REPLICA ONLINE CONSTANTA

31.9° Constanța Mie., 21 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6828
31.9° Constanța Miercuri, 21 August 2024 Anul XX Nr. 6828
 

Câtă durere poate provoca un inconștient?! A lăsat un cățel... fără un ochi!

Câtă durere poate provoca un inconștient?! A lăsat un cățel... fără un ochi!

Deria ISLEAM 21 august 2024 | 00:00 2103

Un cățel a rămas fără ochiul stâng, din cauza unui șofer teribilist care circula cu viteză în comuna Ostrov, județul Constanța. Din fericire pentru animal și pentru stăpâna îndurerată, câinele nu a fost omorât de individul care l-a lovit și care nici măcar nu s-a sinchisit să oprească și să ajute cățelul pe care l-a lovit. 

Cata durere poate provoca un inconstient?! A lasat un catel... fara un ochi!SJ 051700 - numărul de înmatriculare al șoferului

A lăsat un câine fără un ochi și a dispărut

Potrivit informațiilor noastre, luni, 19 august a.c., un șofer ignorant a lovit un câine în comuna Ostrov. Nu doar că circula cu viteză, dar i-a păsat atât de tare de ce a făcut, încât nici măcar nu a oprit, să vadă dacă animalul mai trăiește, dacă are nevoie de îngrijiri medicale sau dacă stăpânii își permit să-l îngrijească. Din păcate, Oscar a rămas fără un ochi, însă, din fericire, a supraviețuit accidentului.

Cata durere poate provoca un inconstient?! A lasat un catel... fara un ochi!Oscar, cățelul lăsat fără un ochi

Mesajul stăpânei îndurerate

Nu toată lumea împărtășește sentimentul, însă proprietarii animalelor de companie simt aceste suflete ca pe reali membri ai familiei. Pentru aceștia, o astfel de întâmplare nefericită reprezintă o tragedie în adevăratul sens al cuvântului: „Ești cel mai special pui! Viața ta este mult mai valoroasă decât cred alții! Aș da timpul înapoi, aș da tot ce am să îți recapeți ochișorul, să ai din nou fățuca aceea oacheșă! Totul va fi bine, Dumnezeu te iubește și ți-a dat multe zile înainte!”

Cata durere poate provoca un inconstient?! A lasat un catel... fara un ochi!SJ 051700, Comuna Ostrov, Șoseaua Principală

Proprietara câinelui a plătit bani grei, din propriul buzunar, pentru a-și salva animalul drag. Oscar a rămas fără un ochi, iar stăpâna lui a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a-l salva. Tragem un semnal de alarmă către toți șoferii. O secundă de neatenție, viteza prea mare și neadaptată, ignoranța și lipsa de solidaritate față de semeni duce către reale tragedii. Pentru cei care nu consideră că un câine merită prea multă atenție, putem face un exercițiu de imaginație: în locul animalului se putea juca sau putea alerga un copil. Ar mai fi putut atunci, șoferul în cauză, să fugă indiferent, fără a suporta consecințele?

Cata durere poate provoca un inconstient?! A lasat un catel... fara un ochi!Tratamentele lui Oscar, sume suportate de stăpână

.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Articol mark deeeriaisleaaam, o agramată de nota doi la lb r*mână, tupeistă și proaaastă de bubuie, presta servicii băieților pe plajă când era la liceu, oare l-a terminat?.... Se pare că nu, tot încultă este
6
1
Lipsa empatiei fata de un animal sau om este un semn al comportamentului psihopat, conform unor studii de specialitate.
1
0
Dincolo de povestea in sine, care este trista, trebuie sa recunosc, nu ma pot abtine sa nu comentez cand vad cat de limitati in gandire sunt unii semeni. Ati inceput sa blamati si sa huiduiti un sofer, doar pe baza unui articol din presa si pe baza relatarilor stapanei indurerate. Stie cineva daca intr-adevar masina avea o viteza excesiva? Cumva camerele de supraveghere din zona au incorporate si aparat de masurare a vitezei? Dat fiind ca acel catel este de talie mica, poate nici nu a vazut si nici nu a simtit ca a lovit ceva....Deja l-ati judecat si condamnat pe sofer, fara a avea nimic concret la mana. Incotro ne indreptam ca natie? Atat de nerabdatori suntem sa punem mana pe piatra si sa aruncam cu ea? Chiar nu mai avem discernamant? Repet...imi pare rau pentru ce i s-a intamplat bietului animal, dar nu pot sa nu vad ca ne-am transformat intr-un popor de judecatori si de calai.
0
1
Are nume smeker potaya OSKAR!! E PA BAROSANEALA!! OSKAR KYORU
0
3
Cati p****i comentează aiurea ! Lipsa de educație este problema societății. Când ești p***t și crezi ca le știi pe toate este cel mai grav.
2
0
Unde vedeti ma voi ca e Opel? E Ford toată ziua
0
0
Astia nu sunt teribilisti,cu sunt numiti cu dragalasenie in toate publicatiile si la TV,ci descreierati,scursuri sociale.
4
1
Javra asta de sub mine tu ce cauti pe strada de ce nu stai in casa ca la cum gandesti esti pericol public iar idiotii astia care conduc cu viteza si fara sa fie atenti trebuie amendati
9
4
Ce cauta potaia singura pe strada? Si dc era copil, soferul nu avea nicio vina.
9
18
UN ZDRUNCINAT DIN LABA
16
3

REPLICA


LOTO

6/49
482515172434
5/49
12292611027
joker
251140103212