REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.2° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
30.2° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

CAZ ȘOCANT la NĂVODARI: O MINORĂ a fost AGRESATĂ SEXUAL

CAZ ȘOCANT la NĂVODARI: O MINORĂ a fost AGRESATĂ SEXUAL

Replica API 4 iunie 2021 | 23:33 3776

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, la data de 2 iunie, au formulat propunere de arestare preventivă pentru 30 zile pe numele unui bărbat în vârstă de 68 ani, fără antecedente penale, pentru săvârşirea infracţiunii de agresiune sexuală. Potrivit informațiilor noastre, este vorba despre Gheorghe Toma, care a ajuns după gratii.

În concret, în urma probatoriului administrat, în sarcina persoanei anchetate s-a reținut că, în data de 30.05.2021, în jurul orei 10:00, în timp ce se afla în dormitorul casei situate în oraşul Năvodari, a atins persoana vătămată minoră, în vârstă de 9 ani, cu palmele pe coapse, fund şi zona inghinală, apoi a întins-o pe pat, pe spate, şi s-a întins peste ea, cu partea frontală a corpului, mişcându-şi zona bazinului şi simulând un raport sexual.

Cercetările vor fi efectuate în continuare de organele de cercetare penală ale poliţiei judiciare din cadrul Poliţiei oraşului Năvodari, sub coordonarea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispusă o soluţie în cauză faţă de inculpat.

Măsurile dispuse în cauză reprezintă o etapă a procesului penal, conform Codului de procedură penală, și nu înfrâng în niciun fel principiul prezumției de nevinovăție de care beneficiază persoanele supuse cercetărilor.

A fost arestat preventiv

Urmare a cercetărilor într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunii de agresiune sexuală, polițiștii orașului Năvodari au identificat un bărbat, de 68 de ani, bănuit că ar fi atins o minoră, în vârstă de 9 ani, în mai multe zone ale corpului.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că fapta ar fi avut loc în dimineața zilei de 30 mai a.c., în orașul Năvodari, în timp ce minora se afla în vizită la sora bunicii sale.

În urma probatoriului administrat în cauză, polițiștii l-au reținut pe bază de ordonanță, iar în cursul zilei de 2 iunie a.c., Judecătoria Constanța a emis pe numele său mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Constanța.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436