REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Caz revoltător la Oltina! Mai multe manechine au fost agățate de stâlpi

Caz revoltător la Oltina! Mai multe manechine au fost agățate de stâlpi

A.C. 31 decembrie 2023 | 00:00 3940

În cursul zilei de sâmbătă, 30 decembrie a.c., localnicii comunei Oltina au fost șocați în momentul în care au descoperit mai multe manechine agățate de stâlpi. Primarul comunei, Ștefania Cealera, a transmis faptul că a fost sesizată și Poliția.

Caz revoltator la Oltina! Mai multe manechine au fost agatate de stalpimanechin agățat la intrare în Oltina

,,În cursul zilei de azi (n.r. - 30 decembrie 2023), mai mulți localnici au descoperit mai multe momâi/sperietori sau manechine agățate de stâlpi și copaci cu funie la intrarea în sat Oltina și ne-au sesizat acest fapt. Nu cunosc care a fost intenția autorilor, doar o glumă sau o formă de a atrage atenția cuiva.

Caz revoltator la Oltina! Mai multe manechine au fost agatate de stalpi

Ce pot să vă spun că mai mulți locuitori au fost speriați chiar îngroziți. Vă atrag atenția că tulburarea liniștii și ordinii publice reprezintă contravenție  conform Legii 64/1996 și se vor da amenzi!!! Poliția a fost sesizată”, a transmis primarul comunei.

Caz revoltator la Oltina! Mai multe manechine au fost agatate de stalpi

,,A stat ceva timp să pună în practică, costumele și hainele folosite fiind noi. Au fost umplute cu ciolofan. Și agățate la înălțime. Este foarte periculos să faci asta. Și dacă a fost o formă de protest pentru ENEL ar fi trebuit să se specifice pentru că mai multe persoane s-au speriat”, a mai spus aceasta.

Caz revoltator la Oltina! Mai multe manechine au fost agatate de stalpi.

