REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Lun., 19 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6826
20.4° Constanța Luni, 19 August 2024 Anul XX Nr. 6826
 

Cătălin Drulă: Alianţa Dreapta Unită este cea care va moderniza România

Cătălin Drulă: Alianţa Dreapta Unită este cea care va moderniza România

A.F. 29 ianuarie 2024 | 00:00 714

Preşedintele USR, Cătălin Drulă, a afirmat, duminică, faptul că alianţa Dreapta Unită va fi cea care va moderniza România şi va aduce schimbarea pe care oamenii o merită.

Catalin Drula: Alianta Dreapta Unita este cea care va moderniza RomaniaCătălin Drulă

Uniunea Salvaţi România a anunţat, duminică, faptul că membrii Comitetului Politic al uniunii au votat formarea alianţei Dreapta Unită, formată din USR, PMP şi Forţa Dreptei.

"Alianţa Dreapta Unită este alianţa care va moderniza România şi va aduce schimbarea pe care oamenii o merită. Împreună cu Eugen Tomac, Ludovic Orban şi toţi colegii noştri din USR, PMP şi Forţa Dreptei, suntem uniţi de un scop comun: să construim o alternativă puternică la guvernarea coruptă PSD-PNL. Vom oferi o alternativă la hoţia PSD şi PNL. Astăzi, românii trăiesc mai rău decât trăiau în urmă cu doi ani, atunci când PNL şi Klaus Iohannis au adus PSD la guvernare. Trăiesc mai rău pentru că această coaliţie a fost interesată doar de privilegii pentru ei, pentru clientela de partid şi de pensii speciale", a arătat Cătălin Drulă, într-un mesaj publicat pe pagina de Facebook a USR.

El a susţinut că alianţa va "reseta" economia, va tăia taxele şi va pune "banii înapoi în buzunarele oamenilor şi ale micilor afaceri care creează locuri de muncă"

"Vom opri jaful şi vom reseta economia. Pentru asta, trebuie să tăiem corupţia şi să oprim risipa din bani publici. Tăiem taxele şi punem banii înapoi în buzunarele oamenilor şi ale micilor afaceri care creează locuri de muncă şi oportunităţi pentru români. Suntem singura alianţă care poate face asta. Am demonstrat-o deja la guvernare, o demonstrăm zilnic în oraşele conduse de primarii USR, care au adus investiţii-record în localităţile lor. La Ministerul Transporturilor, am negociat 7,6 miliarde de euro în cadrul PNRR, cel mai ambiţios program de reforme şi investiţii al României în infrastructura de transport", a afirmat liderul USR.

Potrivit acestuia, Dreapta Unită este astăzi "singura alternativă reală la corupţia şi risipa PSD".

"Dreapta Unită este alternativa la pesedism. PNL a abandonat acest rol. Au abandonat clasa de mijloc şi antreprenorii. PNL este responsabil pentru cea mai mare creştere de taxe din ultimii 15 ani. Anul acesta, la alegerile pentru Parlamentul European, avem şansa să dăm tonul pentru schimbare, să aducem încrederea de care avem nevoie pentru a recâştiga oraşele noastre, pentru a intra în turul doi la prezidenţiale şi pentru a reveni la guvernare cu o poziţie de forţă. Acesta este angajamentul meu, al nostru. Să schimbăm România în bine, să construim o ţară în care munca cinstită este răsplătită, în care regulile sunt pentru toţi, în care statul este în serviciul oamenilor, nu al politicienilor şi specialilor. Este angajamentul pentru un viitor mai bun pentru noi toţi, pentru băieţii mei, pentru România. Mergem la victorie", a transmis Cătălin Drulă.

USR, PMP şi Forţa Dreptei anunţă duminică lista comună pentru alegerile europarlamentare, precum şi programul electoral pentru aceste alegeri.

Pe 18 decembrie 2023, preşedinţii USR, PMP şi Forţa Dreptei au anunţat constituirea Alianţei Dreapta Unită, în perspectiva alegerilor din anul 2024.

Tot atunci, reprezentanţii formaţiunilor au precizat că vor participa în alegerile europarlamentare din 2024 cu o listă comună de candidaţi.

Primii opt candidaţi sunt, în ordinea listei: Dan Barna, Vlad Voiculescu, Eugen Tomac, Vlad Botoş, Cristina Prună, Violeta Alexandru, Radu Mihail, Corina Atanasiu. 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Voi care ati atacat o pe Lasconi ca a declarat ca e adepta familiei normale, nu vreti sa auziti decat ce va convine si care vreti parinte 1 si parinte 2 voi care ati venit pe lume in familii normale , sustineti niste aberatii, nu am nimic cu nimeni dar cei cu problleme sexuale sa stea in banca lor cum au stat ani de zile ca nu i a deranjat nimeni si nu sa ceara casatorii intre ei ca si ei au fost adusi pe lume tot din unirea unei femei cu un barbat
4
0
bwahahahahahahahahahaahahhahaahahhahaahahah
4
0
Astia de Fortza Pluii zic de liberali ca sunt hoti, dar daca nu aparea partidul lor de 2 bani, ramaneau tot liberali, nu plecau nicaieri, ca e bine la politica: munca yok si bani degeaba. La constanta o sa ia sosoaka mai multe voturi ca bola cu aia pe care ii prosteste sa stea pe langa el.
9
0
Dobitocule
9
0
Visezi frumos, chiar nu îți este rușine? Ce sa modernizat voi mă, voi ce va mâncați unul pe altul?
10
1

REPLICA


LOTO

6/49
482515172434
5/49
12292611027
joker
251140103212