REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
26.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Cătălin Predoiu declară război polițiștilor beți și scandalagii

Cătălin Predoiu declară război polițiștilor beți și scandalagii

Virgil STOIAN 2 martie 2024 | 19:58 926

Avalanșa de cazuri de polițiști scandalagii, bătăuși sau prinși beți la volan din ultimii ani e un fenomen cu care ne-am obișnuit. Nici statul nu pare deranjat prea des. Totuși, ministrul de Interne, Cătălin Predoiu anunță că se schimbă ceva, se lucrează acum la un ghid deontologic care să ridice standardele în ceea ce priveşte conduita profesională pentru toți angajații din sistem.

Catalin Predoiu declara razboi politistilor beti si scandalagiiCătălin Predoiu

Predoiu a spus că, pentru el, reprezintă un număr mare cele câteva zeci de poliţişti care au venit băuţi la serviciu. „Pentru mine e o cifră mare”, a declarat Ministrul de Interne potrivit Ziare.com.

Acesta a mai precizat că polițiștii prinși beți nu fac altceva decât să ştirbească munca depusă de zeci de mii de cadre din structurile MAI, potrivit digi24.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pentru "Unul"macar de-ar face ceva si acum in prag de alegeri adica in al 12-lea ceas dar eu nu cred ca este nimic mai mult decat vorbarie,pai cu increngatura mafiota din militzie nu se pune nimeni,nici securitatea statului nici CSAT nimeni,poate ceva plevushca mai da afara,asha de ochi lumi in rest toate raman asha cum au fost;pai nu au fost prinshi generali aia de la Academia de politzie Bucureshti cu doctorate false,ce le-a facut a intrat vreunul in pushcarie pentru furt intelectual sau au fost datzi afara din militzie,canci,nimic,acum sunt totzi pensionari speciali pentru ca au merite deosebite,au copiat lucrarile shtiintifice ale altora si au spus ca ei sunt autori reali.
3
0
In prag de alegeri? Pana acum ce ai facut? Ai dormit cu sefii tai plavanis si maciuca?
3
0
Si noi declaram razboi mediatic sectiei 4 de politie Constanta. Desfiintati sectia 4 politie Constanta de pe strada Somes 28. Este total inutila. Niciun dosar nu se solutioneaza. Distrugerile nu sunt fapte penale la ei . Orice dement poate sa iti darame casa pentru ca acesti politisti spun ca nu a facut-o cu rea intentie. Astfel de politisti nu fac altceva decat sa incurajeze infractorii de toate speciile.
2
0
Politia Eforie a fost transformată în Miliția Eforie. Milițienii eforieni nu își fac treaba nici când sunt trezi. Și colac peste pupăză, au pus o păsărică la șefia Miliției Eforie. Nu se dorește ascultarea telefoanelor, ca ar intra multi milițieni la Poarta Albă unde ar da parlanghelie.
3
2

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016