REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.9° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
19.9° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

Câți ani are noua iubită a lui Dinu Maxer, de fapt

Câți ani are noua iubită a lui Dinu Maxer, de fapt

Valentina CAMARA 25 aprilie 2023 | 00:00 1161

După ce Dinu Maxer s-a afișat cu o noua lui iubită la o zi de naștere și au apărut imaginile cu ei, gurile rele au spus că bruneta este mult prea tânără pentru el, însă acum artistul a mărturisit în exclusivitate la Antena Stars câți ani are, de fapt, noua lui parteneră. Este mai mare decât fosta soție, Deea Maxer!

Cati ani are noua iubita a lui Dinu Maxer, de fapt

Dinu Maxer a început un nou capitol din viața lui, iar artistul a confirmat noua relație în exclusivitate pentru Antena Stars! Artistul a mărturisit că sunt încă la început, astfel că își dorește să se cunoască mai bine cu noua lui parteneră.

Ce vârstă are, de fapt, noua iubită a lui Dinu Maxer

După ce au apărut imaginile cu Dinu Maxer și focoasa bruneta de la o zi de naștere, mai multe persoane l-au judecat pe artist că noua iubită ar fi mult mai tânără decât el, astfel că Dinu Maxer a dat cărțile pe față și a mărturisit că partenera lui are vârsta de 36 de ani, ceea ce înseamnă că este mai mare cu 3 ani decât Deea Maxer.

''Relația este la început și este normal să vă spun lucrurile normale și firești. Într-adevăr s-a scris că este mult prea tânără. O să o să vă spun că nu este mult prea tânără și are 36 de ani. Și lucrurile astea ne poziționează într-o zonă de cuplu matur. Nu se joacă cu cuvintele.'', a declarat Dinu Maxer, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Dinu Maxer a confirmat relația cu noua iubită!

Dinu Maxer a confirmat că se află într-o nouă relație în exclusivitate pentru Antena Stars, iar cântărețul susține că se află încă în procesul de cunoaștere cu noua lui parteneră, iar atunci când lucrurile vor deveni mult mai serioase își vor asuma amândoi.

''Ce înseamnă prea devreme? Ultima dată când am îmbrățișat-o pe Deea a fost în martie. Devreme nu este chiar consider că am ținut coada suferinței mele. Ne cunoaștem de foarte puțin timp, ea nu este persoană publică și este normal să-și dorească discreție.

Am fost la o prietenă la zi de naștere, nu ne așteptam să apară imagini. Dacă relația va evalua în sensul bun atunci își va asuma expunerea publică. Ăsta este stadiul. Momentul în care relația va evolua într-o zonă de legături intense sunt convins că ne vom asuma amândoi să o facem publică.

O luăm treptat că așa e cel mai firesc. Mai ales cum sunt eu că am ieșit dintr-o relație de 17 ani jumate și este mai greu.'', a declarat Dinu Maxer, în exclusivitate la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303