REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
11.6° Constanța Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

Câteva doamne nu s-au uitat în buletin când au decis să faca topless, la Pescărie

Câteva doamne nu s-au uitat în buletin când au decis să faca topless, la Pescărie

Marieta ȘTEFAN 7 august 2023 | 00:00 7728

Căldură tropicală a lovit România și aerul devine tot mai irespirabil, mai ales pe litoral, unde dogoarea pare că a atins apogeul weekendul trecut. Pe plajă e cel mai bine! Depinde din ce perspectivă privești situația! În unele zone, imaginea nu este tocmai plăcută pentru privitori, mai ales pentru copii. Dar ”balerinele” care-și etalează părți ale corpului ce doar în dormitor pot fi admirate, și nu de oricine, nu par să fie conștiente de acest lucru și se plimbă, fără rușine, în lungul și în latul plajei.

Cateva doamne nu s-au uitat in buletin cand au decis sa faca topless, la Pescarie

Plaja Pescărie face parte din categoria acelor sectoare de plajă preferate de familii, în general, dar și de femeile topless..., fără inhibiţii sau alte probleme legate de aspectul fizic, mergând, probabil, pe premiza "cui nu-i place să nu se uite", iar cine se uită, îi crapă retina.

Cateva doamne nu s-au uitat in buletin cand au decis sa faca topless, la Pescarie

 Nu e cea mai plăcută priveliște pentru unii, mai ales pentru copii, care nu înțeleg de ce unele femei nu-și acoperă dotarea, niște piei care atârnă și îți taie orice poftă de mâncare.

Cateva doamne nu s-au uitat in buletin cand au decis sa faca topless, la Pescarie

Dar ele nu par a fi conștiente de acest lucru. Se plimbă nonșalant pe toată plaja, expunându-se în toată ”splendoarea” lor.

Cateva doamne nu s-au uitat in buletin cand au decis sa faca topless, la Pescarie.

Cateva doamne nu s-au uitat in buletin cand au decis sa faca topless, la Pescarie

