REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° ConstanÈ›a Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
11.6° ConstanÈ›a Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

Cătălin Scărlătescu, dat afară dintr-un restaurant din Germania. „Am făcut o prostie“

Cătălin Scărlătescu, dat afară dintr-un restaurant din Germania. „Am făcut o prostie“

A.F. 8 iulie 2024 | 00:00 1060



Cătălin Scărlătescu, unul dintre cei mai experimentaÈ›i È™i renumiÈ›i chefi din România, a fost dat afară dintr-un restaurant din Germania înainte de a se bucura de succesul pe care îl are acum. Motivul? Ei bine, celebrul bucătar a dezvăluit că a greÈ™it un sos bechamel, iar È™eful pe care îl avea atunci nu l-a iertat.

Catalin Scarlatescu, dat afara dintr-un restaurant din Germania. „Am facut o prostie“Cătălin Scărlătescu

În prezent, Cătălin Scărlătescu se bucură de un real succes, însă, ce puÈ›ini È™tiu este faptul că, a început de jos în acest domeniu. A spălat vasele È™i a curățat cartofi, ba chiar a fost dat afară dintr-un restaurant. Celebrul bucătar a învățat ce înseamnă bucătărie cu adevărat în Germania. Într-o zi, a fost dat afară pentru că a greÈ™it un sos bechamel, iar È™eful nu l-a iertat È™i i-a dat o lecÈ›ie importantă pentru ceea ce a urmat în viaÈ›a lui.

„Îmi aduc aminte, eram în Germania ÅŸi spălam vase ÅŸi făceam salate, că, na, la început asta am făcut toÅ£i ÅŸi eu eram cel mai muncitor din restaurant.

Cătălin Scărlătescu: „Mi-am luat o scatoalcă ÅŸi două picioare-n fund…”

La un moment dat, au lipsit doi bucătari, nu ÅŸtiu ce naiba lipsea din bucătărie ÅŸi a venit ÅŸeful ÅŸi a zis „vreau ÅŸi eu să-mi faceÅ£i un sos bechamel”. Zic „eu, eu”! Åži am făcut o prostie, am făcut eu un c***t. Mi-am luat o scatoalcă ÅŸi două picioare-n fund… m-a dat afară din restaurant. N-am să uit niciodată. Eram undeva în sudul Germaniei ÅŸi am mers pe jos vreo 2 km prin ploaie, am ajuns într-o altă localitate ÅŸi m-am oprit în faÅ£a unei vitrine imense.

Era o carte mare, scria pe ea cook book – carte de gătit ÅŸi am intrat înăuntru ÅŸi am luat-o pe aia mare ÅŸi am răsfoit. M-am dus la cuprins ÅŸi am văzut Bechamel.

Åži când am deschis-o, am avut un noroc fantastic, pentru că totul era explicat ÅŸi cu poze. Am văzut că tot ce ÅŸtiam eu n-avea nicio treabă, dar absolut nimic în comun”, a povestit Cătălin Scărlătescu, pentru paginademedia.ro, citează click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un bucătar nu are voie să fie super o**z De aici se vede ca e mare consumator și preparator carne porc
4
0
marele chef seffful pliii
8
0
ce bagati în seamă arătarea asta facă o vezi noaptea faci infarct
7
0

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677