REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.6° Constanța Mar., 6 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6813
20.6° Constanța Marți, 6 August 2024 Anul XX Nr. 6813
 

Cătălin Scărlătescu, pălmuit în fața camerelor de filmat

Cătălin Scărlătescu, pălmuit în fața camerelor de filmat

Valentina CAMARA 14 februarie 2023 | 00:00 378

Cătălin Scărlătescu s-a confruntat cu o situație neașteptată în ultima ediție a reality-show-ului la care participă împreună cu iubita lui, Doina Teodoru. Juratul s-a trezit lovit peste față de o localnică, după ce a oferit un răspuns greșit la una dintre probe.

Catalin Scarlatescu, palmuit in fata camerelor de filmat

Cătălin Scărlătescu, pălmuit de o localnică din Guatemala la TV

Competiția a devenit din ce în ce mai dificilă pentru Cătălin Scărlătescu  și Doina Teodoru. Ajunși în Guatemala, cei doi îndrăgostiți și colegii lor s-au lovit de noi probe, deloc ușoare.

Detaliile au făcut diferența, iar asta s-a putut observa cu ochiul liber în ultima ediție a emisiunii. Irina Fodor a lansat o nouă provocare pentru concurenți, dar înainte de a duce la bun sfârșit misiunea le-a oferit și câteva informații. La final, însă, se pare că celebrul jurat nu a fost destul de atent.

Cătălin Scărlătescu s-a trezit în situația de a fi lovit peste față de o localnică din Guatemala, după ce a greșit răspunsul la una dintre întrebări. Reacția femeii l-a luat prin surprindere pe chef, dar cu toate acestea iubitul Doinei Teodoru nu a luat gestul ca pe ceva personal, ci s-a amuzat pe seama momentului:

"Ce-am făcut? Pe mine avea boală de când a ajuns acolo.", a declarat Cătălin Scărlătescu în fața camerelor de filmat.

Cătălin Scărlătescu: "Eu nu sunt genul de om conflictual"

Situația cu care s-a confruntat în Guatemala nu a fost singurul moment tensionat cu care Cătălin Scărlătescu s-a confruntat pe parcursul emisiunii. Chef-ul a avut parte și de câteva mici discuții cu iubita lui, dar au reușit într-un final să treacă cu bine peste toate neînțelegerile: "Eu nu sunt genul de om conflictual, într-o relație nu mă cert niciodată. Stau și mă uit, iar dacă persoana din fața mea bate câmpii, sunt sigur că n-am ce căuta acolo și mă retrag încet, până nu mă mai vede cât de departe sunt.", a declarat Cătălin Scărlătescu, potrivit wowbiz.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
de retard sever se pot uita la maimuta asta si la emisiunea de rahat in care participa!
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303