REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.4° Constanța Sâm., 3 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6810
22.4° Constanța Sâmbătă, 3 August 2024 Anul XX Nr. 6810
 

Cătălin Botezatu a început să se afișeze cu constănțeanca Alexandra Doicescu

Cătălin Botezatu a început să se afișeze cu constănțeanca Alexandra Doicescu

Mirela PASCAL 11 august 2023 | 00:00 25316

Fiica unei cunoscute avocate din Constanța, iubita lui Cătălin Botezatu?! Alexandra Doicescu, fiica avocatei Mirela Doicescu, a fost, în ultima perioadă, în compania lui Cătălin Botezatu. Alexandra are mai multe fotografii postate pe Instagram cu designerul, iar gurile rele spun că cei doi ar forma o relație. Contactată de reporterul Replica pentru un punct de vedere, Alexandra nici nu a confirmat, nici nu a informat zvonul.

Catalin Botezatu a inceput sa se afiseze cu constanteanca Alexandra Doicescu
Alexandra Doicescu, din Constanța, este un manechin cunoscut în domeniul pe care-l practică. De fapt, moda este mai mult o pasiune pentru că Alexandra nu vrea să facă din asta o carieră. A terminat medicina si se pregătește intens pentru susținerea licenței, care va avea loc în septembrie. Până atunci, Alexandra se simte bine și se distrează în compania lui Cătălin Botezatu. Cei doi petrec mult timp împreună, iar asta denotă și din fotografiile pe care Alexandra le postează pe Instagram.

Catalin Botezatu a inceput sa se afiseze cu constanteanca Alexandra Doicescu

Este, oare, constănțeanca noastră într-o relație cu designerul? "Nici nu confirm, nici nu infirm", a declarat, pentru Replica, Alexandra.

Aceasta ne-a spus că l-a cunoscut pe Bote în urmă cu un an, însă nu a dorit să ne dezvăluie daca formează un cuplu.

Catalin Botezatu a inceput sa se afiseze cu constanteanca Alexandra Doicescu

Alexandra stă la Constanța, dar urmează să se mute la București, în câteva luni: „În septembrie am licența, in Reumatologie, apoi rezidențiatul. Mă voi muta la București"

Viitorul medic vrea să-și deschidă o clinică medicală la Constanța, însă proiectul merge mai greu. "Este un proiect greu, clădirea e pe mai multe niveluri", ne-a mai spus Alexandra.

Catalin Botezatu a inceput sa se afiseze cu constanteanca Alexandra Doicescu

La 25 de ani, Alexandra provine dintr-o familie bună, cu tatăl medic, mama și frații avocați. Cu toții i-au insuflat valorile de care orice tânăr are nevoie pentru a urma un drum în viață drept și corect. Alexandra Doicescu a fost semifinalistă la concursul Miss Univers România. 

