REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Vin., 2 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6809
24.4° Constanța Vineri, 2 August 2024 Anul XX Nr. 6809
 

Cât de implicat e Smiley în creșterea micuței Josephine? Gina Pistol l-a dat de gol

Cât de implicat e Smiley în creșterea micuței Josephine? Gina Pistol l-a dat de gol

A.F. 17 august 2023 | 00:00 450

Gina Pistol (42 de ani) și Smiley (40 de ani) s-au căsătorit vara aceasta după șapte ani de relație! Cei doi își trăiesc povestea frumoasă de iubire departe de ochii curioșilor. Pentru că au simțit că sunt făcuți unul pentru celălalt cei doi au ales să își sudeze și mai mult relația. Astfel, în urmă cu doi ani și jumătate vedeta de la Antena 1 aducea pe lume o fetiță perfect sănătoasă pe care au botezat-o cu numele de Josephine.

Cat de implicat e Smiley in cresterea micutei Josephine? Gina Pistol l-a dat de gol

Smiley, un tătic model!

Mândră din cale afară de ce soț familist și muncitor are dar și ce fetiță au împreună, Gina Pistol a filmat, în urmă cu puțin timp, un moment emoționant când tăticul – Smiley îi citea, în pat, în aceeași de seară, o poveste fiicei sale.

Gina Pistol a mărturisit ce femeie împlinită și fericită se simte de când se iubește cu Smiley.

Cat de implicat e Smiley in cresterea micutei Josephine? Gina Pistol l-a dat de gol

„Din fericire chiar am tras lozul câștigător când vine vorba de bărbatul de lângă mine. Andrei se implică foarte mult în creșterea fetiței noastre. Îi citește povesti seara, îi cântă tot felul de cântece, nu ai treabă cu ei doi. Iar atunci când este plecat de acasă o sună seara prin video call să îi zică noapte-bună de fiecare dată. Plus că îi schimbă și pampersul, îi da și de mâncare. Chiar nu mă plâng în privința acestui lucru. Am fost o norocoasă!”, a declarat Gina Pisto, scrie Click!.

Puțini știu că Smiley și-a dorit să facă parte din trupa Akcent, însă acest vis nu s-a împlinit. A ajuns în trupa „Simplu” datorită lui CRBL, o trupă de dansatori underground care au devenit foarte iubiţi de public. În acea perioadă, datorită atitudinii sale joviale, colegii de trupă i-au zis „Smiley”, poreclă pe care o foloseşte în prezent ca nume de scenă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768