REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.3° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
24.3° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

Cătălin Bordea și Nelu Cortea, secretul din spatele succesului la America Express

Cătălin Bordea și Nelu Cortea, secretul din spatele succesului la America Express

Valentina CAMARA 28 martie 2023 | 00:00 507

Competiția America Express i-a adus împreună pe Cătălin Bordea și Nelu Cortea, care au făcut o echipă atât de bună încât au reușit să câștige marele premiu, în valoare de 30.000 de euro. Telespectatorii au remarcat și rezultatele bune de-a lungul edițiilor, astfel că au fost curioși cum au reușit să obțină fiecare victorie. Cei doi nu au ezitat și au dezvăluit acest secret.

Catalin Bordea si Nelu Cortea, secretul din spatele succesului la America Express

Cătălin Bordea și Nelu Cortea sunt marii câștigători ai mega competiției America Express, iar concursul i-a pus în fața multor provocări și momente grele, având în vedere că s-au aflat într-unul dintre cele mai periculoase locuri din lume. Cei doi au reușit să se ridice de fiecare dată când a fost nevoie, iar telespectatorii au fost surprinși de dedicarea și devotamentul de care au dat dovadă.

Cătălin Bordea și Nelu Cortea au dezvăluit secretul succesului la America Express

Chiar dacă au avut o competiție foarte mare în cazul celorlalți concurenți, Cătălin Bordea și Nelu Cortea au reușit să aducă rezultate bune aproape în fiecare ediție a emisiunii, în care s-au clasat pe primele locuri. Cei doi și-au dezvăluit secretul succesului la Antena 3 CNN, unde au spus că nici ei nu au fost fericiți de certuri sau momente tensionate.

Cătălin Bordea a făcut mărturisiri emoționante și au spus că au avut și zile grele, în care au plâns în spatele camerelor de filmat. De asemenea, au reușit să se ridice unul pe celălalt atunci când au fost puși în situații de acest gen, iar acesta a fost un detaliu important al parcursului lor.

”Acum ne aducem şi noi aminte exact pe unde am fost, când am văzut emisiunea, că acolo faci atât de multe lucruri într-o singură zi şi după aia încă una şi încă una şi nu mai ştii ce ai făcut. Este fascinant.

Noi am mai plâns şi după ce s-a stins camera. Am avut şi nişte certuri care nu s-au văzut, dar micuţe. Aşa între băieţi. Noi nu ne-am certat la modul să ne supărăm.

Noi, de acasă de când am plecat, am zis că dacă ne certăm sunt certuri goale şi am spus că dacă ţip la tine, de fapt ţip prin tine. Şi tu încasezi, şi tu zici: linişteşte-te. Nu, nu ne-am certat. Şi a mers”, a declarat Cătălin Bordea, la Antena 3 CNN.

Nelu Cortea a fost fascinat de competiție

Nelu Cortea a fost perechea perfectă a lui Cătălin Bordea la America Express, alături de care i-a ținut pe telespectatori cu sufletul al gură la fiecare ediție, După participarea în competiție, Nelu Cortea a transmis un mesaj și a spus că a fost fascinat de tot ce s-a întâmplat și a urmărit show-ul cu drag și acasă.

”A fost foarte fain. A fost o aventură lungă. Acum, când o vedem la televizor, ni se pare că arată, adică clar, arată mai puţin decât a fost, dar a fost fascinant”, a declarat Nelu Cortea, potrivit sursei citate, potrivit spynews.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303