REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° ConstanÈ›a Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° ConstanÈ›a MarÈ›i, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Căsnicia lui Ilie Năstase, pe muchie de cuțit? Soția marelui tenismen dă din casă

Căsnicia lui Ilie Năstase, pe muchie de cuțit? Soția marelui tenismen dă din casă

A.F. 2 mai 2024 | 00:00 602

Ioana Simion (47 de ani), soÈ›ia lui Ilie Năstase (77 de ani), luptă ca o leoaică pentru mariajul său. Cei doi sunt împreună de È™ase ani iar de patru ani sunt È™i căsătoriÈ›i. Însă, în toÈ›i aceÈ™ti ani cei doi au întâmplinat diferite probleme, cum ar fi scandalul din 2021 când vedeta a chemat organele de lege după ce Nasty a devenit agresiv cu ea din cauză că fusese la munte cu mai multe prietene fără el.

Casnicia lui Ilie Nastase, pe muchie de cutit? Sotia marelui tenismen da din casaIoana și Ilie Năstase

Astfel, că în urma multor discuÈ›ii contradictorii pe care le-au avut, în toÈ›i aceÈ™ti ani, se pare că sufletul Ioanei a ajuns să fie negru de tristeÈ›e.

„Am niÈ™te supărări în suflet care mă macină de ceva timp. Este postul PaÈ™telui È™i trebuie să maschez multe. Eu am fost È™i sunt genul de femeie care a mascat foarte multe lucruri.

Am foarte multe dureri sufleteÈ™ti dar o să vină È™i ziua când o să vorbesc despre tot ce se întâmplă în mariajul meu. Chiar È™i aÈ™a, în ciuda problemelor, nu se pune vorba de un divorÈ›. Simt că am sufletul foarte încărcat. A trebuit să fac foarte multe lucruri împotriva voinÈ›ei mele”, a spus Ioana Năstase.

Casnicia lui Ilie Nastase, pe muchie de cutit? Sotia marelui tenismen da din casaIoana Năstase

Ajutor de la divinitate

SoÈ›ia lui Ilie Năstase ne-a mai dezvăluit È™i faptul că atunci când se simte fără putere È™i motivaÈ›ie să lupte pentru ziua de mâine îi cere ajutorul lui Dumnezeu:

„Mereu am È›inut postul PaÈ™telui, am avut o familie care mereu a respectat tradiÈ›iile. Sunt o persoană foarte credincioasă, aÈ™a am fost mereu, o să merg È™i la Înviere, anul acesta, normal. CredinÈ›a pe care o port mereu în suflet a reuÈ™it să mă salveze din multe situaÈ›ii. Nu mai pot să trăiesc în minciună È™i să maschez totul. Este dureros ce mi se întâmplă. Nu mai pot”.

Casnicia lui Ilie Nastase, pe muchie de cutit? Sotia marelui tenismen da din casa

Ilie Năstase a fost căsătorit de cinci ori. Primul mariaj a fost la vârsta de 26 de ani în anul 1972, cu Dominique Grazia, un top model belgian. Cei doi au divorÈ›at zece ani mai târziu. Din această primă căsătorie, Ilie Năstase are o fiică, Nathalie. În anul 1984, s-a însurat cu actriÈ›a americană Alexandra King, cu care a adoptat doi copii, Nicholas È™i Charlotte. Și de aceasta a divorÈ›at după câÈ›iva ani.

După separare, s-a recăsătorit în 2004 cu Amalia Teodorescu cu care are două fiice, Alessia È™i Emma Alexandra. De aceasta a divorÈ›at în 2010. Nasty nu a stat prea mult cu mâinile în sân È™i s-a căsătorit È™i a patra oară cu Brigitte Sfăt, în 2013 mai exact, de care a divorÈ›at în 2018. După divorÈ›ul de brunetă, Nasty se însura, din nou, în 2019 cu cea de-a cincea soÈ›ie, Ioana Simion cu care este căsătorit È™i în prezent, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ba pro s ti lor, in poza e ea cu rica r******u, si fata ei pare photoshopata, ma taNpitiiilooor maaa
0
0
Mergi pe la Irinel ca ala nu se supara
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510