REPLICA ONLINE CONSTANTA

36.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
36.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Caz de sclavie la o stână! Minor ținut într-o cușcă și obligat să muncească de ciobani

Caz de sclavie la o stână! Minor ținut într-o cușcă și obligat să muncească de ciobani

Andreea VLAICU 3 aprilie 2024 | 10:42 2383

Polițiștii și procurorii DIICOT Brașov fac miercuri, 3 aprilie, două percheziții la stâne din județ. Acolo, există informații potrivit cărora un copil ar fi fost exploatat prin muncă de ciobani. Se pare că minorul era ținut într-o cușcă de aceștia.

Caz de sclavie la o stana! Minor tinut intr-o cusca si obligat sa munceasca de ciobani

Copilul, ținut în cușcă timp de patru ani

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Brașov, împreună cu procurorii DIICOT Brașov, fac miercuri percheziții domiciliare la două așezări pastorale (stână și grajduri), situate în județul Brașov, într-o cauză privind săvârșirea infracțiunilor de trafic de minori și rele tratamente aplicate minorului, informează IGPR.

Caz de sclavie la o stana! Minor tinut intr-o cusca si obligat sa munceasca de ciobani

Din cercetările efectuate într-o cauză penală, finalizată prin trimiterea în judecată a trei persoane, a reieșit faptul că, în perioada 2018 – 2022, o victimă minoră ar fi fost exploatată prin obligarea la muncă în condiții deosebit de grele de către o persoană, proprietară a unor stâne situate într-o comună din județul Brașov.

Persoana vătămată minoră ar fi fost agresată, în mod repetat, adăpostită într-o cușcă amenajată la stână, fără minime condiții de igienă și ținută într-o continuă stare de aservire.

Audierile în acest caz se vor desfășura la sediul DIICOT Brașov.

La acțiune participă Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliţia Române, dar și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Brașov.

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Incet,incet,ne intoarcem in Evul Mediu ! Apogeul civilizatiei occidentale a luat sfarsit, lumea se prosteste pe zi ce trece tot mai tare ! Aproape 20 mil de p****i, stam cu mainile in san si ne lasam calcati in picioare de o gasca de hoti....politicieni si justitiari !
11
0
Tara în care trăim, asta este. Ce pretenții sa ai de la acești nenorociți pe care eu, cu toată răspunderea, ii pun pe același taler cu drogații noștri speciali ce pretind a fi magistrati, nu se deosebesc cu nimic unul fata de altul. Citești, te crucești și te întrebi, cum este posibil ca un drogat care a omorât doi studenți sa fie aparat cu înverșunare de o drogata judecătoare. Cretinii ăștia drogați, magistrati nai au puțin și condamna morții. Pe viata pușcărie. Sufletul ala de copil va rămâne traumatizat Aștept ca drogații speciali sa răspundă penal în fata legii
19
1
Ai dreptate intr-o mana .
0
0
Aceste forme de viata trebuiesc sa fie tratate asa,adica (forme de viata cu aspect anatomic umanoid) . Suntem in deplin declin social. Putinii romani ramasi in tara se deterioreaza din toate punctele de vedere. Nu e de gluma. Tratarea sociopatilor,a dilimandrosilor din orice categorie ca fiind egali cu restul,este o crima. Recunoasterea valorilor si eliminarea posibilitatii ca orice labar cu pile sa fie sef,acceptarea realitatii oriunde si despre orice ar fi vorba,departajarea clara a rauui de bine indiferent daca e vorba de politica sau realitate traita acum,astea sunt lucruri pentru care bolovanii,lasii,cacaciosii de noi toti ,ar trebui sa iesim in strada si nu numai,ci sa luptam pentru ce inseamna democratia,nu doar pentru niste sloganuri goale ,etichete,cacaturi si in final,sa fim asa,la curul istoriei. Nu sunteti satui sa ramaneti ca lasi si doar niste eroi din vechime sa fie de pomenit?
9
0
Ăștia au un neuron în plus față de animalele pe care le exploatează: își pasc intenționat animalele pe culturile agricole ale oamenilor, își lasă câinii slobozi pe drumuri publice și nu poți trece cu bicicleta, pe jos, de multe ori nici cu mașina, își bat angajații când le cer salariile, depozitează gunoaie oriunde vor, aruncă leșuri de animale în fântâni, cursuri de apă, pe oriunde vor.
16
0
Puscarie pe viata sa nu mai repete asemenea fapte . Copilul va ramane traumatizat pe viata
30
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510