REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.7° Constanța Dum., 4 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6811
22.7° Constanța Duminică, 4 August 2024 Anul XX Nr. 6811
 

Cati Hristu, primul care a stins lumina în Primăria Cogealac!

Cati Hristu, primul care a stins lumina în Primăria Cogealac!

Replica API 29 martie 2022 | 00:35 5809

La Cogealac, Cati Hristu face de toate pentru toți, mai puțin administrație în beneficiul cetățenilor care i-au mai dat o șansă și l-au trimis, din nou, pe scaunul de primar. Candidat din partea alianţei PSD-ALDE-PNŢCD la Primăria Cogealac, primarul Cati Hristu a avut parte de o campanie tumultoasă asezonată cu acuzații, dosare penale pentru mită electorală și vizite ale mascaților la un susținător al PSD. La un an și jumătate de la preluarea frâielor urbei, Cati Hristu aproape că a reușit să bage primăria în faliment. O așa performanță, rar mai întâlnești!

În actualul mandat, Cati Hristu a ajuns de nenumărate ori în atenția opiniei publice, pentru acțiunile mai mult sau mai puțin pe placul cetățenilor. Plecând de la slujba oficiată în localitate, pentru alungarea coronavirusului, (asta se întâmpla prin noiembrie 2020), sau vizitele, în timpul programului de muncă, în cafeneaua de la Vivo, și ajungând până la asfaltarea urbei, în funcție de preferințe și de cât cotizează fiecare.

Reprezentanții Enel ne-au confirmat că au sistat alimentarea cu energie electrică la Primăria Cogealac

Iată că Hristu a făcut-o lată, din nou, iar de data asta a comis-o destul de grav. Se aude prin târg că a băgat primăria în faliment, că Enel Dobrogea a oprit alimentarea cu energie electrică a instituției, pentru neplata facturilor. Mai mult, joi, 24 martie, instituția nu a funcționat, tocmai din acest motiv. Informația ne-a fost confirmată de surse din cadrul Enel, care ne-au precizat că Enel a oprit alimentarea energiei electrice la primărie pentru neplata facturii. După ce s-a văzut fără lumină, Cati Hristu s-a scotocit prin buzunare și a achitat obligațiile contractuale. Pentru moment!

Cati Hristu, de negăsit

Am încercat să aflăm ce se întâmplă în ograda sa, însă, ca de obicei, Cati Hristu nu a putut fi contactat… la niciunul dintre cele trei numere, în decurs de trei zile. Nici pe numărul de fix al Primăriei Cogealac nu a răspuns nimeni, în ciuda insistențelor noastre.

Întrebat dacă are cunoștință despre situația de la Cogealac, prefectul Silviu Coșa ne-a declarat că nu a fost informat.

Silviu Coșa

Cati Hristu nu are datorii numai la Enel. Recent, a fost obligat de instanță să-i plătească unui expert contabil suma de 12.000 lei reprezentând debit principal şi suma de 3600 lei reprezentând penalităţi de întârziere.

În condițiile acestea, nu ne-ar mira ca, în curând, unitatea administrativ teritorială să-și închidă definitiv porțile. Poate, până atunci, alesul șef dă dovadă de un gram de demnitate și cedează scaunul altuia mai competent.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Oierul asta de la Cogealac nu este unul dintre oamenii lu Cosa.ba din contra sunt la cutite de ani de zile. Iar in ceea cel priveste pe doamna Hristu, DOAMNA, nu mira pe nimeni.si a numit ciobanii in toate functiile,cei care au sponzorizat campania si au cumparat voturi si acum e in SILENZZIO STAMPA!!!
0
0
Prefectul cand este vorba de ai sai, se face ca ploua ...
0
0
Nu stiti unde se afla. Va spun eu. La cafeneaua Filicori de la Vivo unde vine zilnic sa-si bea cafeaua.
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768