REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Mar., 1 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6869
11.4° Constanța Marți, 1 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6869
 

Cât a costat un prânz la mare, în minivacanța de Rusalii

Cât a costat un prânz la mare, în minivacanța de Rusalii

Virgil STOIAN 23 iunie 2024 | 00:00 3196

În prima zi a vacanței de Rusalii, peste o sută de mii de oameni au ajuns la plajă, mai ales că litoralul a fost singura fâșie de teren cruțată de caniculă. Briza, nemărginirea mării, soarele generos și apa caldă i-au îmbiat pe mulți să se relaxeze.

Cat a costat un pranz la mare, in minivacanta de Rusalii

Cele mai aglomerate stațiuni au fost Mamaia, Eforie Nord, Costinești și Vama Veche. Turiștii și-au luat sejururi de cel puțin 3 zile, dat fiind că și luni mulți angajați sunt liberi, iar școlarii au luat vacanța.

Plaja din Mamaia a fost plină ochi. Mii de turiști, evadați din căldura sufocantă a marilor orașe s-au refugiat pe litoral. Reprizele de bronz sub soarele fierbinte au alternat cu răcoarea valurilor. Pentru unii, o terapie înainte de Bacalaureat.

Cat a costat un pranz la mare, in minivacanta de Rusalii

După atâta bălăceală și soare, foamea i-a îndemnat la amiază pe oameni să se retragă la terase, cherhanale sau autoserviri. Cu aproape 60 de lei se putea mânca pe săturate la prânz.

Cristina Croitoru, administrator terasă: „Avem felul unu, felul doi, ciorbele sunt 22 de lei, după care o friptură cu garnitură 30, deci în aproximativ 50 de lei se poate mânca și felul unu și felul doi”.

La restaurantele cu specific pescăresc, fructele de mare și scoicile au fost la mare căutare.

Alții s-au refugiat de pe plaja însorită la delfinariul din Constanța.

Indiferent că s-au bucurat de valurile mării, de o masă plină de savoare sau de plimbări pe plajă, multora nu le-a stat gândul decât la meciul de sâmbătă seară.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bani ca în Romania nu se găsesc nicăieri. Totul este la gri. Case ca la noi nu exista. Educație și gândire însă lipsesc cu desăvârșire. Asta e r*mânia.
9
0
Virgilucaca cu așa compunere rămâneam repetent în cla aIIa.si tu te crezi ziarist.
6
0

REPLICA


LOTO

6/49
4721674622
5/49
2412151840
joker
18175371515