REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.4° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
27.4° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

Câți lei plătește Carmen Iohannis pentru rochiile pe care le poartă în public

Câți lei plătește Carmen Iohannis pentru rochiile pe care le poartă în public

Ana Maria LIPAN 18 aprilie 2023 | 00:00 787

Carmen Iohannis a creat, încă de la prima sa apariție TV, controverse cu vestimentația pe care alege să o poarte atunci când este în public. Iată cine se ascunde în spatele ținutelor Primei Doamne!

Cati lei plateste Carmen Iohannis pentru rochiile pe care le poarta in public

Designerul lui Carmen Iohhanis a dezvăluit, de curând, detalii despre preferințele în materie de haine ale Primei Doamne. Andreea Tincu și soția președintelui țării colaborează de opt ani.

„Efectiv am trimis un CV însoțit de portofoliu și tot ceea ce realizasem și mi-am oferit serviciile ca designer, specificând toată activitatea mea profesională și considerând că era momentul ca Prima Doamnă să fie o persoană îmbrăcată de un designer român, ceea ce nu s-a mai întâmplat până la Prima Doamnă Carmen Iohannis. A venit răspunsul la o anumită perioadă și mi s-a spus că da. Prima Doamnă dorește să ne întâlnim ca să vadă ceea ce îi propun și să o văd puțin ca și persoană", a declarat Andreea Tincu la Antena 3, sursa citată de click.ro.

Ce spune Andreea Tincu despre Carmen Iohannis

La an după instalarea lui Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni, în 2015, Carmen Iohannis a început colaborarea cu Andreea Tincu. Potrivit designerului, Carmen Iohannis este o persoană foarte plăcută. „Poate și faptul că lucrează cu foarte mulți copii, atunci are un vibe uman foarte pronunțat”, a spus Andreea Tincu.

Așa cum toată lumea știe, Carmen Iohhanis preferă hainele mai tinerești, în culori aprinse. Pentru vizita de la Tokyo, ultima la care a participat, Prima Doamnă a ales o rochie într-o nuanță reprezentativă pentru statul nipon. Culoarea roz este asociată florilor de cireș, floarea națională a Japoniei.

Cea mai ieftină rochie costă 900 de lei

Rochiile purtate de Carmen Iohannis pleacă de la 900 de lei, dar ajung și la 4.000 de lei, mai spune Andreea Tincu. „Probabil este prețul pe care îl au cam toți designerii români pe piața noastră. Rochiile se returnează. O parte au fost donate în scop caritabil chiar.

Avem o fundație în Iași cu care lucrăm, dar sunt și persoane care vin și cumpără rochiile respective”, a mai spus Andreea Tincu. Şi eşarfele cu care Carmen Iohannis îşi accesorizează ţinutele sunt semnate tot Andreea Tincu.

Designerul Primei Doamne a absolvit Universitatea De Arte Gheorghe Enescu din Iaşi, a lucrat cu mai multe case de modă şi ateliere. Din 1998 este oficial designer.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pesedeul ca gentile veorichii.
2
0
Aproape 10 ani ca prima doamna si tot nu a invatat cum sa se imbrace la intalniri oficiale.
0
2
second hand-uri din vest nici o data nu a aratat cum trebuie atat poate
0
2
Tinute inadecvate, ca de obicei. Maneca scurta, la intalnire oficiala! Bratele cu pielea imbatranita, lasata la vedere! Ce rusine!
1
2

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303