REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.9° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
20.9° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

Catinca Roman face cele mai intime dezvăluiri. Ce vicii are și de ce îi este frică cel mai tare

Catinca Roman face cele mai intime dezvăluiri. Ce vicii are și de ce îi este frică cel mai tare

A.F. 9 iulie 2024 | 00:00 530

Catinca Roman a vorbit deschis cu unica.ro despre viciile și temerile sale. Creatoarea de modă a povestit cum a avut o dependență de zahăr și cum a reușit, în cele din urmă, să o depășească.

Catinca Roman face cele mai intime dezvaluiri. Ce vicii are si de ce ii este frica cel mai tareCatinca Roman

De asemenea, designerul a dezvăluit de ce îi este teamă, pentru ce este recunoscătoare și ce planuri de vacanță are pentru restul verii.

Vedeta a strălucit la evenimentul Unica Urban Party din acest an, unde a mărturisit că trece printr-o reconversie profesională. De asemenea, Catinca a discutat despre relația sa cu fiica ei, Călina Dumitrescu (24 de ani), precum și despre viciile și temerile sale.

„Mulți mă întreabă dacă nu mi-e teamă de vârstă, de îmbătrânire. Nu, n-am avut niciodată această teamă și nici nu am. Consider că înțelepciunea pe care o am acum și capacitatea de înțelegere n-aș da-o pe nimic.

Pot să spun că mi-e un pic frică de pierderea cuiva drag, cred că asta e temerea mea cea mai mare. Și am un pic frică de boală, de fapt de suferință. Cred că atâta timp cât ești sănătos și în viață și nu ai pierdut oameni foarte apropiați în moduri violente sau din cauza unor boli, te poți considera norocos. În rest, orice are rezolvare”, a spus Catinca Roman, la Unica Urban Party 2024.

„Toți oamenii au vicii”

Catinca Roman este o femeie asumată, care nu și-a ascuns niciodată viciile. Designerul fumează și își dorește să renunțe la acest obicei, iar recent a reușit să învingă dependența de zahăr.

Ea a mai mărturisit că este recunoscătoare pentru sănătatea ei și a celor dragi. „Îmi plac oamenii, iubesc viața, deci nu am niciun motiv să fiu nemulțumită”. 

Catinca Roman nu are planuri mari de vacanță în această vară, deoarece se pregătește să revină la facultate. Creatoarea de modă și-a propus să petreacă mai mult timp acasă. Anul trecut, a vizitat două destinații fabuloase, Tenerife și Mykonos, unde a găsit energie pentru anul acesta.

„O să plec în august un pic și poate în toamnă. Anul trecut am fost plecată foarte mult timp și mi-am făcut de cap, așa că anul acesta e anul provocărilor. Îmi doresc să fac multe, așa că o să stau mai mult pe acasă”, a încheiat Catinca Roman, la Unica Urban Party Nostalgia, citează click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
O maimuță expirat
3
0
ziceti-ne cat a mai slabit basholdina de sor-sa !!!
4
0

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166