REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Cătălin Cherecheş n-a avut noroc: Înalta Curte i-a validat condamnarea!

Cătălin Cherecheş n-a avut noroc: Înalta Curte i-a validat condamnarea!

Virgil STOIAN 7 decembrie 2023 | 10:00 4186

Fostul primar din Baia Mare, Cătălin Cherecheș, ar putea să scape de condamnarea de 5 ani de închisoare, înainte să fie adus în România. Judecătorii Instanţei Supreme decid, astăzi, dacă acceptă sau nu cererea de strămutare a procesului prin care a fost condamnat. Avocatul lui Cătălin Cherecheş a făcut declaraţii de ultimă oră, înainte de intrarea în sala de judecată. Update: Judecătorii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au respins joi, ca nefondată, cererea avocaţilor lui Cătălin Cherecheş de strămutare a dosarului în care primarul municipiului Baia Mare a fost condamnat definitiv la cinci ani închisoare pentru corupţie.

 

Catalin Chereches n-a avut noroc: inalta Curte i-a validat condamnarea!Cătălin Cherecheș

"Vă promit că îl întreb pe domnul Cherecheş, în mod expres, ce l-a determinat să plece din ţară în data de 24 noiembrie şi promit că am să fac public în măsura în care dumnealui va dori să explice de ce a plecat. Am o bănuială că probabil a crezut că nu va avea parte de o soluţie corectă, dată de un complet imparţial. Astăzi este termen pentru soluţionarea cererii de strămutare. Este vorba de solicitarea formulată anterior datei de 24 noiembrie, dată la care s-a dat hotărârea definitivă la Curtea de Apel Cluj. Deci, nu este o cerere de strămutare făcută ulterior. Nici nu s-ar fi putut dacă deja hotărârea era definitivă. Din motive administrative, probabil că termenul a fost fixat după finalizarea cauzei la Curtea de Apel Cluj.

 

Catalin Chereches n-a avut noroc: inalta Curte i-a validat condamnarea!Răzvan Cherecheș, surprins la cumpărători, după ce a fost condamnat

Curtea de Apel Cluj s-a grăbit să termine dosarul înainte de soluţionarea cererii de strămutare. Poate fi un semn de lipsă de imparţialitate pe care noi l-am invocat. Din punct de vedere legal, Codul de procedură penală permite admiterea unei cereri de strămutare, chiar după rămânerea definitivă a unei hotărâri dată în apel şi chiar dacă hotărârea este de condamnare", a declarat Răzvan Doseanu, avocatul lui Cătălin Cherecheş, potrivit antena3.ro.

Catalin Chereches n-a avut noroc: inalta Curte i-a validat condamnarea!Răzvan Doseanu

 

Update:

Judecătorii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au respins joi, ca nefondată, cererea avocaţilor lui Cătălin Cherecheş de strămutare a dosarului în care primarul municipiului Baia Mare a fost condamnat definitiv la cinci ani închisoare pentru corupţie.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pentru "T*O": Dar de constănțeni nu te minunezi că au votat doi hoți mai mari atâția ani? Am spus: băimărenii sunt întrecuți în prostie doar de constănțeni.
5
0
Stau si ma minunez cum au putut aia din Baia Mare sa-l voteze stiind ca e talhar tradator de tara
5
0
toată ziua cu Cherecheș...Luat il pe Citu și gașca lui la bulau.
6
1
Aia din baia mare retarzi ca si constantenii au votat un i*******r
11
0
Dacă legea 18 ( este vorba de veniturile ilicite) nu este abrogată, de ce nu se aplică? Eu nu cred ca acest domn și alții ca el, au inventat gaura la covrig ( și au brevetat-o), și au găsit o metoda miraculoasă, gen: salariul de 15000 lei și eu depun in contul de economii 17000 lei!! Ei nu au de achitat facturi de gaze, energie electrică, apa, …. etc Ei nu mănâncă, sau dacă mănâncă la restaurant nu plătesc , pt. că sant invitați!Cine se simte vizat , să schimbe repertoriul. Lăsați-ne cu corectitudinea unora, că nu dă rezultatul corect! Unii știu de ce?
12
1

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510