REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.7° Constanța Mie., 9 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6877
20.7° Constanța Miercuri, 9 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6877
 

Cascadorii râsului la Baia Mare: Cinci poliţişti, bătuţi măr de un elev de 15 ani în curtea liceului. VIDEO

Cascadorii râsului la Baia Mare: Cinci poliţişti, bătuţi măr de un elev de 15 ani în curtea liceului. VIDEO

Replica API 6 iunie 2019 | 00:00 301

Un elev de 15 ani a încins o bătaie în toată regula, cu 5 poliţişti, în curtea liceului, din Baia Mare. Colegii lui au filmat totul, de la fereastra clasei, potrivit observator.ro.

Imaginile au fost filmate miercuri, 5 iunie, în curtea Liceului Economic din municipiul Baia Mare. Se pare că Poliția ar fi fost sesizată despre un incident și un echipaj s-a prezentat la fața locului. Acolo, agenții ar fi încercat să discute cu un elev de aproximativ 15 ani.

Aceștia nu au reușit să se înţeleagă cu elevul și au cerut întăriri. Pentru a-l imobiliza pe adolescent a fost nevoie de trei polițiști pe care elevul îi loveşte în repetate rânduri. Pe imaginile video se vede clar bătaia pe care oamenii legi o încasează de la adolescent.

Vezi video: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Faruc si Nas sunt fetele mele rele si in caz de ceva vedetiva de patratica voastra ca va ameninta cu vibratorul din dotare ..
0
0
De cascadorii rasului sunteti voi ziaristii de cacat de la Replica
3
0
Legea este deosebit de proasta . Azi , cei de 15-16 ani , nu toti , sunt foarte aroganti si batausi . Stiu bine .....ca vezi cum te comporti cu mine , fiindca sunt minor . Constientizeaza , la maxim asta si devin obraznici sau mai rau . Politia actioneaza cu frica , limitativ . In mod normal daca nu intelege , cu vorba si tot la fel este , atunci direct , pus la pamant si incatusat . Dar legea spune : fa tu ce vrei fiindca esti minor , pe restu ii inchidem noi . Si de aici , incep sa tipe la parintii si mai rau .
1
0
Da a batut 5 politisti , unde vedeti voi , ziaristii pulii ??!
3
1
Daca nu pui bata pe specimene de felu asta nu faci nimic . Batut zdravan sa tina minte pana ajunge la pensie .
7
1
Exact , cum spune si '' cetatean '' n-au putut si nu au vrut sa-l atinga pentru ca este minor , era isterie nationala daca ai rupea vreo unghie golanului !
9
0
e legea facuta prost,daca il culcau jos politisti vuia toata presa si tv. vai ce ia facut saracului baiat,asta e tara in care traim...
19
0

REPLICA


LOTO

6/49
3153042226
5/49
1113510417
joker
15424182817