REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.1° Constanța Lun., 19 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6826
21.1° Constanța Luni, 19 August 2024 Anul XX Nr. 6826
 

Cătălin Drulă: Ne propunem să dăm guvernarea următoare

Cătălin Drulă: Ne propunem să dăm guvernarea următoare

Victor ROTARU 30 ianuarie 2024 | 00:00 264

Preşedintele USR, Cătălin Drulă, a anunţat, cadrul unei conferinţe de presă comune susţinute alături de liderii Alianţei Dreapta Unită, că obiectivul acesteia este să dea următoarea guvernare.

Catalin Drula: Ne propunem sa dam guvernarea urmatoareCătălin Drulă

"Dreapta Unită este alternativa reală la o guvernare a hoţiei şi a sărăciei şi la extremismul pe care aceasta îl cultivă. Îi chemăm alături de noi pe toţi cei care îşi doresc să contribuie la o soluţie reală, la soluţiile corecte pentru România, cele din PNRR, soluţiile liberale, soluţiile care respectă munca oamenilor, faptul că din taxele şi impozitele pe care le tot cresc trăieşte statul şi toată această clientelă de trepăduşi de partid. Îi chemăm alături de noi pe oamenii de afaceri, pe intelectuali, societatea civilă, toţi oamenii politici responsabili. Nu mai aşteptaţi, acum este momentul să veniţi alături de noi, pentru că de aici începe viitorul României. Ne propunem să dăm guvernarea următoare, să câştigăm alegerile şi vrem ca în 2024, la final de an, România să aibă în sfârşit la Cotroceni un om cu păsare de ţară, cu gândul, sufletul şi muncă, în fiecare zi, pentru modernizarea acestei ţări", a declarat Drulă duminică, la finalul unui eveniment al alianţei.

Întrebat pe câte mandate mizează la europarlamentare, Drulă a declarat că îşi doreşte ca Alianţa Dreapta Unită să obţină "cât mai multe" locuri în Parlamentul European.

"Facem politică cu faţa către oameni, nu pentru noi, pentru un număr de scaune. Credem că există un potenţial foarte mare al acestei singure alternative de dreapta, în România, pentru că societatea o cere. Oamenii vor să aibă unde să îşi dea votul pentru o Românie modernă. Dacă nu vrei o Românie modernă, poţi să îi alegi pe Ciolacu şi Ciucă, pentru că ştii ce îţi oferă acest sistem extractiv, cu sinecuri, cu contracte cu dedicaţie, cu portbagaje cu bani. Dacă vrei urlete extremiste, iarăşi ai vreo două-trei variante pe acolo. Pentru oameni care îşi doresc o România modernă, există Alianţa Dreapta Unită", a transmis Cătălin Drulă.

Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a afirmat că PNL nu reprezintă o alternativă la Partidul Social Democrat şi că a devenit "un PSD aproape similar, cu aceleaşi proaste obiceiuri, cu aceleaşi năravuri", fără să îi reprezinte pe cei care gândesc liberal şi îşi doresc democraţie.

"Chiar dacă PNL este parte din PPE, PNL este de dreapta numai prin această apartenenţă la PPE. Sau pare de dreapta numai de la Bruxelles. PNL din România este din stânga şi se comportă ca un partid de stânga şi ia măsuri care sunt împotriva electoratului liberal", a susţinut Orban, potrivit agerpres.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tomac pana la urma nu ai spus . Esti presedinte de drept?> Ai drept de semnatura? Ai stampila partidului ? NU, NU LE AI DECI ESTI UN IMPOSTOR
1
0
Cu cine ma , cu fosila aia de Orban vrei sa guvernezi? Si sa guvernezi ca sa ce ? Ca sa bagi lgbt peste tot? Progresistii dracului sau globalisti ce mama dracului sunteti voi
0
0

REPLICA


LOTO

6/49
482515172434
5/49
12292611027
joker
251140103212