Așa că, atunci când pleci, te întrebi, pe bună dreptate, dacă te-ai relaxat sau te-ai încărcat negativ.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Romanul este p***t din fire , asta vad în comentarii este problema lor dacă vor sa fie mai îmbrăcate sa nu la plaje .Toate frustratele care își țin barbati în lesa au ajuns sa vorbească. Vreți o r*mânie ca afara dar în schimb sa luam doar părțile care ne convin . Dacă facem atât caz de femeile care fac plaje la mare fără sutien ce sa mai spunem ca sunt tari unde practica topless și la piscina . Suntem o tara de comuniști , aaaaa scuze pe vremea lui Ceaușescu se practica inclusiv nudismul in romania la scara mult mai mare dar asta e atât putem ca nație. Noapte bună, ca oricum dormiți pe voi .
1
0
Propun ca operatorul de plaja sa monteze si niste cabine mobile din 5 in 5m ca llabarii sa nu mai fie nevoiti sa mearga in apa la o frektie ca fac reumatism !
1
1
Si-au permis să scrie despre obraznicia voastră pentru că voi v-ati expus public fără rusine în vazul tuturor
2
3
Ștoarfele tinere de altă dată ce faceau topless actualele babete topless de azi.Ce au fost la tinerețe sunt și la bătrânete niste gunoaie
4
1
Unde ati vazut voi doamne? Eu vad niste vaci scarboase!
3
3
daca as fi in locul acestor doamne, v-as face plangere penala.....cum v-ati permis sa le afisati pozele in ziar fara acordul lor?
4
3
cum adica daca ai ce arata, sa arati? a zis un bou sau o vaca mai jos. adica daca am p**a mare, trebuie sa o scot pe plaja, ca am ce arata? mai handicapatilor mintal, nu mai comentati ma ca sunteti p****i futuva in gura de retardati!
9
0
nu poti sa mergi la plaja ca dai de cate o rabla de asta care te face sa iti fie scarba. femei care merita batute. astea sunt romancele, nu degeaba le altoiesc aia pe la avaslui! niste c***e care nu le pasa de restul oamnenilor de langa ele. Asta e natia. Isi violeaza copii si isi omoara prietenii (vezi articolul recent tot in replica cu o fata tanara omorata de prietena ei). Din like-uri iti dai seama ce hal de oameni sunt in romania, daca poti sa ii numesti oameni. toate scursurile societatii care freaca p**a la serviciu si vor bani mai multi. toti analfabetii. lasa ca o sa va conduca tiganii si o sugeti p**a, ca asa meritati
4
8
E una pe acolo prin redactie care daca intra in mare, revine apa la cotele de dinaintea extinderii plajei, macar asta bine ar putea sa faca si ea pe langa tva-ul la alimente platit tarii.
5
4
m****e ordinare care comentati aici ca e ok. cine a zis ca daca erau tinere era ok? huuu, cacamas pe nasul vostru de jigodii imputite. F bun articolul. sunt satul de zdrente bagaboante fara rusine si tinere si babornite! daca era ca in Arabia saudita le duceam flori cu numar par. Asa merita panaramele astea care au numai drepturi, nu si obligatii. pai daca traiesti in societate, tre comporti decent. daca nu vrei, te duci la dracu in pustietate. in sahara nenorocitelor!
3
4
Sugiamiar p**a de zdrente puturoase si ele si aia sau alea care le iau apararea la rablele astea. Romanica de c***t
4
5
ei nu e o noutate probabil asa au fost din totdeauna fara pic de jena si le-a durut undeva de parerea lumii ele se simt bine cand sunt admirate se iubesc pe ele si simt nevoia sa fie bagate in seama si AGATATE
4
5
un ziar de tot kktul.Doamnele chiar sunt placute ! Unde scrie ca doar botoxatele si siliconatele au voie sa se poarte naked? Felicitari doamnelor din imagine.
20
6
nu inteleg ca treaba are buletinul cu tzatzele atarnate. deci daca erau tinere aveau voie in fundull gol pe plaja? replica ne dezamagiti
19
4
Sa mi bag pl ssi n tine jurnalisto si m ziaru tau de c***t
6
3
Damele din poză arată bine Multe tinere de acum la vârsta femeilor din poze vor fi niste șandramale dărâmate Diferența o va face consumul de droguri tutun alcool Când tinerii consuma droguri și alcool mai târziu culege cancer
15
4
hahahahaha.....marieta largareta,birfitoarea si trompeta......hahaha....cel mai tare articol.....hahahaha.....asta ramasese de comentat,bretelele de pe plaja ......
12
2
Mai stergi si comentariile?!ai scris de toples cea ce tu nu ai cum sa faci vreodată in viața ta frustrato nici când erai mai tânăra nu erai femeie!cred ca ești urâtă cu spume de t**e nici numai zic,că sigur îți lipsesc!
9
3
ca pocait ce sunt as linge cu placere vaginul unei harce de 70 de ani ! ma gasesti la pol. locala CERNAVODA !
