REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Cătălin Crișan, supus unei operații de urgență

Cătălin Crișan, supus unei operații de urgență

Victor ROTARU 30 ianuarie 2024 | 00:00 1370

Cătălin Crișan, în vârstă de 56 de ani, unul dintre cei mai iubiți cântăreți români, a fost supus unei intervenții chirurgicale de urgență. Artistul a ajuns la spital în urma unor dureri îngrozitoare.

Catalin Crisan, supus unei operatii de urgentaCătălin Crișan

Cântărețul a fost operat în regim de urgență, în urma unor dureri îngrozitoare cauzate de o hernie de disc laterală. Cătălin Crișan a împărtășit cu publicul său drama prin care a trecut. El a postat, pe pagina de Facebook, fotografii, dar și un mesaj de mulțumire, adresat doctorului care a efectuat intervenția chirurgicală.

„Vreau să-i mulțumesc Domnului Doctor Cristescu Mihai Adrian pentru că m-a operat și că acum mi-e bine. La o dublă operație de hernie de disc laterală, la ce-am putut îndura, dânsul m-a salvat și m-a ajutat să scap de acele dureri GROAZNICE... N-a avut curaj să se implice niciun medic neurochirurg. Dânsul și-a asumat această răspundere”, a scris cântărețul.

De asemenea, artistul i-a mulțumit și partenerei sale de viață, pentru faptul că i-a fost alături în aceste momente dificile.

„Îi mulțumesc partenerei mele de viață pentru că a avut și are grijă de mine!”, a adăugat el.

Cătălin Crișan, schimbări majore în viață

În trecutul recent, Cătălin Crișan a adoptat un stil de viață sănătos, reușind să slăbească 32 de kilograme în 66 de zile. Artistul a mărturisit că această schimbare a fost determinată de dorința de a avea o viață mai sănătoasă și de a face față fluctuațiilor de greutate.

Cătălin Crișan și-a refăcut viața amoroasă în 2023, trăind în prezent o frumoasă poveste de dragoste alături de o doamnă al cărei nume încă nu a fost făcut public.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016