REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.4° Constanța Sâm., 3 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6810
30.4° Constanța Sâmbătă, 3 August 2024 Anul XX Nr. 6810
 

Cătălina Ponor, în caleașcă, la petrecerea de nuntă

Cătălina Ponor, în caleașcă, la petrecerea de nuntă

Virgil STOIAN 9 iulie 2023 | 00:00 3635

Cătălina Ponor și Bogdan Jianu s-au căsătorit  religios, la un an distanță de la cununia civilă. Cei doi și-au unit destinele într-o biserică din Manasia, județul Ialomița, iar invitați de seamă, printre care Octavian Bellu și Mariana Bitang, au mers pentru a le fi alături mirilor în cele mai emoționante momente din viața lor. Și asta nu e tot! Tripla campioană olimpică și regizorul Bogdan Jianu și-au botezat fiul tot sâmbătă, 8 iulie, în aceeași biserică.

Catalina Ponor, in caleasca, la petrecerea de nunta

Sărbătoare dublă astăzi pentru fosta gimnastă Cătălina Ponor și regizorul Bogdan Jianu! Cei doi au pășit astăzi într-o biserică din Ialomița pentru a-și uni destinele în fața lui Dumnezeu, dar și pentru a-și boteza fiul născut la finalul anului 2022. Într-un decor de basm, cu bărbați călărind cai, Cătălina Ponor și-a făcut apariția, pe aleea bisericii, într-o caleașcă precum cele din filmele regizate de Bogdan Jianu! Imediat după, fiul fostei gimnaste a sosit, la rândul său, într-un vehicul cu patru roți cu tracțiune animală, iar asta pentru a fi botezat.

Cătălina Ponor s-a căsătorit religios cu Bogdan Jianu

Diferența de vârstă dintre tripla campioana olimpică și regizor este de 18 ani, Cătălina Ponor având 35 de ani, iar Bogdan Jianu 53. Ea s-a retras din activitate în urmă cu mai bine de 6 ani, iar mai apoi a venit oficializarea relației de iubire pe care o trăiește alături de tatăl fiului său. Acest lucru s-a întâmplat în 2018, iar doi ani mai târziu, în 2020, s-au logodit. În 2022, Cătălina și Bogdan s-au căsătorit civil, la Primăria din Constanța, iar în iarna anului 2022 a venit pe lume rodul iubirii lor.

Catalina Ponor, in caleasca, la petrecerea de nunta

S-a retras din activitate în anul 2017

Fiind una dintre cele mai importante sportive ale României, Cătălina Ponor a făcut mândră țara noastră câștigând nu mai puțin de trei medalii de aur, una de argint, dar și una de bronz la Jocurile Olimpice. Totodată, fosta gimnastă a mai reușit performanța de a adăuga în palmares alte trei medalii de argint, dar și două de bronz la Campionatele Mondiale. În continuare, la Europene, Cătălina Ponor a câștigat nu mai puțin de opt medalii de aur, două de bronz, dar și trei de argint, potrivit cancan.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sportivele astea sunt proaste rău.. ca și Halep ,și Ponor asta...în loc sa se mărite cu băieți tineri..frumoși. aproape de varsta lor,..ele i-au toți expiratii cu 15-20 ani mai în vârstă...și după aia...ele ai instalat cu alții ca ăștia numai pot. Bai fetelor asa proaste sunteți??.. Asa a făcut și drogata de Halep...la luat pe moșul ala,și după 9 luni la lăsat,ca a început sa si-o tragă cu alt mos,antrenorul ei.. Sunteți nebune și proaste fetelor, degeaba aveți nume...egal 0 va faceți de rusine
4
1
P.ulica asta de acto,r care a luat bunaciunea de nevasta ,este mai mare cu 18 ani decit ea .Sa ma caute cind asta nu mai poate !
5
0
olarita xxl , de a luat un mos care in curand se va caca pe el !
9
7
Casă de piatră! Multă sănăt**e, fericire, toate cele bune să aveți parte!
9
3

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768