REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Cât timp a fost director la Patrimoniu, Calotă și-a tras o casă și un teren în Constanța

Cât timp a fost director la Patrimoniu, Calotă și-a tras o casă și un teren în Constanța

Mirela PASCAL 13 mai 2023 | 00:00 5820

Răzvan Adrian Calotă a ajuns șeful Direcției Patrimoniu, din Primăria Constanța, în decembrie 2021, după ce a dat concurs și a câștigat. Nu l-a ținut mult dorința de a face ceva pentru Constanța, căci după plecarea Feliciei Ovanesian  și-a făcut bagajele și a dispărut și el din administrația locală. Înțelegem, însă, că nu a dus-o rău, din punct de vedere financiar, căci și-a permis, anul trecut, să-și adauge în palmaresul de proprietăți o casă și un teren în Constanța.

Cat timp a fost director la Patrimoniu, Calota si-a tras o casa si un teren in ConstantaRăzvan Adrian Calotă

Așa cum Replica a anunțat deja, șeful Direcției de Urbanism și Patrimoniu din cadrul Primăriei Constanța, Răzvan Calotă a plecat din Primăria Constanța! Evident, decizia lui Calotă are legătură cu plecarea lui Ovanesian din primărie, fiind știut faptul că cei doi aveau o relație profesională destul de apropiată. Ei bine, Calotă și-a strâns băgăjelele, după ce a revenit din concediul medical, îmbolnăvindu-se, subit, după demisia lui Ovanesian, și a ieșit pe ușa din dos, în ciuda faptului că și-a câștigat poziția de director la Patrimoniu prin concurs. Calotă lasă în urmă Constanța pentru noi orizonturi la Primăria Giurgiu, unde va activa la Direcția Urbanism.

Cat timp a fost director la Patrimoniu, Calota si-a tras o casa si un teren in ConstantaPrimăria Giurgiu

Curios este faptul că cei din Primăria Giurgiu nu știau că vor avea un nou coleg, au aflat de la reporterii Replica, care au încercat să afle mai multe detalii despre detașare. Contactat pentru mai multe detalii legate de plecarea sa, Adrian Calotă a dat dovadă de o atitudine grosolană, ca să nu zicem de cioban, precizând că ”nu vreau să zic nimic” și a încheiat, brusc, convorbirea. Nu ne miră atitudinea fostului director de la Patrimoniu, întrucât același comportament ostil l-a manifestat și față de colegii săi... o mare parte dintre ei.

Revenind, în cea mai nouă declarație de avere, fostul director de la Patrimoniu ne anunță că a făcut unele investiții la malul mării. Și-a cumpărat o casă și și-a tras și un teren de 300 de mp.

Cat timp a fost director la Patrimoniu, Calota si-a tras o casa si un teren in Constanta

declarația de avere

Salariul de bugetar de peste 8000 de lei pe lună nu i-a fost suficient, se pare, așa că a contractat un credit de 38.000 de euro.

Precizăm că Adrian Calotă a fost, la un moment dat, și arhitectul municipiului Mangalia. Nehotărârea lui Calotă și plimbările de la o primărie la alta spun multe lucruri despre acesta și nu mare ne-ar fi mirarea să aflăm că nici la Giurgiu nu și-a găsit… liniștea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La fiecare primarie e asa. Fara spaga nu primesti nimic decat daca insisti mereu la primar si ii pune la munca. Ba ca mai trebuie aia ba aia a ajuns 500 de euro spaga la un proiect
1
1
I want to fuck you !!! Without reward. Only illuminated !!!
2
1
Join the illuminati and gain $1,000,000 reward after memberhser add me uo on whTSAPP +2348055459757
0
3
0
1
0
1
How are you
0
1
0
1
Cand urmează si arhitectu Leu
2
2
refuza sa vorbeasca cu "deontologii" de la replica este "cioban" si "grosolan"; serios ? iar ati uitat sa va luati pastilele de magarie si nesimtire ?
5
2
Băi nene, unde a dispărut T E O HIRA?! Nu mai iese în presă că sa ne spună cum a descoperit apa caldă! De când cu descinderile DNA la RAEDPP s-a închis în casă!
11
2
Pai a facut Bogdan N**a, de la CT. BUS. O gramada de bani ,Restaurant,,, si nu a patit nimic, de ce nu ar face si el
3
3
Cel mai mare escroc inginer este Vlăescu Dan. Un escroc cu legitimație. Acolitul lui Ovanesian. A țepuit Spitalul Municipal și Universitatea Ovidius. Un nenorocit care trebuie băgat la pușcărie. A primit bani pentru lucrări neexecutate. A ameninţat un angajat de la Universitatea Ovidius că-l dă afară ca îi încurca socotelile. Ovanesian s-a înconjurat numai de escroci. J A V R A de Vlăescu pe firma CINEMAX a s**t o grămadă de bani nemeritați de la statul r*mân.
9
2
Urla invidia in voi sarakiilor! De ce MM lasi comentatiile numai la unii? Daraban ala, vrea sa candideze? El ce plm a facut de cand a plecat din Constanta? Doar incaseaza 15mii de koko lunar. Atat!
9
2
Ce noroc pe aia din giurgiu hehe le darama orasu si la aia
9
3
Razvane te pupa fratele tau Seba. Lasa lumea sa manance rahat, ei au terminat la spiru haret , tu stii ce inseamna sa inveti carte.
5
5
Pai daca este arhitect si are si firma de constructi ce mai cauta la primarie Sa lase pe alti Ce sa spun el vrea binele nostru.Acest bine care se vede pe toate strazile si bulevardele din Constanta.
14
5
Daca nu cunoasteti o persoana si istoricul ei, nu aruncati cu noroi in ea, ignorantilor!!! Stiti ca acest domn este de profesie arhitect … trebuie sa inveti pe rupte ca sa poti sa fi admis la Arhitectura… si a avut/are firma de constructii? Vi se pune pata pe niste persoane si scormoniti asa, niste mizerii ca sa le denigrati… Halal reporteri!
9
13
Numai hahalerere comenteaza! Lasati.l sa aiba cate case doreste!
6
15
Calota e pistol cu apa . E una Poptile care a declarat ca ea directoare fiind trebuie sa isi faca casa si sa isi cumpere Jeep. De casa s-a apucat la palazu ce-i drept. Zilele astea a facut o combinatie de 50000 euro si da vina pe unu din subordine.
23
3

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510