REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
11.6° Constanța Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

Cătălin Scărlătescu, de urgență, la spita

Cătălin Scărlătescu, de urgență, la spita

Valentina CAMARA 30 decembrie 2022 | 00:00 781

În aceste momente, Cătălin Scărlătescu se află pe patul de spital, în urma unor complicații apărute la picior. Spynews.ro, cel mai tare site de știri mondene din țară, vă prezintă în exclusivitate informații despre starea de sănătate a îndrăgitului jurat de la Chefi la Cuțite. Iată cum se simte acum Cătălin Scărlătescu și ce i s-a întâmplat, de fapt!

Informație de ultimă oră despre Cătălin Scărlătescu! Îndrăgitul jurat de la Chefi la cuțite a suferit un mic accident în urmă cu puțin timp, motiv pentru care a fost nevoit să se prezinte la cea mai apropiată unitate spitalicească.

Cătălin Scărlătescu, de urgență, la spital

Așadar, conform informațiilor noastre, Cătălin Scărlătescu ar fi alunecat și s-ar fi accidentat. Mai mult decât atât, se pare că este vorba despre o entorsă, motiv pentru care Cătălin Scărlătescu a mers la spital.

Ei bine, fiind vorba despre o entorsă, putem fi siguri de faptul că Cătălin Scărlătescu își va putea relua activitatea cotidiană cât de curând, deoarece nu este nimic grav, așadar juratul de la Chefi la cuțite este în afara oricărui pericol.

Așadar, Cătălin Scărlătescu a fost nevoit să facă această ”vizită” la spital, deși nu vorbim despre probleme grave de sănătate, în urma accidentării la picior.

Aventura lui Cătălin Scărlătescu, la America Express

Pe Cătălin Scărlătescu îl putem vedea în cel mai fresh show de la Antena 1 începând cu data de 15 ianuarie, la America Express. Bineînțeles, nu singur, ci însoțit de partenera lui de viață, Doina Teodoru, în aventura vieții lor.

Concurenții show-ului America Express au petrecut două luni departe de casă, fiind supuși unor provocări extravagante, menite să le testeze limitele, iar telespectatorii așteaptă cu sufletul la gură să vadă cum s-au descurcat cei doi, potrivit spynews.ro  .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
O fi piciorul cu care a dat în mașină taximetristului din Constanța?
1
0
am crezut ca a mancat ce a gatit he he .
1
0

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677