REPLICA ONLINE CONSTANTA

29.2° Constanța Vin., 2 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6809
29.2° Constanța Vineri, 2 August 2024 Anul XX Nr. 6809
 

Cătălin Botezatu, despre partidele de amor cu Bianca Drăgușanu: „E sălbatică”

Cătălin Botezatu, despre partidele de amor cu Bianca Drăgușanu: „E sălbatică”

A.F. 26 august 2023 | 00:00 2832

Atunci când vorbim despre marile iubiri din viața lui Cătălin Botezatu, este imposibil să nu vorbim despre Bianca Drăgușanu. Cei doi se cunosc de mulți ani, iar chiar și acum, celebrul designer are numai vorbe bune despre fosta sa iubită. Iar cu ceva timp în urmă, el a vorbit și despre partidele de amor pe care le-a avut cu frumoasa vedetă.

Catalin Botezatu, despre partidele de amor cu Bianca Dragusanu: „E salbatica”

Cătălin Botezatu a vorbit despre relația sa cu Bianca Drăgușanu

Atunci când vorbim despre marile povești de dragoste din viața faimosului designer român, Cătălin Botezatu, este imposibil să nu pomenim destul de repede despre Bianca Drăgușanu. Cei doi se cunosc de mulți ani, iar chiar și după atât de mult timp, celebrul designer are numai vorbe bune despre fosta sa iubită. Ei bine, cu ceva timp în urmă, el a vorbit și despre partidele de amor pe care le-a avut cu frumoasa vedetă.

„Când face dragoste, Bianca e sălbatica, fatală, se dăruiește total, știe să fie și curvă, și doamnă”, a declarat Cătălin Botezatu despre fosta sa iubire. „În schimb, Violeta e misterioasă, atentă la ce face. Recunosc că mi-ar plăcea să fac dragoste cu ele în același timp și nu m-ar deranja să le iau pe amândouă în căsătorie. Oricum, nu am nevoie de o nevastă gospodină, care să miroasă a sarmale, ci trebuie să aibă coafura și manichiura perfecte, să miroasă a parfum, să fie o femeie-divă”, a mai spus celebrul designer, comentând despre diferențele dintre Bianca Drăgușanu și cealaltă iubire din trecutul său, Violeta Babliuc.

Cătălin Botezatu vorbește mereu cu drag despre Bianca Drăgușanu

Indiferent de câți ani au trecut, Cătălin Botezatu are numai vorbe bune despre Bianca Drăgușanu, chiar și acum. „Bianca este una dintre cele mai bune femei pe care le-am cunoscut. Are un suflet extraordinar și este foarte sensibilă”, a spus acesta. „Ea se macină mult când este atacată gratuit, chiar dacă nu o arată. Am mai remarcat de la început la ea și că este o fată inteligentă și ambițioasă”, a încheiat faimosul designer, vorbind despre frumoasa vedetă, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai ales daca ti-a palcut de o femeie,e de porc j***s sa povestesti cum te-ai regulat cu ea. Bote e mizerabil ca om. Poti recomanda prietenilor unde sa mearga la un bordel,sa zicem ca ar fi si la noi ca in Olanda ,insa nu dai informatii in public despre femeile din viata ta. O fi bun proiectant de chiloti ,insa este un tip josnic.
9
0
Nu știu de ce se prostește atât acest element și vorbește el despre partide de amor cu Bianca!? El în general și-a dat-o numai la maț...
14
1

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768