REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Câți bani scoate din buzunar Irinel Columbeanu pentru cazarea la azilul de bătrâni

Câți bani scoate din buzunar Irinel Columbeanu pentru cazarea la azilul de bătrâni

Andreea CONDURACHE 8 octombrie 2023 | 00:00 5393

A avut o avere impresionantă, un palat uriaș la Izvorani, însă viața lui Irinel Columbeanu a luat o turnură neașteptată. Fostul om de afaceri s-a mutat la un cămin de bătrâni din județul Ilfov, unde este internat de peste o săptămână.

Cati bani scoate din buzunar Irinel Columbeanu pentru cazarea la azilul de batrani

Deși are doar 66 de ani, starea de sănătate a fostului om de afaceri s-a înrăutățit destul de mult, mai ales după ce a suferit două accidente vasculare cerebrale. Columbeanu a dezvăluit într-un interviu emoționant în cadrul emisiunii online „Fiță cu Adiță” că este „foarte liniștit”.

„Sunt foarte liniștit. Asta e ceea ce am căutat. Sunt mai liniștit aici decât eram până acum. M-a vizitat fosta mea iubită Oana și sper să mai privesc vizita unor prieteni buni. Irina și Monica m-au sunat. Am comunicat cu amândouă și știu că sunt aici. Poate mă vor vizita”, a afirmat Columbeanu, conform Fanatik.ro.

„Domnul Columbeanu este la noi de 2 săptămâni, se simte din ce în ce mai bine. Venise cam slăbit și avea o stare mai puțin bună. Dar acum și-a mai revenit, era mai apatic. Acum văd că s-a acomodat la noi. Eu stau de vorbă zilnic cu el, pentru că ne cunoaștem și de când a fost tatăl dânsului internat la noi și dinainte. Decizia de a veni la noi i-a aparținut dumnealui. L-au vizitat și niște prieteni”, a declarat pentru sursa citată Ion Cassian, directorul azilului.

Referitor la costurile pe care le suportă lunar Irinel Columbeanu la azilul de bătrâni din Ghermănești, acestea variază între 3.000 și 4.000 de lei, conform lui Cassian. Acești bani acoperă costurile pentru hrană, întreținerea complexului și nevoile beneficiarului.

„Nu știu exact costul unui pacient, în București, dar am auzit că e și de 2.500 de lei. E o taxă însă foarte mică. Când ceva este mai ieftin decât e normal, trebuie să-ți pui un mare semn de întrebare. Un proprietar trebuie să plătească lumina, gazele, salariile, tot felul de taxe. Toate au un cost care se reflectă în taxă (…)

Prețul real este între 3.000 și 4.000 de lei, depinde de complexitatea serviciilor, a mâncării, dacă se folosesc pamperși, etc. Sunt și persoane care au probleme cu deglutiția și atunci e nevoie de un angajat care trebuie să îi dea să mănânce, trebuie pasate alimentele” , a mai precizat Cassian într-un interviu, conform adevărul.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
i-a luat aia toti banii, acum nu mai are ce face, atentie la cei cesi aleg neveste mult mai tinere, pleaca la altii si cu banii tai
1
0
Oamenii Și Copii Nu Vor Bani Digitali, Vor Doar Bani Lichizi [ Cash ]: Trimiteți mai departe acest video și altor Oameni, pentru a ajunge la cât mai multă lume.
0
0
Omul e superAFEMEYAT !! FUNDURYLE DA DAMA CELE MAI BUNENE!!
0
0
Asa va ajunge și Mirabela,angelica,Corina,și toate epateze care au înaintat publicul
0
0
Karma a lucrat, de la pedofilul intretinut de taticul, care a fost toată viața, a ajuns înconjurat de babe în pampersi. Si-a batut joc de multe fete, I se întorc toate acum.
1
0
tac-su a fost un comunist hot si mwist !
7
3
Irinel Columbeanu , PRESEDINTELE ROmaniei !
3
11
Se poarta.cum ajung sus, pe treptele ierarhiei cum deodată soțiile nu mai sunt bune si-si aleg alte "prospături".
18
0
ce a fost și ce a ajuns
16
1
Ah ce vremuri, imi aduc aminte cand ii s*geam p*la lui Columbeanu la o cafea, pacat ca imi facea Irina competitie. Dar din doua c***e el a ales-o pe Irina
15
6
Columbeanu s-a țicnit de tot a trecut de la gerovitale la babe .....sa fie inconjurat de babe ..sau țicnit a fost de când s-a încurcat cu dombisoarele care l-au adus la sapă de lemn .Singurii oameni cu coloană vertebrală au fost părinții lui ca el nu prea a stiut ce este respectul decat "mizeria" .....in sensul ca se amagea singur ....de fapt era drumul lui spre autodistrugere ....este un exemplu pentru mulți ca el ....ca multi uita de firele albe de la tampla si se dau dinozauri cu parasute ca nu le poti numi altceva ....
19
1

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016