REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Cât de mare a crescut Josephine, fiica lui Smiley și a Ginei Pistol

Cât de mare a crescut Josephine, fiica lui Smiley și a Ginei Pistol

A.F. 1 iunie 2024 | 00:00 173

Recent, fosta prezentatoare „Chefi la cuțite” a postat în social media o imagine cu micuța Josephine, desigur însă, fără a-i arăta chipul. Gina Pistol se poate declara o femeie împlinită și o mamă fericită. 

Cat de mare a crescut Josephine, fiica lui Smiley si a Ginei Pistol

Gina Pistol, imagine savuroasă cu Josephine 

Vedeta care a devenit mamă în urmă cu aproape trei ani reușește să imortalizeze cele mai dragi ipostaze în care apare Josephine. Încă de când a adus-o pe lume, atât Gina, cât și Smiley au decis că nu vor face public chipul fetiței lor, astfel că toate postările în care apare cea mică sunt făcute cu mare atenție. 

Cu toate acestea, deși are grijă să fie discretă în aparițiile fiicei sale, mai sunt momente în care vedeta decide să posteze diverse fotografii sau clipuri video care o surprind pe cea mică în diverse ipostaze amuzante și frumoase. 

Cat de mare a crescut Josephine, fiica lui Smiley si a Ginei Pistol

foto: Instagram

Smiley: „Trebuie să fie alegerea ei” 

În trecut, întrebat în nenumărate rânduri de ce nu expune copilul în totalitate, Smiley a oferit un răspuns curioșilor. Artistul consideră că decizia de a se expune îi aparține lui Josephine. 

„Ne spune foarte multă lume, unii chiar ne ceartă „Dom’ne, de ce nu ne arătăm copilul?”. Noi nu ne dorim neapărat să o expunem în mediul online pentru că, deocamdată, nu e o persoană. Cred că asta trebuie să fie alegerea ei. Nu mi se pare … real… important ca oamenii să o vadă pe Josephine, mai ales că ea se transformă de la lună la lună. Adică, nu mai seamănă cum era acum două luni”, a spus cântărețul, într-un interviu ciao.ro. 

Cum i-a apropiat micuța Josephine și mai mult pe cei doi

Tot în cadrul aceluiași interviu, Smiley mai mărturisea faptul că venirea pe lume a micuței nu doar le-a bucurat existența, ci și a consolidat mult mai puternic relația lor. 

„Cred că suntem și mai apropiați decât eram. De când a apărut Josephine mi se pare că sunt un pic mai emoțional, mi se pare că sunt mai atent la ceea ce simt și am ocazia să mă joc mai mult…. Iar cu Gina… chiar ne simțim mult mai apropiați, suntem mai deschiși unul față de celălalt. Eu sper, acum zic eu, dar nu știu dacă ea e de aceeași părere, să fi devenit eu un pic mai grijuliu. Sper”, a povestit Smiley.

„Eu, în general, sunt mai în lumea mea… și sunt neatent în jurul meu. Și sper să fi devenit mai atent. Dar nu știu sigur, nu bag mâna în foc”, a mai adăugat artistul, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016