REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.3° Constanța Dum., 29 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6867
20.3° Constanța Duminică, 29 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6867
 

Cât costă un sejur la hotelul Iaki, al lui Gică Hagi, din Mamaia?! Video

Cât costă un sejur la hotelul Iaki, al lui Gică Hagi, din Mamaia?! Video

Andreea VLAICU 25 iunie 2024 | 00:00 2674

Hotelul Iaki, deținut de Gheorghe Hagi, este unul dintre cele mai luxoase hoteluri din stațiunea Mamaia. De aici probabil și prețurile puțin spus extravagante. Dacă la un hotel obișnuit de pe litoral, prețurile pornesc de la 300 de lei pe noapte, la hotelul Iaki este cu totul o altă poveste. Un sejur de 6 nopți în luna iulie pornește de la 1.400 de euro și poate ajunge la peste 2.000 de euro. Iar dacă doriți și relaxare la Spa, ei bine, trebuie scoase alte sute de lei din buzunar.

Cat costa un sejur la hotelul Iaki, al lui Gica Hagi, din Mamaia?! Videohotelul Iaki

Gheorghe Hagi are o carieră de fotbalist de necontestat. Totuși, acesta nu s-a oprit doar la asta și în anul 1999 a debutat în turism, atunci când a cumpărat hotelul Iaki. De atunci, hotelul a devenit o emblemă a stațiunii Mamaia. Cu toate acestea, pentru a-ți permite un sejur de câteva nopți la hotelul lui Hagi, este nevoie să faci foamea cu câteva săptămâni înainte să pleci în vacanță. 

Cat costa un sejur la hotelul Iaki, al lui Gica Hagi, din Mamaia?! Videoprețul pentru 7 nopți într-o cameră dublă

Vacanță de 2.000 de euro

Hotelul, care trebuie să-și mențină statusul de hotel de lux, își păstrează prețurile cât mai sus. Atât de sus încât o vacanță la Iaki depășește chiar și un sejur în țările tropicale. În luna iulie, în plin sezon estival, o cameră dublă fără mic dejun și fără acces la Spa-ul hotelului, 7 nopți de cazare costă nu mai puțin de 1.407 de euro. Desigur, prețul este cu mult micșorat deoarece luna iulie are o ofertă de 25% reducere. Cu alte cuvinte, fără reducere, sejurul ar fi ajuns 1.876 de euro. 

Cat costa un sejur la hotelul Iaki, al lui Gica Hagi, din Mamaia?! Videoprețul pentru 7 nopți într-o suită

Dacă totuși turiștii nu doresc o cameră dublă standard și doresc o suită mai mare, tot pentru aceeași perioadă, aceștia trebuie să scoată 2.072 de euro, iar fără reducere 2.763 de euro. Cât despre parcare, dacă doriți să vă parcați mașina la subsol... alți bani. Mai exact, 20 de euro pe noapte. Dacă sejurul rezervat nu are și intrările la Spa incluse înseamnă alți bani care trebuie luați în calcul. O intrare la piscină, saune și jacuzzi costă 145 de lei pentru adulți și 69 de lei pentru copii.

Cat costa un sejur la hotelul Iaki, al lui Gica Hagi, din Mamaia?! Videohotel Iaki

Așadar, dacă pentru unii o vacanță înseamnă prilej de relaxare, pentru oamenii cu venituri modeste care vor să petreacă o vacanță pe litoral la hotelul lui Gică Hagi înseamnă o gaură imensă în bugetul familiei.

Video:

.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
FUUTUVAN GURA DE MACHIIDONI JEGOOSI.CARE ESTE TARA VOASTRA?CARE ESTE DRAPELUL VOSTRU ?CEA MAI SPURCAATA NATIE.
6
2
Cât a cumpărat Jică hotelul?De curiozitate.
8
1
articol scris de un asa zis jurnalist care lucreaza pe maxim 3.000 lei, deaia "trebuie sa faci foamea" - pentru ca nu-ti permiti. Noutate pentru tine, exista si oameni cu bani care isi permit si isi doresc servicii premium. Sarakii
6
5
Hotelul Ianis& Kirata, adica hotelul Bucuresti, era luxos. Acum este varza. Traiasca ciobaneala!
11
1
Eu de ce n-am mers cu oile cand eram mic si sa bat mingea prin sat, imi trageam si eu hotel, beeeeaaa :)))
10
2
Gheorghe Hagi un analfabet machiidonesc.
13
5
Un HOT OR.DINAR !!! A luat hotelul GRATIS si acum, ii JEFUIESTE pe romani !!!!
21
4

REPLICA


LOTO

6/49
32151394140
5/49
30224321027
joker
29202731364