REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

CĂUTĂTOR DE COMORI prins într-un sit arheologic, la Aliman. I-a fost confiscat detectorul de metale

CĂUTĂTOR DE COMORI prins într-un sit arheologic, la Aliman. I-a fost confiscat detectorul de metale

Replica API 27 martie 2019 | 00:43 600

Un bărbat din localitatea Dunăreni, județul Constanța, s-a ales cu un dosar penal, după ce a fost surprins de polițiști în timp ce se afla în situl arheologic Sacidava, din zona Aliman, cu un detector de metale pentru care nu deținea acte de proveniență.

Luni, 25 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției 6 Rurală Cernavodă au depistat în flagrant un bărbat, în vârstă de 33 de ani, din localitatea Dunăreni, județul Constanța, care utiliza un detector de metale pe raza unui sit arheologic fără a deține autorizație. Asupra bărbatului au fost găsite 11 fragmente metalice de diferite forme și dimensiuni, pe care acesta a declarat că le-a descoperit în urma utilizării aparatului de detectat. Bărbatul nu a putut prezenta documente de proveniență a aparatului de detectat metale, așa cum prevede legislația în vigoare. Polițiștii constănțeni au ridicat în vederea confiscării toate bunurile, conform procedurilor legale, în cauză fiind întocmit dosar penal.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Unde vezi prostule ca a arestat pe cineva? Scrie asa ceva aici? Pun pariu ca tu esti cel mai cinstit om de pe pamant de zici de acvarii si tigani. Lasa ca au grija de toti.... mai intereseaza te
2
0
pe politia romana. asa este, tiganii fac ce vor in acvarii si ei aresteaza pe unul care cauta cai verzi pe pereti. vangura de garcea, mai vreti sporuri, spagari ordinari!!!
2
2
Dar muzeografii, de ce nu cerceteaza sit-urile arheologice sa descopere si sa expuna obiecte din trecutul teritoriului romanesc ?
4
0
Cum adica nu avea acte pt.detectoru de metale este si asta incadrat la arme si munitii.Lasati ma oameni sa caute comori pe camp daca nu ii reclama proprietari terenurilor.
0
1
asa activi cum de l ati prins pe ala la Aliman cu derectorul de metale iar pe proxeneti de top din orasul acvariilor Cernavoda nu ?.Asa sa ii intrebati de unde au ei masinile de lux fara un minut de munca?.De unde au ei Porche,Mercedes GL, BMW X 5 sau 6,Audi A 7,etc.?
8
2
Dupa cum se si vede, detectorul e deja la Parchet. Case closed.
5
2

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016