REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Caz cumplit! Încă o femeie a fost sfâșiată de câini

Caz cumplit! Încă o femeie a fost sfâșiată de câini

Cristina BĂRBUCEANU 27 februarie 2023 | 16:00 3743

O femeie a fost rănită grav după ce a fost atacată de o haită de câini într-o localitate din Galați, iar un bărbat care a ajutat-o pe femeie a fost, la rândul lui, mușcat. Evenimentul nu este singurul de acest tip. Reamintim că recent, o femeie care ieșise la alergat, a fost ucisă în Capitală de o haită de câini.

Caz cumplit! inca o femeie a fost sfasiata de caini

O femeie a fost atacată de o haită de câini în Galați, patrupedele provocându-i acesteia răni serioase pe corp. Un bărbat a intervenit să o salveze pe femeie, el fiind atacat la rândul său.

Ce se arată în comunicatul Poliției?

La data de 26 februarie 2023, în jurul orei 17:50, Poliția Galați a fost sesizată telefonic prin intermediul Serviciului Național Apel Unic de Urgență 112, cu privire la faptul că pe un teren viran, din comuna Vânători, județul Galați, o femeie a fost atacată de o haită de câini fără stăpân, care au mușcat-o și i-au provocat mai multe răni.

Din verificările preliminare, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Galați au stabilit faptul că o femeie, de 57 de ani, domiciliată în Vânători, în timp ce aduna urzici pe un teren agricol, de la marginea localității de domiciliu, a fost atacată de mai mulți câini vagabonzi. Un bărbat, de 44 de ani, domiciliat în municipiul Galați, a auzit țipetele de ajutor ale femeii și a sărit în ajutorul acesteia. A reușit să înlăture pericolul și să oprească acțiunea câinilor, punându-i pe fugă, însă, a fost mușcat, la rândul său, la nivelul membrelor inferioare și superioare.

Cele două persoane au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate, iar femeia a rămas internată din cauza rănilor care i-au fost provocate la nivelul corpului și al capului.

În cauză a fost deschis un dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă, iar cercetările vor fi continuate de polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Galați.

În prezent, polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor, însoțiți de reprezentanții unei asociații de profil, se află în zona comunei Vânători, în vederea capturării câinilor fără stăpân, conform estnews.ro.

În ianuarie, Ana Oroș a fost ucisă de câini în Capitală

Reamintim că în luna ianuarie a acestui an, Ana Oroș (43 de ani) a fost atacată de o haită de 7-8 câini în timp ce alerga în zona Lacul Morii din București. Tot acolo, ea a fost atacată și în urmă cu mai puțin de un an. În aprilie anul trecut, a fost mușcată în timp ce alerga lângă digul Lacul Morii. Atunci, a fost salvată de doi biciclişti care treceau în acel moment prin zonă. A ajuns la spital cu multiple răni la cap și la membre.

