REPLICA ONLINE CONSTANTA

31.8° Constanța Sâm., 3 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6810
31.8° Constanța Sâmbătă, 3 August 2024 Anul XX Nr. 6810
 

Catinca Roman nu s-a mai văzut cu Petre Roman de 9 ani

Catinca Roman nu s-a mai văzut cu Petre Roman de 9 ani

Andreea VREJOIU 19 iulie 2023 | 00:00 611

Catinca Roman e fiica Mioarei Roman, care acum e internată într-un azil, și a lui Iosif Zilahy, care a murit anul trecut. Părinții ei s-au despărțit, iar ea a crescut alături de mama ei și de Petre Roman, cu care nu are deloc o relație bună.

Catinca Roman nu s-a mai vazut cu Petre Roman de 9 ani

Invitată în emisiunea Cristinei Șișcanu de la Metropola TV, ea a povestit cum a fost copilăria ei. „Am tot fost plimbată de la bunici, la bonă, la părinți și tot așa. M-am simțit în afara familiei, că nu eram fiica lui Petre Roman.

A simțit nevoia să precizeze că nici eu, nici Calina nu suntem ale lui! Eram și introvertă, nu îi învinuiesc pe părinții mei, erau patru, dar nu comunicam prea bine cu niciunul. La noi în familie trebuia să taci, să ții în tine, să te descurci singur. Părinții nu ne spuneau: «te iubesc»!”, a declarat Catinca Roman în emisiunea Cristinei Șișcanu, „După faptă și răsplată” de la Metropola TV, conform Click.

Totodată, ea a dezvăluit că e foarte supărată pe Petre Roman pentru modul în care a părăsit-o pe Mioara Roman. „Pe Petre Roman am fost și sunt supărată și acum pentru că a lăsat-o pe mama! Sunt supărată nu neapărat pentru că a părăsit-o, ci mai mult pentru modul în care a părăsit-o. Ne-a manipulat pe mine și pe sora mea, ca să-i ușurăm lui situația cu mama.

A fost un șoc pentru ea, căci și-a sacrificat viața și cariera pentru el! S-a folosit de noi până în ultima clipă ca să-și vadă el interesul. Cu 15 ani înainte de Revoluție, mama era stâlpul casei, ea câștiga foarte mulți bani!

El ne-a pus atunci în fața faptului împlinit, la fel a făcut și la Revoluție. Noi nu am știut nimic, ne-am trezit cu el la televizor. Mama a făcut doi pași în spate după ce a fost părăsită, în loc să-și vadă de viața ei”, a mai spus Catinca Roman, conform libertatea.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768