Catalin Botezatu a inceput sa se afiseze cu constanteanca Alexandra Doicescu

Este pasionată de modă, are experienţă în modelling și a defilat pe marile scene ale lumii. A fost de două ori la Paris, la Fashion Week, cu Cătălin Botezatu, la Atena, a apărut pe două coperți de reviste din Franța, a defilat și în România pentru Bote, dar a avut alte preocupări, precum studiul și activitățile caritabile. Urmează să-și deschidă o clinică medicală la Constanța. A terminat Medicina, în septembrie va susține licența, apoi rezidențiatul, și se va muta la București.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Regele cunilingus sha louat o keasda reshapata in leasing operațional , le uram pouwla sculată nkur la bote desigur și slowboulz slowboz la.donsoara bukkake style.
2
0
Parcă o știu pe tipa asta. Nu cumva e Miss Olanda?
1
1
alta p*****a care se imbata cu apa rece
3
0
Ce medic va mai ajunge si toampa asta?! Medicina pe spaga, cum e la Univ Ovidius dintotdeauna, pe banii lu’ ta-su si ma’sa. Va ingrosa randul medicilor incompetenti din C-ta sau Bucuresti care habar n-au sa puna un diagnostic corect, plini de figuri si arogante ca ei au invatat carte si noi nu ca ei, dar cu mana intinsa la pacienti, ca tot nu le ajung salariile. Ce medic ajungi tu fetito?! Intai invata sa te imbraci decent si lasa fitele, ca nu impresionezi pe nimeni decat negativ.
12
1
Lasati-l pe Bote sa vina la mine
4
0
Are manute mici aceasta individa. Are palma de doar 5 cm latime, este deja evident din imagini. Fata ei micuta in comparatie cu cea a lui Botezatu, confirma ca are maini mici, iar fata de aproximativ 16 cm inaltime, deci cam 3 latimi de palma i-ar acoperi fata. Asta inseamna ca manutele ei mici sunt exact ce cauta seicii, sa para putulica lor mai mare (printr-o iluzie) pe filmarile "TOP SECRET" din DUBAI PORTA POTTY cu fetishuri satanice, mai mult decat erotice. Diavolul se ascunde in detalii. Cei care sunteti atenti la detalii, nu aveti cum sa nu remarcati omniprezenta SATANEI care vaneaza suflete, in general "influente" si faimoase... "celebritati". TRAIM "VREMURILE DIN URMA" si nu v-o spune un lingator de moaste, din pacate...
18
4
E clar! A FOST "CERUTA" de arabi, de la ultima aparitie in presa. Nu ati auzit de DUBAI PORTA POTTY si satanismul seicilor care "cumpara sufletele" femeilor "INFLUENTE" si al "celebritatilor de la nivel global, dar in general din ROMANIA? De unde stim? Au aparut imagini! Am inteles ca de la 50.000 euro in sus pleaca "sedinta" de defecat in gura "celebritatilor" de catre seicii de bani gata si beizadelele lor. Normal ca nu ati aflat despre asta, sunteti aplaudaci si va luati informatii din surse sigure, din pacate. De ce aplaudati ca prostii la tot ce spune vuvuzeau Moscovei din AUR, George Simion sau Sosoaca? De idioti! Practic, seicii si "influentele celebritati" precum individa de fata, dar si "fosta mare cucerire" a lui Botezatu (Bianca Dragusanu si "colega" Cruduta) au vizitat de cateva ori DUBAIUL si cu siguranta au luat parte la DUBAI PORTA POTTY. Totul e secret, sub contract. De la defecat pe corp sau in gura, pana la S3X cu animale, cainii seicilor sau cu baietii lor MlNORI...
18
3
Vasile sunt si catalin bubulin ma iubeste pe mine! Daca o prind pe matracuca asta ii rup nasu! I love u Cata!!!!! Pana te ca ci pe tine te iubesc
4
0
Ce față de cal are. Ditamai talantul de femeie.
8
1
eu cu catalin, ne yubim si ne ardem in partz de 15 ani ,asa k va rog sa nu ne stricati casnicia, voi replica nu mai stergeti comentariile, daca tot dati stiri de doi lei, fata e o para suta noua pe piata, trebuie sa fie si luata in seama
5
0
Cătălin trăiește cu Marean Ioniță, va rog frumos sa nu ii stricati casa omului, cu știrea asta mincinoasă.
11
4
De ce stergeti comentariile? Am zis ca e o stramba care nici nu mai seamana cu creatura care era inainte, ca fata clar nu avea cum sa fie la cat de urata era in liceu! Dupa nume o recunosti, ca a bagat atata plastic in ea incat ar trebui sa o amendeze pe flasneta asta
18
3
Suzeta
28
3
Ce vreti mah, asa iti faci carare in viata, cu carcase ambulante. Asa a procedat si bulanul can era tanar, mozolea babete.
43
3
Botezatu e bulan si voi il vedeti cu piesa asta :) :)
38
2
Asta nu e homar?
41
0
Ha ha ha! Ce tare este gluma asta! Catalin si-a luat paravan feminin! 2 bune prietene fac poze! Ce frumos, fetelor! Va sta bine impreuna!
46
3
Acuma mai Botezatule la andropauza vrei sa faci copii, toata viata ti-ai dat talente si ramai singur… Strici rostul la fata ca tu nu mai ai cum sa faci copii. Ai curvarit pe tot mapamondul si acum te-ai trezit ca ramai singur
35
2

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768