REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
30.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Cătălin Chivu, candidatul PNL la Primăria Cobadin, atacat de pe conturi false pe rețelele de socializare! Video

Cătălin Chivu, candidatul PNL la Primăria Cobadin, atacat de pe conturi false pe rețelele de socializare! Video

Victor ROTARU 28 mai 2024 | 00:00 2288

Cătălin Chivu este candidatul Partidului Național Liberal la Primăria Cobadin, fiind viceprimarul acesteia din anul 2020. Acesta s-a aflat în cursul zilei de luni, 27 mai a.c., în studioul Replica, unde a acordat un interviu în cadrul căruia a vorbit despre problemele cu care se confruntă comuna, proiectele pe care vrea să le implementeze, dar și despre cum decurge campania electorală pentru poziția de primar al comunei Cobadin.

Catalin Chivu, candidatul PNL la Primaria Cobadin, atacat de pe conturi false pe retelele de socializare! Video Cătălin Chivu și Emilia Babu

În debutul interviului, Cătălin Chivu a ținut să menționeze motivul pentru care a decis să candideze pentru funcția de primar: „În anul 2020 am fost propus, iar la un moment dat am și acceptat candidatura pentru funcția de viceprimar. Am fost ales. Dar am fost propus de colegii pentru postul de consilier. Am acceptat. Atunci le-am făcut o promisiune ca peste 4 ani să continui să-i reprezint. Ăsta a fost primul lucru care m-a determinat să continui. În 2020 nu aveam în proiect să intru la administrația publică. A fost o conjunctură, între timp lucrurile au evoluat. Am acceptat propunerea de a candida în 2024.

Legat de lista de consilieri pe care o propune pentru comuna Cobadin, Cătălin Chivu a transmis faptul că se bazează pe mulți profesioniști: „În lista de consilieri se regăsește Molameta Ilșis. Ea este reprezentanta Uniunii Democrate Turco-Tătare, este o fată din punctul meu de vedere cu un bagaj de pregătire consistent în ceea ce înseamnă managementul. În momentul de față ea este angajată la o multinațională din București. Ceilalți consilieri au venit alături de mine mai mult din propria inițiativă. Majoritatea dintre ei cei care sunt în lista de consilieri au venit ulterior cu propunerea de a ni se alătura pentru a crea ceva nou. Bogdan Ienciu este un tânăr inginer agronom care are idei în perspectiva dezvoltării comunității. Toți colegii consilieri sunt oameni care au realizat ceva în viață, au o societate comercială, au obținut fonduri europene pentru societățile pe care le conduc. Țăroiu Marius a accesat fonduri europene pentru construirea unui siloz care chiar funcționează bine. La fel, Florin Costea, care este reprezentantul localității Viișoara. Fiecare în parte are ceva de spus despre el și despre ceea ce vrea să facem și pentru Cobadin în următorii 4 ani.

Cătălin Chivu: Sunt într-o discuție cu o societate care își dorește să deschidă clinică de recuperare medicală

Cu privire la proiectele la care a contribuit în comuna Cobadin, Cătălin Chivu spune că și-a adus un aport în fiecare proiect implementat, fiind chiar în discuții pentru a aduce un investitor serios în zonă: „În cei 4 ani care aproape au trecut am fost implicat în toate proiectele care s-au derulat la Cobadin, cu o cotă parte pentru fiecare proiect în parte. Cu o idee, cu un document, în concluzie cu tot ce a fost nevoie. Am adus alături de echipa din cadrul Primăriei un investitor care sper ca în viitorul apropriat să demonstreze că vrea să rămână la Cobadin pentru a dezvolta comunitatea. În momentul de față sunt într-o discuție cu o societate care își dorește să deschidă clinică de recuperare medicală. Acum lucrăm la partea privind locația. Am identificat un spațiu care trebuie să fie modernizat pentru ca acel spațiu să fie folosit pentru așa ceva. În acest proiect sunt doar eu. Celelalte proiecte de până acum care s-au derulat în Cobadin sunt făcute împreună cu primarul.

Chivu: Au apărut pe piață tot felul de invenții

Pentru scaunul de primar al comunei Cobadin candidează șase persoane, iar Cătălin Chivu spune că este umăr la umăr cu primarul în funcție, Cristian Telehoi: „În acești 4 ani am avut o relație bună, deschisă, bazată pe discuție și colaborare. Acum, fiind vorba de campania electorală, uneori au apărut și unele șicanări. Cu Cristian Telehoi am avut o discuție chiar de la început. Am discutat deschis. Nu avem nimic de ascuns. Asta a fost discuția de la începutul mandatului. Mă văd umăr la umăr cu actualul primar, Cristian Telehoi.”

