REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Cătălina Grama dat uitării frigul și a ales o destinație uimitoare pentru a petrece sărbătorile de iarnă

Cătălina Grama dat uitării frigul și a ales o destinație uimitoare pentru a petrece sărbătorile de iarnă

Valentina CAMARA 29 decembrie 2022 | 00:00 445

Cătălina Grama este una dintre cele mai apreciate vedete din România. Artista este foarte activă pe rețelele sociale, acolo unde postează zilnic conținut cu activitățile pe care le desfășoară în viața de zi cu zi. Iată că, în urmă cu puțin timp, vedeta a ales să le arate fanilor săi cum își petrece sărbătorile de iarnă. Ce destinație a ales Cătălina Grama pentru Cracinul din acest an.

Cătălina Grama

În urmă cu puțin timp, Cătălina Grama a postat câteva fotografii din ziua de Crăciun. Vedeta a plecat în acest an într-un loc călduros, ceea ce înseamnă că a vrut să scape de frigul din România și a ales să se relaxeze pe plajele exotice.

Așa își petrece Cătălina Grama Crăciunul

Cum majoritatea vedetelor au ales vacanțe inedite pentru sărbătorile din acest an, la fel a procedat și Cătălina Grama. Vedeta a postat, în urmă cu puțin timp, primele imagini de la Crăciun. Direct din Spania, a Cătălina Grama a transmis și un mesaj fanilor ei.

,,Un alt fel de Craciun . Un Craciun stralucitor va doresc! Chiar daca petrecem un Craciun cald anul acesta, tot am respectat traditiile. Avem pe masa sarmalute si alte bunatati (ale mele vegetariene) si suntem alaturi de o parte din familie.

In prima parte a zilei am fost pe plaja la Zenia unde era plin de oameni de nationalitati diferite cu caciuli de Mos Craciun, care petreceau pe plaja. Imi place Craciunul anul acesta. E foarte vesel si plin de viata! Voi cum il petreceti?”, a fost mesajul scris de Cătălina Grama pe pagina sa de Instagram.

Cătălina Grama, vacanță de vis în Iordania

Nu este prima vacanță din acest an pentru Cătălina Grama. Vedeta a avut un an plin de plecări. Înainte de vacanța de Crăciun, artista tocmai se întorsese din Iordania.

''Deșertul Wadi Rum este hipnotic și fascinant cât vezi cu ochii. O senzație pregnantă că ne-am desprins de această lume și am ajuns în altă parte ne-a urmat la fiecare pas. Wadi Rum sau Valea Lunii este cu siguranță un spectacol trandafiriu pentru privire și suflet. Pe parcursul vizitei noastre acolo m-am întrebat la fiecare pas cum mergeau cândva cu caravanele prin acest deșert ghidați doar de poziția stelelor. E un loc care te îndeamnă la introspecție și visare fară doar și poate.'', a scris Cătălina Grama pe pagina a de Instagram, în urmă cu câteva luni, potrivit spynews.ro  .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510