REPLICA ONLINE CONSTANTA

25.4° Constanța Mar., 30 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6806
25.4° Constanța Marți, 30 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6806
 

Cât a câștigat de la stat Mari Dragnea că dansează după cum îi cântă Felix Stroe!

Cât a câștigat de la stat Mari Dragnea că dansează după cum îi cântă Felix Stroe!

Replica API 3 septembrie 2022 | 00:00 4899

Despre Marilena Dragnea, din calitatea de subprefect al Constanței, nu știu prea multe. De fapt, nu știm nimic. Nu cunoaștem raportul de activitate, nu ne cheamă la conferințe, nu știm cu ce se ocupă sau dacă se ocupă! Dar despre Mari Dragnea, din perspectivă politică, se cunosc foarte multe. Se știe, mai ales, că este mâna dreaptă a lui Felix Stroe, că taie și spânzură în organizație, că nu se face nimic fără voia și dorința ei, evident, la ordinul șefului. Dar cât credeți că câștigă de la stat pentru că dansează după cum îi cântă șeful Felix Stroe?! Aproape 5000 de lei pe lună!

De când a ajuns în Senatul României, Felix Stroe a luat-o pe Mari Dragnea alături de el, pe care a numit-o șefă de cabinet și care îi satisface toate nevoile profesionale liderului PSD Constanța. Este consilier parlamentar gradația 3 (?!) și câștigă 54.000 de lei pe an, echivalentul a 4.500 lei pe lună. Trage din greu pentru leafa pe care o câștigă și vedem asta în postările pe care PSD le face pe pagina de facebook, dar știm și de la colegii social democrați cât efort depune Mari Dragnea să-i demonstreze șefului că nu a greșit când a luat-o în PSD, după e liberalii nu au mai avut nevoie de serviciile ei. Când nu este în județ, este la sediul parlamentar pentru a veghea bunul mersul al lucrurilor.

Și, cum politica îi ocupă tot timpul, ne întrebăm când are timp să-și îndeplinească atribuțiile pe care le are la Prefectura Constanța, din poziția de subprefect?! Mai este puțin până la sfârșitul anului, atunci când sperăm că ne va pune pe tapet raportul activității desfășurate de la începutul acestui an.

Parcursul Marilenei Dragnea în politică: de la PNL a ajuns la PSD

Iar, dacă ați uitat, haideți să facem o trecere în revistă a parcursului Marilenei Dragnea în politică. Susţinută şi propulsată în politică de omul de afaceri Jean Paul Tucan (fost PNL), care a angajat-o în urmă cu 10 ani şi la Compania de Drumuri, Marilena Dragnea a ajuns candidat în 2016 la Primăria Năvodari, din partea PNL,fiind contracandidatul social-democratului Florin Chelaru. La acea vreme, Dragnea mărturisea că a petrecut mult timp prin diverse primării conduse de liberali, ca jurist care depune muncă voluntară, pentru a acumula experienţă.

Între timp, a rupt şi relaţiile cu Tucan, iar în campania din 2016 s-a lansat virulent în atacuri la adresa PSD-istului Chelaru. Ba, nu a ezitat să îl urmărească pe Chelaru şi să-l filmeze peste un gard, în timp ce ţipa, indignată, că PSD “cumpără voturi, Chelaru dă mită electorală (mici şi bere)”.

Vezi VIDEO mai jos:

După ce a pierdut rușinos alegerile, a fost pusă pe standby de PNL. Mizând pe faptul că lumea uită după 4 ani de zile, PSD Constanţa a decis s-o coopteze în partid. În iulie 2019, ajunsă în sânul social democraților, a fost ”aruncată„ de noii șefi în fruntea companiei Mamaia SA, moment în care primari s-au declarat revoltaţi, aceştia invocând faptul că nu are nici vechime, însă cel mai deranjant detaliu este cel legat de campania din 2016 de la Năvodari. În urma presiunilor, Marilena Dragnea a anunţat că se retrage de la conducerea Mamaia SA. După câteva luni, în noiembrie 2019, a revenit, însă nu pentru mult timp. În 2020 a ajuns consilier județean PSD, fiind pusă pe un loc eligibil și tot de atunci cântă după cum îi dansează șeful său pe linie de partid, Felix Stroe.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ai umilit, ai dezbinat, ai distrus la ordin, vipera .....dar vine si decontul
0
0
Dumnezeu si KARMA .**. Marleno fugi cat mai poti...
0
0
Am auzit ca o sa zburati in curand.... iar doamna nici pe centura nu o sa mai aiba loc....
1
0
Dar ce nu stie Felixut este ca va fi decapitat fix datorita acestei slabiciuni
0
0
Canta la flautu fermecat al lui fielics
1
0
Pe asta nici pe centura nu poti s o lasi! Ce fata are, sa moara mama mea! Din aia de 10 lei sa te p.si pe ea!!!!
0
0
Canta la ceatarna lui securistul Stroie?
2
0
Mai bine intrebati cat a s**t
0
0
Ba, Horia. Eu cred ca asta poate inconjura de 5 ori!
0
0
Mari, crezi ca daca pui cap la cap kilometrii de pul4 care ii ai inconjori pamantul de doua ori?!
0
0
Decat cu oligofrenii Tutuianu si minoritarul r**m Lungoci, mai bine Stroie Dumitrache. Tutuianu si Lungoci doi retarzi puscariabili.
0
0
O fi tot ceist din armata comunista.
0
0
Mari ii satisface si alte nevoie lui stroe, nu degeaba e amanta lui
2
0
Se permit comentarii la articolul asta... Interesant. Stiti ceva si nu spuneti.
0
0
O stiu pe aceasta sifilitica e s***a din toate punctele de vedere, si de cand il purceleste pe stroie s-a cam ingrasat.
1
0
Daca tot s-a aflat ca este parasuta de ce nu o da afara?
0
0
toti au futut o pe asta , jean pol tucan , florinelchelaru , stroie si lista e mai lunga
1
0
Toti care sunt numiti pe pile in functia de consilier parlamentar, nu fac nimic, se plimba si iau un salariu nemeritat!!! De ce?
1
1
Stroie un excroc spagar care vinde funtiile ca la taraba Acest turnator face exact ce facea mascariciul Mazare si va sfarsi ca el
0
0
search on google. Despre ce face mama marinelei
0
0
Dumitrache si Felix atentie. Il votam in octombrie pe Horia si Lucica ca ne-am saturat de voi pana peste cap. Ne cumperati cu o friptura la cort dar la functii puneti tot panaramele. Hai sictir. La tomberon cu voi.cand vreti schimbare ne anuntati si ne mai gandim
0
0
Se spune ca il mestereste bine pe sefu.
0
0
Domnita asta e f periculoasa. De mana ei va muri Stroie.
1
0
Bravo mirelo, din pupincurist direct critic ! Ce inseamna sa si sluga !
1
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513