REPLICA ONLINE CONSTANTA

28.4° Constanța Mar., 30 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6806
28.4° Constanța Marți, 30 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6806
 

Cazacu i-a făcut mega scandal Ramonei Olaru la mare!

Cazacu i-a făcut mega scandal Ramonei Olaru la mare!

Replica API 1 septembrie 2022 | 00:00 5351

Legătura amoroasă dintre Ramona Olaru și Cătălin Cazacu este „supusă” încercărilor în fiecare zi. Certurile nu par să îi mai „zguduie”, ba parcă alimentează și mai mult dragostea pe care și-o poartă. Zilele trecute, cei doi au venit în „conflict” la LOFT, motiv pentru care sexy-blondina a trecut la „atac”.

Ajutat de aparițiile TV, dar și de titulatura de motociclist profesionist, Cătălin Cazacu a fost considerat, o bună perioadă, un adevărat Don Juan, „bunăciunile” roind în jurul lui.

A dat, însă, de Ramona Olaru, care, în scurt timp, l-a „disciplinat”, iar zilele trecute a avut loc o cerere în căsătorie. Cu toate acestea, „toleranța” ar fi dispărut în momentul în care lucrurile nu au fost pe placul sportivului.

Cătălin Cazacu și Ramona Olaru, întâlnire de gradul zero la LOFT Mamaia

Potrivit surselor, cei doi s-ar fi certat zilele trecute, Cătălin Cazacu fiind deranjat că Ramona Olaru a venit singură la Mamaia, preferând compania fetelor, cu care s-a relaxat pe plajă.

Sâmbătă seară, cei doi s-au intersectat la LOFT Mamaia. El s-a „postat” lângă barul de la intrare, iar ea la o masă mai spre centrul clubului. În local, cei doi s-au tot „alergat”, asistenta de la „Neatza cu Răzvan și Dani” având, în principal, inițiativa, probabil în speranța că va reuși să „îngroape” securea războiului.

A cedat în parcare!

În primă fază, Cătălin Cazacu nu a lăsat garda jos și s-a ținut tare. În parcarea clubului, însă, a cedat, înduplecat de rugămințile Ramonei Olaru. Cert este că sexy-blondina a știut cum să-l îmbuneze, iar povestea de dragoste dintre ei continuă, mărturie în acest sens fiind sărutul dulce din local, unde au revenit după discuția lămuritoare.

Tindem să credem că, după acest episod, asistenta de la „Neatza cu Răzvan și Dani” este „șeful” în această relație. Când își scoate „farmecele” la înaintare, orice „derapaj” îi este iertat de „supusul” ei partener. Și, astfel, relația își deapănă armonios povestea, conform cancan.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pet Arde la mare
1
0
Daca nu va intereseaza, pentru ce faceti audienta acestor stiri, ba chiar va faceti simtita prezenta comentandu-le ? Insa chiar voi astia care sustineti ca nu va intereseaza, pe urmariti in numar foarte mare. Nu va place, nu va intereseaza, dar cand aceste articole apar, au mii de vizionari.
0
0
Mi se scoala p**a cateodata
0
0
In Loft era in jeansi si in fata clubului in rochie ?
0
0
prefera fetele, ca ies impreuna la agatat, acasa fata vrea un barbat supus, sa puna botul la vrajeala, altfel se marita pana acum
2
0
nu ne intereseaza mai replica ceva mai interesant nu gasiti?
1
0
STIFTURI INTERNATIONALE
2
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513