REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.1° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
24.1° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

Cât costă să iei cina la restaurantul de lux al iubitului Anamariei Prodan

Cât costă să iei cina la restaurantul de lux al iubitului Anamariei Prodan

Valentina CAMARA 20 aprilie 2023 | 00:00 761

Iubitul Anamariei Prodan este un prosper om de afaceri. Flavius Nedelea deține mai multe hoteluri în Constanța, dar și în Capitală, unde are și un restaurant exclusivist. Se pare că nu oricine își permite să ia cina acolo, căci prețurile sunt piperate.

Cat costa sa iei cina la restaurantul de lux al iubitului Anamariei Prodan

De curând, s-a aflat că Anamaria Prodan are o relație cu Flavius Nedelea, un om de afaceri cunoscut în Constanța și în București.

Bărbatul este proprietarul unui restaurant situat într-o zonă bună a Capitalei, iar noi ne-am uitat cât costă să iei prânzul sau cina în localul omului de afaceri.

Cât costă să iei cina la restaurantul de lux al iubitului Anamariei Prodan

Restaurantul promite o diversitate de preparate, de la cele clasice până la cele mai sofisticate. De exemplu, o supă cremă de dovleac copt cu semințe și alune prăjite costă 75 de lei, în timp ce prețul pentru foie gras cu smochine, piure de mere, crunch de fistic este de 115 lei.

Prețurile cresc în funcție de preparat, mai exact, pentru coadă de langusta, risotto cu șofran și dovleac copt, bisque de homar, cei care vor să ia cina trebuie să scoată din jur 650 de lei.

Prețuri piperate sunt și la carne, astfel că, o ballotină din mușchiuleț de porc umplut cu ierburi aromatice și ciuperci, cartofi fondanți, șoric expandat costă 95 de lei.

Restaurantul vine cu mai multe alternative și pentru cei care sunt vegani, dar prețurile nu sunt pentru orice buzunar. Spre exemplu, risotto cu șofran, dovleac copt, conopidă galbenă și ceapă crocantă costă 65 de lei, în timp ce gnocchi cu rogout de ciuperci sălbatice, mascarpone porcini, trufe negre, fulgi de parmezan și alune de pădure caramelizate, micro plante costă 70 de lei.

Flavius Nedelea, primele declarații despre relația cu Anamaria prodan

Iubitul Anamariei Prodan a declarat în exclusivitate pentru Spynews.ro că nu își dorește să vorbească despre relația sa cu impresara și că preferă să fie, în continuare, o persoană discretă.

Ba mai mult, Flavius Nedelea a punctat că nu vrea să fie în lumina reflectoarelor, având în vedere relația mediatizată cu Anamaria Prodan.

„Nu vreau să vorbesc despre viața mea personală. Sunt o persoană discretă și așa vreau să rămân. Vă mulțumesc și vă doresc o zi frumoasă!”, a spus Flavius Nedelea, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cred ca restaurantul e tot timpul gol. Dar e vorba de spalare de bani.
1
0

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303