Cu privire la campania electorală, candidatul PNL la Primăria Cobadin a transmis: „Campania decurge în limitele unei campanii electorale decente. Sunt mici șicane. Au apărut pe piață tot felul de invenții, în special conturi false, persoane fără identitate, care aruncă tot felul de…, dar nu le iau în seamă. Oricine poate fi în spatele lor, doar că nu pot să dau un nume concret pentru că nu ar fi corect să spun ceva ce nu controlez.

Catalin Chivu, candidatul PNL la Primaria Cobadin, atacat de pe conturi false pe retelele de socializare! Video Cătălin Chivu

Printre primele lucruri pe care Cătălin Chivu vrea să le facă dacă va ajunge pe scaunul de primar este de a crea o legătură mai strânsă între administrația locală și cetățeni: „Exact ce a devenit un subiect tabu drumuri, canalizare, curățenie. Există o canalizare pe o suprafață de 4,5 km, anume o rețea de canalizare și o stație de preluare a apelor uzate. Doar că aici avem nevoie de o extindere serioasă. În acești 4 ani nu au fost accesate fonduri pentru extinderea rețelelor de canalizare, deoarece nu au existat aceste măsuri pentru extinderea rețelei de canalizare. În ultimii 4 ani, Primăria Cobadin, prin echipa din Primărie, a accesat aproape tot ce se putea accesa, fie că este vorba despre finanțare europeană. În momentul de față, din punctul meu de vedere și din punctul de vedere al cetățenilor cu care am luat legătura, foarte mulți nu au nici cea mai mică informație, adică nu au acces. Aici discutăm de informație directă. Informația directă în momentul de față ar ajunge mai ușor prin intermediul rețelelor de socializare, prin crearea unei pagini a Primăriei Cobadin, care să fie administrată corect și acolo să fie prezentată. Există decât pagina oficială a Primăriei pe care cei mai mulți dintre cetățeni nu o accesează. Cetățenii, dacă ar fi informați despre ceea ce se întâmplă în administrația locală, probabil că vor veni în număr cât mai mare alături de administrație și vor încerca să sprijine această echipă pentru dezvoltarea comunității.

Cătălin Chivu: Vreau să le transmit faptul că eu voi fi aceeași persoană, nu mă voi schimba absolut deloc

Principalul lucru este continuarea realizării proiectelor implementate. Aici vorbesc despre gaze, rețeaua de apă în satul Negrești, finalizarea sălii de sport de la Cobadin, unde s-au împlinit deja 4 ani de la depunerea proiectului. Ea este în lucru, doar că au apărut niște probleme și trebuie reluată procedura pentru finalizarea construcției. Cămin cultural există, ca și proiect viitor deja am depus un referat pentru analizarea în Consiliu Local, înființarea unui centru cultural în subordinea Consiliului Local. Oamenii sunt dornici de acțiuni și activități culturale. Am avut în urmă cu câteva luni un spectacol caritabil în care sala a fost arhiplină și cam încă jumătate din capacitate erau pe afară.”, a mai adăugat Cătălin Chivu.

Catalin Chivu, candidatul PNL la Primaria Cobadin, atacat de pe conturi false pe retelele de socializare! Video Cătălin Chivu

Spre finalul interviului, Cătălin Chivu a îndemnat locuitorii din comuna Cobadin să iasă la vot și le dă asigurări că funcția nu-l va schimba, rămânând și după alegeri între cetățeni: „Sper ca oamenii să iasă la vot în număr cât mai mare. Din aprecierea mea și din discuțiile pe care le-am mai avut cred că vor fi în jur de 60%. Sper să crească acest procent până la data de 9 iunie și să iasă la vot cât mai mulți cetățeni pentru a-și exprima opțiunea pentru următorii 4 ani. Cu siguranță dacă pe data de 9 iunie ieșim cu toții la vot, în număr cât mai mare, opțiunea noastră va fi cea finală. Vreau să le transmit faptul că eu voi fi aceeași persoană, nu mă voi schimba absolut deloc, voi fi mereu în mijlocul cetățenilor. Voi ține legătura cu ei, și voi face tot ceea ce ține de mine și de echipa mea ca această comunitate să ajungă acolo unde îi este locul.

VIDEO:

Comandat de partidul PNL - Filiala Constanța
Executat de ROMEXTRA EXPRESS SRL – portal: www.replicaonline.ro
CUI mandatar financiar coordonator 21240015

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510