Ultima oară însă, ea nu a mai fost la fel de norocoasă. Un cetățean a văzut de la distanță cum femeia era atacată de câini, dar când a ajuns acolo era deja prea târziu. El a sunat la 112, însă echipajul medical ajuns la fața locului nu a putut decât să constate decesul.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
si daca omori cainii intri la puscarie. da' statul nu ii ia dupa strazi si daca ii ia ong-urile ii adopta si le dau drumul tot pe strazi iar pulitia animaleleorm nu le face nimic ongistilor chiar daca legea prevede parnaie pentru abandon
2
1
Mai du-te ma in ma-ta de viteazul poulii si vezi-ti de mucii tai!
3
4
Tu primul, potaie!
2
3
A prins ala cică 7 câini..Mars ma in plm ca la primul lătrat o iei la fuga.nu a scris pe nicăieri de tine pe vremea lu nea Nicu,comunistule
3
4
Sa fie omorâti câinii, pisicile, urșii ... sa fie omorâte toate animalele, nu? Este bine ca si noi, oamenii, trebuie să murim pentru ca suntem prea multi (peste 8 miliarde) si sa se ajunga la 500 de milioane, după unele studii si calcule ale unora?
4
3
Toti cainii,impuscati in cap
9
4
Ieri am vazut o haita de vreo 15 caini pe plaja din mamaia intre malibu si parc, alergau nestingheriti printre oameni, proveniti din ce am inteles de la baracile de langa cherhana
8
3
Se intampla si la cei de la care luam lumina:
4
1
Pentru Adriana si alti idioti ca ea,stii ceva mai fato,caini vagabonzi sunt caini agresivi pentru ca asha au supravietuit ei in strada,luptanduse uni cu alti pentru hrana adica pentru supravietuire,cea mai clara dovada este tot o p*****a ca si tine Adriano care a adoptat un caine vagabond si cand sa dus sa ii dea mancare javra a muscato;ce sa mai vorbim,din cauza unor oameni fara scrupule care se folosesc de caini astia pentru ca altfel ONGurile lor nu ar avea obiectul munci sufera o gramada de oameni muscati de caini astia,uni oameni chiar omorati si in plus mai este si teroarea care le este insunflata copiilor de frica fata de caini astia.
17
4
Cate un glonte pentru javra si se rezolva. Pedeapsa 10 ani cu executare pentru membrii ONGurilor pro javre.
22
7
cu o zi inainte de ana oros un alt om, un barbat de vreo 70 de ani, a murit sfasiat de caini in judetul brasov dar despre el nu vorbeste nimeni ca si cum ar fi normal; ca de obicei in statul nostru mafiot nimeni nu va fi pedepsit chiar daca cainii comunitari apartin consiliului local; principalii vinovati sunt parlamentarii care au dat legi aberante in privinta cainilor vagabonzi sau in proprietate privata cu apararea proprietatii private gresit intelese in defavoarea vietilor oamenilor; vor mai muri multi oameni sfasiati de caini foarte multi ani de acum incolo iar mult mai multi vor ramane mutilati si marcati pe viata din cauza lipsei de responsabilitate criminala a parlamentarilor; toti cainii comunitari trebuie ridicati de pe strazi si primele 25 de rase agresive interzise, asta este singura solutie de bun simt, bun simt care lipseste parlamentarilor si primarilor nostri
20
5
Hingherii Urata meserie aveti hingherilor
8
10
Pe vremea lui nea nicu , o haita de caini , au sfasiat un porc care scapase din curte . In ziua aia , sapte caini pe care i-am prins , i-am atarnat in streang . SA FEREASCA DUMNEZEU SA PATEASCA UN MEMBRU AL FAMILIEI MELE ASA CEVA . UN CAINE NU MAI GASITI IN CARTIER . SI PE PROPIETAR IL ATARN PENTRU O VICTIMA DIN FAMILE
24
9
Suntem sfasiati de caini ziua in amiaza mare pentru ca "iubitorii de animale" să-și facă damblaua iar hingherii sa nu își facă meseria. Deh! Trebuie să murim sfâșiați de câini în numele umanismului și al compasiunii. Daca nu ucideți câinii vor muri oameni.
26
7
RECUNOSC CA EU AM PISICI,ASTA CE INSEAMNA CA AM SUFLET RAU CA NU IUBESC CAINII SI IN CONSECINTA CA MERIT SA FIU OMORAT,DAR NUMAI DE CAINI STERILIZATI SI MICROCIPATI,CE ABERATIE, AM AJUNS SA ACORDAM MAI MULTE DREPTURI SI MAI MULTE CIRCUMSTANTE ANIMALELOR,OAMENII SI VIATA LOR TRECAND IN PLAN SECUND,CIUDATA ABORDARE
19
7
Pt."Adriana"fa rerard-o,ce vroiai,sa faca pihologie verbala cu odioasele potai,sa le vb.frumos si pe ton scazut,sa le dea niste carnita de papa,toate astea in timp ce o haita de caini stau sa te manance?mai,Adriana?!
20
8
Voi nu iubiti cainii! Sunt animale pline de compasiune! Probabil cei muscati aveau suflet rau
7
34

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510