Caz revoltator la Oltina! Mai multe manechine au fost agatate de stalpi.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
PRIMARITA ESTE FOARTE IMPLICATA. AM VAZUT CA ARE GRIJA DE OLTINENI. CHIAR ESTE UN OM BUN.SI A FACUT SCHIMBARI IN SAT. A TERMINAT SCOALA. A DUS COPII CU MICORBUZU LA SCOALA A TERMINAT CANTINA DE ZI. A FACUT DRUMURI LA RAZOARE. MULT SUCCES DOAMNA PRIMARITA.
11
0
asa va ingheta izmenele firati ai dracu
0
3
Cazul este ca fostul primar din neamu lu Chirciu este nebun cu acte avea dunga rosie pe buletin cand lucra la padure ar fi bun un control p la cap Asa ca nu ma mira ce zice lumea despre el
0
0
MAI ANONIMULUI VEZI SA CA EU ZIC UN ADEVAR CUM SA MOARA 4 PATRU OAMENI IN ACELASI LOC…VIOLENT …CU LOVITURI LA CAP PIEPT .z…TAMAN ATUNCI CAMERELE NU MERGEAU ! SI TU O DAI CU ALEGERI? EU ZIC CA OMUL ASTA DACĂ SE VEDE IAR PRIMAR VOR MAI MULTE NENENOROCIRI. CA ESTE ORB DE RAZBUNARE.
7
0
Vă e frică rău că o să pierdeți ,probabil că aveți motive, dar de regula de ce ti-e frică nu scapi, vom vedea
0
12
OAMENI BUNI A MAI MURIT UN OM ÎN CONDIȚII SUSPECTE LA CHIRCIU IN FERMĂ AL PATRULEA, CE PARERE AVEȚI, POLITIA NU ȘI-A FĂCUT DATORIA NICI ACUM, ITM-UL CĂ ERA ANGAJAT SAU NU SI PROBABIL SE APROPIA DE PENSIONARE. ACELEAȘI PROBELEME CA SI LA CEI PATRU MORTI. O SĂ MAI MOARĂ MULTI DACĂ NU SE IAU MASURI. EU CRED CĂ EXISTĂ CEVA?????????????? AL PATRULEA. OLTINENI AVETI GRIJĂ. NU VEDETI CĂ ACES OM A DISTRUS OLTINA ȘI S-A INJGHEBAT EL. ARE BANI DE PE PĂMÂNTUL LA OAMENI ȘI FACE CE VREA. GANDITIVĂ BINE LA VOT DACĂ VRETI SĂ NU MAI AVEM MORTI SUSPECTI. ASTEPT PĂRERI DE LA DV. ANONIMI ASA. NU VEDETI CĂ NIMENI NU ARE CURAJUL SĂ VORBEASCĂ ȘI ACEST OM SE LĂFĂE IN MINCIUNI ASA CUM A STAT 3 MANDATE SI NU A FOCUT NIMIC DECĂT JA ARANJAT PE EL. NU VA FACE NIMIC NICI ODATĂ MAI ALES CĂ ESTE BATRAN, SCOPUL LUI ESTE RAZBUNARE. TINERETUL AVETI GRIZE VIITORUL VOSTRU ESTE IN PERICOL CU ACEST OM. ELIMINAȚIL PENTRU BINELE COMUNEI, SI SĂ NU MAI MOARĂ OAMENI .
21
0
Politia nu face nimic de frica golanilor. Este plătită degeaba.
0
0
Doamna primar este o femeie desteapta, frumoasa si educata , finuta, nu are nimic in comun cu Sosoaca. Sa le fie rusine celor care o jignesc si celor care isi bat joc de oltineni cu astfel de comportament.
39
2
Doamne cata prostie . Ma parca in trecut nu vedeai atatia pro..i si cu atat curaj !
15
0
ce p***t esti nene, sa vede ca esti din aia pacaliti
0
2
Trebuie sa intelegeti ca nenea Gigi a pus niste baieti din curtea lui sa agate mapeturile astea ca de bataie de joc fata de oameni. Cum el are politia si procurori cumparati crede ca este peste lege ca de obicei.
31
0
Golaneala de Oltina!!!!!! Asta face analfabetismul lipsa de educatie si scoala vietii niste saracii pramatii si obraznici!!!!!
0
0
aloooooo r*****a de ce blocati comentarii cand nu va convine si in schimb lasati pe toate rautatile sa scrie? eu va faceam procese cu ce comentarii sau scris la acest articol.... pentru ca sunteti pe bani de aia!
9
0
niste golani fara Dumnezeu ar trebui pusi la munca la maturat pe strazi atunci sa vezi ce le mai arde de glume!!!!!!!!
22
0
PENTRU SOSOACA DE OLTINA BRE NEA GIGI VEZI CA E GROASA BRE SA PUI SA SCRIE ASA CEVA. BRE ȘI MATA AI COPII SI AI SI FATA SI NEPOATA CUM AR FI SA SCRIE CINEVA NASOALE DIN ASTEA DESPRE ELE. CE SPERI MATA BRE POATE SE SPERIE SI NU MAI CANDIDEAZA CA SI PANA ACUM NUMAI ASA AI FACUT. BRE CHIAR NU INTELEGI LUMEA NU TE MAI VREA. CHIAR DE LE DAI BANI BRE ITI IAU BANUL SI NU TE VOTEAZA CA STIU CA NU AI CE SA LE FACI. MATA RAMAI DE RAS CU BANII DATI FARA VOTURI.
53
0
Eu sunt din Oltina si am vazut manechinele nu a fost placut. Mai ales ca hainele noi si salopetele au fost distribuite de o asociatie familiilor fara venituri mari. Niste oameni fara Dumnezeu care in loc sa aprecieze au aratat in bascalie ca degeaba se chinuie alti oameni sa ii ajute ei tot la nivel de saraci cu duhul raman. Spun asta ca se stie in sat cine le-a pus. Sper ca politia sa ii amendeze.
14
0
Ce am mai ras la r*****a ta …de agramat ce nu ai cautat si cum se scrie corect…. Macar asa aratai ca esti tu ala destept. De parca nu toti fac greseli important este sa te corectezi.
32
0
Primarul si a facut datoria sa arate ca nu se poate asa ceva nu traiti in jungla. Cei care au primit compinezoanele ca sa se duca la munca au aratat ca mai bine ajutor social decat sa munceasca. Asa de obraznici sunt oamenii pe care statul ii tine pe bautura si tigari. La munca nu la prostii.
25
0
Bine ca ati luat o postare si ati făcut o stire marii ziaristi.
1
0
ASA OAMENI FRUSTRATI CA ĂȘTIA DE SCRIETI AICI NU AM POMENIT. NOI O APRECIEM MULT PE PRIMARITA NOASTRA CA A AJUTAT MULT OAMENII. DE ACEEA VA FI VOTATA IN MASA.
14
0
Are dreptate ESCU, problema e că tu nu vezi realitatea ,degeaba dai 150 de saci de faina și ulei că te vor agata și pe tine după 9 luni, or să te pună în roaba să te ducă la vier că la cum arăți nu te mai f**e nici dracu
0
46
Pana sa le atragi tu atentzia lor ti-au arat oameni tie primarule cat de multzumizi sunt de activitatea primariei,asta este o forma de protest care nu a afectat linishtea publica,acum putetzi sa strangeti manechinele si gata caci mesajul celor care le-au agatzat de stalpi si-a indeplinit misiunea cu ajutoruö presei s-a facut auzit de toata Romania.
3
50
pesedei si mmmakkidonei !!!
4
1
s-au speriat de niste sperietoare de c***i. absolut inspaimantator.
4
0
Gutanilor aia sunt T*****I de la voi din comuna.Asa o sa ajunga toti.
5
0
Cealera este un nume din tribul celor fara de tara.
11
5
“Ciolofan”. Tanti primar, ești pr00asta rau. Se spune “celofan”. Te-ai făcut de kakatul kakatului. Nici nu ma mira. Ești m**e, așa-i?
19
50
Ce mooie va dat !
4
35
Tradiții de anul nou
9
23

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510