5
2
Loreda, tu, esti p*****a rau!Sa inteleg ca tinerele care fac topless, fac ca sa arate ca au t**e misto sau pentru a se bronza? Nu este decent nici pentru tinere nici pentru batrane sa se plimbe fara sutien, daca stau pe sezlong sau cearceaf e treaba lor
9
4
Daca erau pe baldachine si plateau mii de euroi pe sampanie,nu mai erau criticate ,ci laudate cum face ele femeile indraznete plajica cu sanii la vedere. La fel e cu betivanii din cluburile de lux,care sunt numiti petrecareti,nu porcovani betivi ,numai pentru ca dau bani multi,nu ca amaratii de prin bodegi de la marginile localitatilor. Ce usor e sa judeci omul fara sa-l cunosti ! Nici nu-ti trebuie minte.
17
4
De când e toplesul intersiz "Jurnalista" șanțului??
25
2
Nu este treaba magarului de unde beau oile apa. Nu mai umpleti spatiul online al ziarului cu stiri inutile.
20
3
Dacă și asta e jurnalism…. “d-na Marieta Ștefan” schimba-ți meseria, ești praf.
19
1
O țărancă care se crede jurnalista dar ea scrie bârfe care o deranjea pe ea frustrata!Toples se face din totdeauna fripturisto țărancă ieftină meriti data in judecata de femei care erau la plajă nu pozau ptr replica fomisto!
25
3
Sânt unele tinere buhăite de drog alcool și țigări zici că sânt moda Srek
14
2
Cautau femeile termometru sa vadă ce temperatura au. Numai ca axilele erau puțin inflamate!
5
4
Tara arde si baba se piaptānā! Ca aveti dom'le cu femeile fārā sutien? Sunteti toti perfecti dpdv fizic? Vā e jenā de cum aratā corpul uman normal, afectat de trecerea timpului? Ce dacā le atârnā pieile , asa aratā o femeie trecutā prin viatā , bāi mocofanilor onanisti tristi cu cont pe only fans. Vā îngrijoreazā impactul estetic al unui trup ofilit asupra dezvoltārii mentale a copiilor da' nu vā deranjeazā expunerea acelorasi copii la jegul putreziciunii morale numit realitatea r*mâneascā. Sā vā deranjeze ipocrizia,prostia, lācomia ,minciuna, necinstea nu actul de a sta doar în chiloti pe plajā
31
3
Daca eurau tinere nu v-ar fi deranjat!
18
4
Stoarfele de alta data ,tinerele de ieri ,babetele de azi .Tinerele de azi care fac topless sunt babele stoarfe de maine
14
7
problema nu este expunerea doamnelor, ci asaltul primariei si a ABADL la pretioasa plaje. Gonesc inclusiv pescarii ca sa mai construiasca ceva saivane pe verticala!! Stie cineva cate mii de euro costa un mp, in zona? Iata un subiect pentru ziar.
18
2
Dacă ai ce arăta, arată. Dacă nu, nu.
12
8
deci plaja topless trebuie sa faca doar pitipoancele care se cremuiesc pe baldachinele soioase alaturi de cocalari si care seara merg la sampanie cu artifica in cluburile pentru ghertzoi .he he
48
5
nu-ti place nu te uiti ,probabil ai vreo 80-90 de ani
19
5
atat puteti dragii nostri ? hai sa vb despre problemele urbei noastre, pomi taiati , distrugeri in masa, poluare, genocid. lasati femeile in pace !
58
5
Draga Alina, plaja pt sănăt**e se face de la 8 la 9 30,nu la amiaza, iar asta nu include nurii la vedere. Sfântul Soare este bun, foarte bun, dar în orele dimineții sau serii. În rest, este doar pentru arsuri, bronzare excesiva. Asa ca, Doamne ajuta!
12
12
Bravo doamnelor din poza. Femei adevărate nu Drăgușanu.
41
9
Eu cred ca doamnele in varsta fac plaja pentru sanatate, poate din aceasta cauza fac si topless. Nu cred ca vin la plaja sa se lase admirate de oameni. Altfel , din punct de vedere estetic, nu avem ce admira nici la alte persoane tinere cateodata. Ca bun simt, sunt de acord ca nu ar trebui sa faca plaja in zone deschise publicului. E seminudism.
29
4
Din poza credeam ca e barbat
4
19
Lipsa de educație, minte putina și bărbații pe care o au sau nu acasă, determina expunerea cu nonșalanță a "mirilor". Au acasă sau nu urangutanii lor, "ești superba draga, ci toate pieile și tatele scurse". Totul se face la timpul potrivit, dar aici vorbim de minte scrântita de frustrări acumulate , frustrări din ce în ce mai des întâlnite. Niște baragladine la menopauza, care nu realizează ridicolul în nici o ipostaza, generat de prostie dusa la extrem.
6
35
Măcar astea din poze au ce arăta, au țâțele mari....
28
2
Daca in loc de bretele erau mere mergea, nu?
22
3
Sunt extraordinar de superbe. Acum, va rog sa ma scuzati. Ma duc la baie. Imi vine sa vars tare de tot.
13
36
Daca erau prin zona ,,Pescarie",poate cautau vreun ,,peste",par neinsotite !
10
30

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677