia, scoasa la vanzare, dar n-o vrea nimeni!
Proprietatea este a unui fost consilier local al Primăriei Mangalia, anume Marian Crăciun, fiind scoasă la vânzare la solicitarea băncilor. Prețul de pornire al licitației este de 572.740 de lei, reprezentând 75% din prețul de evaluare. Imobilul are sarcini înregistrate la Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară în favoarea creditorului și în favoarea DEJ Grasu Gelu și Primăria Municipiului Mangalia.

Casa lui Craciun, de la Mangalia, scoasa la vanzare, dar n-o vrea nimeni!

În anul 2011, Crăciun a pierdut o altă proprietate în mod similar. Casa părinților fostului consilier local din Mangalia a fost scoasă la vânzare de Raiffeisen, licitația având loc pe 15 decembrie 2011, iar prețul pornind de la 471.576 lei. Potrivit Raiffeisen, imobilul era situat în loc. Mangalia, str. Moldovei, nr. 11, lot. 158 , jud. Constanţa, și era compus din teren intravilan cu dimensiunea de 371 mp şi construcţie aferentă de tip S+P+1E+M. Proprietar era Mihai Petru Crăciun, tatăl fostului consilier, care, în calitate de garant al debitoarei SC MM Company SRL, datora, la data acea dată, creditoarei Raiffeisen Bank SA suma de 1.460.000 lei. De asemenea, în 2013, Fiscul îi scotea la vânzare practic întreaga avere: cinci terenuri şi nu mai puţin de 8 case.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Casa e pe structura metalica, parterul fiind compartimentat in birouri. Cine o cumpără, ii trebuie bani pt modificări. Terasa e sprijinită pe piloni că sa nu cada.
0
0
Sunt sigur ca daca luati subiectul"la puricat",individul foloseste"interlopi locali" pentru a ameninta potentialii clienti, astfel incat nimeni sa nu o cumpere,eventual sa-i scada pretul si apoi sa fie cumparata"pe 2-3 LEI", de catre un"cumatru"al individului si astfel sa fie fentat sistemul. Practica asta este EXTREM DE DES INTALNITA, mai ales in familia BECALI si MISCAREA LEGIONARA DIN ROMANIA. Toata lumea stie ca BECALI s-a ridicat prin frauda imobiliara, prin camatarie si santaj cu interlopi din Bucuresti,unde cumpara terenuri la pret de nimic si le vindea la preturi exagerat de mari pentru spalare de bani sau alte"artificii"de genul. Ar trebui bine investigat astfel de licitatii. Ca sa nu mai spun ca exista din start FACTORUL DESCURAJATOR la astfel de licitatii, cand "fostul proprietar"este certat cu legea,interlop,mafiot, baron local al PSD, AUR si asa mai departe. Solutia e FARA PENALI IN FUNCTII PUBLICE DUPA 2024. Din pacate,"securistii"PCR-FSN-PSD-AUR" acopera sistemul corupt.
14
0
Cam mare cravata!Hahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahaha!
9
0
Dupa moaca, e din neamul fratilor prastie T/A/T/E. Le urez doar: Sa-mi suuga puIa toti 3! VAI!!! CENZURA PlZDll! Mai bagati carbuni, ca te frige, las-o jos, te frige, las-o jos!
12
0
Dupa moaca, e din neamul fratilor prastie t**e. Le urez doar: Sa-mi suuga puIa toti 3!
8
0
alo, aia e casa de 100 000 euro?e scoasa la misto
3
0
daca nu se verifica din ce a facut averea, tot degeaba.
4
1
Toti care fura sa dea domnul sa nu aiba parte de nimic ca fura pe spinarea amaratilor
3
0
nu a apucat a f-ure ca consilier cat sa isi salveze casa sau a dat o teapa si are toata averea pusa pe alt nume.
3
0
Vezi ca au dreptul în instanta sa contești executarea.Executarea este nelegala,pt ca atunci când ai făcut creditul aveai asigurare.Asigurarea ti-a plătit de mult restanta la banca .Tot ce se întâmplă este nelegal.Consulta și tu pe cineva cu experienta
3
1

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677