REPLICA ONLINE CONSTANTA

28.4° Constanța Vin., 16 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6823
28.4° Constanța Vineri, 16 August 2024 Anul XX Nr. 6823
 

Cătălin Drulă, prezent la Constanța, cu ocazia candidaturii lui Stelian Ion. Video

Cătălin Drulă, prezent la Constanța, cu ocazia candidaturii lui Stelian Ion. Video

Mirela PASCAL 12 mai 2024 | 00:00 3155

 Sâmbătă, 11 mai, la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret “Jean Constantin”, a avut loc evenimentul de lansare a candidatului USR la Primăria Constanța. Dan Barna, fostul șef al USR, și-a făcut apariția în sală ținând în mână pliantul cu Stelian Ion. Și Cătălin Drulă, liderul USR, a fost prezent la Constanța

Catalin Drula, prezent la Constanta, cu ocazia candidaturii lui Stelian Ion. VideoCătălin Drulă

De asemenea, la eveniment este prezent senatorul Remus Negoi, Florin Cocargeanu, eurodeputatul Eugen Tomac, liderul PMP, Violeta Alexandru, fostul ministru al Muncii, și alții.

Catalin Drula, prezent la Constanta, cu ocazia candidaturii lui Stelian Ion. VideoEugen Tomac

Barna: Azi guvernează PSD din cauza PNL

Patriotismul se simte, el nu se mimează. Dragi colegi, mă bucur că ne-ați onorat cu prezența. Nu este ca un eveniment de priveghi, dar suntem niste triști pe scenă. Avem niște competitori... Azi guvernează PSD din cauza PNL. PNL ai avut 4 ani de zile să guvernezi, dar ai adus suferință în inimile românilor. Trebuie să luam guvernarea. Puterea nu se cere, puterea se ia”, a declarat Dan Barna.

Catalin Drula, prezent la Constanta, cu ocazia candidaturii lui Stelian Ion. Video

Violeta Alexandru: Stelian Ion va fi primarul Constanței

Stelian Ion va fi primarul Constanței. Noi credem că va fi un primar bun pentru constănțeni. Avem un candidat care e este susținut de Dreapta Unită, dar si de alte partide. Mulți dintre primari nu respectă legea. Avem o lista de candidați foarte buni„, a spus Violeta Alexandru.

George Gima, fostul director de cabinet al lui Stelian Ion, pe vremea când era ministrul Justiției: ”Dreapta Unită știe să facă administrație. Ați denunțat corupția, hoția , manipularea....  Asta înseamnă Dreapta Unită. Pânăpe 9 iunie avem o misiune crucială: să iasă la vot și să înfăptuim schimbarea pentru orașul nostru. Constanța nu va rămâne mai prejos. Cu viitorul primar al Constanței, Stelian Ion, să le arătăm că pentru noi, constănțenii, Constanța contează!

Video 1:

Drulă, liderul USR: 9 luni de zile am arătat cĂ se poate guverna cinstit

Cătălin Drulă, liderul USR, a ținut să transmită constănțenilor un mesaj: să facă campanie minut cu minut, 29 de zile. 

Catalin Drula, prezent la Constanta, cu ocazia candidaturii lui Stelian Ion. VideoCătălin Drulă

”Mesajul pe care vreau să-l  transmit este de a nu se lăsa înselați de PSD-PNL. Stelian Ion a ales sloganul Constanța contează. Fiecare dintre noi, 29 de zile, trebuie să facă campanie, minut de minut.  9 luni de zile am arătat că se poate guverna cinstit„. Liderul USR a mai adăugat faptul că ”Stelian Ion a început reformele. Stelian știe cel mai bine ce înseamnă lupta pentru dreptate. A dus o luptă care a arătat României că se poate. A încercat să schimbe lucrurile în Justiție, dar acest fapt a reprezentat o trădare pentru Iohannis. A vrut să avem dreptate și echitate

Video 2:

Stelian Ion: Constanța este acasă

A luat cuvântul și Stelian Ion, candidatul ADU la Primăria Constanța. ”Lupta noastră nu este despre mine, noi avem un slogan legat de constanța. Noi suntem niște exponenți. Ați dat cheile casei și cheile destinului copiilor vostri. Despre asta este vorba. Nu le-aș da nimic PSD-iștilor și PNL-iștilor. Pentru mine constanța înseamnă acasă. Constanța reprezintă sursă lucrurilor frumoase. De aceea  a fost cu mult mai dureros. Am văzut cum patrimoniul Constanței a fost prăduit de la un cap la altul. Am văzut șantiere fără noimă care începeau și nu știam când se mai termină”, spune Stelian Ion.

Catalin Drula, prezent la Constanta, cu ocazia candidaturii lui Stelian Ion. Video

M-am implicat, am stat de vorbă cu zeci și sute de vecini, strângând semnături. Am înființat asociația Verde Urban. Atunci ne-am dat seama că trebuie să ne implicăm în politică. Singurul mod de a scapa de acești oameni este să le luăm volanul din mâna. Mă uit la voi și îmi dau seama cât de mulți suntem. Și voi schimba lucrurile inclusiv la Constanța. Noi am ales Constanța contează, pentru că am văzut ce își doresc constănțenii și am văzut că nu sunt ascultați de administrația locală. Este planul nostru pentru a reda Constanța constănțenilor. Este un program pe care l-am aranjat împreună cu constănțenii, este format din 2 părți mari, prima parte se referă la municipiu, cealaltă parte se referă la cartierele Constanței Viziunea noastră, o veți găsi aici. Educația este pe primul plan. Noi vrem să oferim o șansă pentru copiii noștri, pentru a le da șansă să rămână în acest oraș”, a mai precizat Stelian Ion.

Catalin Drula, prezent la Constanta, cu ocazia candidaturii lui Stelian Ion. Video

Noi avem multe proiecte pentru constănțeni. Vom  include paza în scoli. Noi trebuie să supraveghem lucrările din oras. Și să le terminăm. Avem un proiectul parcărilor subterane. Este foarte important să atragem investitori. Fiecare întreprinzător trebuie sa aibă ușile deschise. Trebuie să ne dezvoltăm armonios. Trebuie sa reabilitam clădirile istorice din centrul orașului”, a subliniat Ion.

 

Catalin Drula, prezent la Constanta, cu ocazia candidaturii lui Stelian Ion. Video

A luat, din nou, cuvântul Drulă: ”Am avut un eveniment pentru județul Constanța. Viitorul primar, Stelian Ion, după 9 iunie. Am adus aici mesajul că există o alternativă corectă la alianța PNL-PSD. În teritoriu doar joacă un bambilici cu iepuri. Cele 2 partide sunt unul singur acum. O forță politică de stânga. Nu suntem aici să vorbim despre ei, ci despre un viitor în care există speranța. Oameni care au muncit, care au demonstrat, care nu s au făcut preș în față lui Iohannis„, a spus Drulă.

Comandat de partidul USR - Filiala Constanța
Executat de ROMEXTRA EXPRESS SRL – portal: www.replicaonline.ro
CUI mandatar financiar coordonator: 21240009

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA



LOTO

6/49
20164714374
5/49
34336183913
joker
1452523620