REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.3° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.3° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Cât de mult s-a cuminţit Paris Hilton de când e nevastă!

Cât de mult s-a cuminţit Paris Hilton de când e nevastă!

Replica API 24 august 2022 | 00:00 686

La 41 de ani, Paris Hilton are un corp de invidiat, dar nu şi-l mai arată ca înainte de a deveni doamna Reum. Moştenitoarea lanţului hotelier Hilton se bucură de vacanţa romantică din Italia împreună cu soţul său, Carter Reum, iar paparazzi nu au scăpat-o nici o secundă din raza vizuală, doar-doar o prind iar cu vreo năzbâtie marca „Paris Hilton”.

Paris Hilton

Dar iată că vedeta cu o avere de aproximativ 300 milioane dolari pare că şi-a schimbat complet stilul vestimentar odată cu statutul social.

La 9 luni de la nunta legendară care a avut loc în reşedinţa din Bel Air a bunicului ei şi a ţinut trei zile şi trei nopţi, cei doi îndrăgostiţi o ţin tot într-o lună de miere. Ei au făcut un tur prin mai multe oraşe italiene, din Portofino, în nordul Italiei, până în Positano, aflat pe Coasta Amalfi, în sud.

În toate fotografiile surprinse de paparazzi, americanca - altădată mai mult dezbrăcată decât îmbrăcată - apare în rochii lungi şi foarte cuminţi.

Fie că este o rochie vaporoasă, alb cu negru, fie o fustă lungă plisată albă, sau una înflorată ca un capot, Paris seamănă acum cu o soţie veritabilă decât cu vechea divă petrecăreaţă. Şi când vine de la plajă, Paris îţi acoperă costumul de baie cu o rochie neagră din dantelă. Chiar şi aşa, prin dantelă se poate vedea posteriorul tonifiat al vedetei.

Paparazzi au surprins şi gesturi tandre între însurăţei, atât pe stradă, cât şi pe un iaht pe care l-au închiriat în Positano, semn că dragostea durează şi după căsătorie.

După şase cereri în căsătorie, moştenitoarea imperiului Hilton şi-a găsit alesul. Carter Reum este un om de afaceri la fel de potent financiar ca şi ea şi de aceeaşi vârstă, 41 de ani, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016