REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Cazarea în căminele Universității Ovidius, între 250 și 350 de lei pe lună

Cazarea în căminele Universității Ovidius, între 250 și 350 de lei pe lună

Marieta STEFAN 20 septembrie 2023 | 00:00 2247

Pentru cazarea în căminele Universității „Ovidius” din Constanța în anul universitar 2023 – 2024 sunt percepute aceleași tarife ca cele de anul trecut. Studenții care sunt înscriși la facultate și plătesc taxă vor scoate din buzunar 350 de lei pe lună, iar cei înscriși la învățământul fără taxă, 250 de lei pe lună. 

Cazarea in caminele Universitatii Ovidius, intre 250 si 350 de lei pe luna

Anul universitar este pe cale să înceapă. Mulți studenți sunt nerăbdători, în special cei din primul an, dar această nerăbdare este secondată de febra căutării unui loc de cazare. Cum nu toți dintre tinerii admiși în cadrul unei facultăți au posibilități materiale pentru a-și permite închirierea unui apartament sau a unei garsoniere, singura alternativă rămâne ocuparea unui loc în căminele studențești.

350 de lei pe lună pentru un loc într-o cameră pe care o vor împărți cu alți doi sau trei colegi

Tarifele pentru cazarea în căminele Universității “Ovidius” din Constanța pentru anul universitar 2023 – 2024 rămân aceleași cu cele de anul trecut. Astfel, studenții care sunt înscriși la facultate și plătesc taxă, vor scoate din buzunar 350 de lei pe lună pentru un loc într-o cameră pe care o vor împărți cu alți doi sau trei colegi. 

Cazarea in caminele Universitatii Ovidius, intre 250 si 350 de lei pe luna

Tinerii care au reușit să treacă examenul și sunt înscriși la învățământul fără taxă vor plăti aceeași sumă, tot lunar, în afara perioadei de activitate didactică conform structurii anului universitar și cu 100 de lei mai puțin, adică 250 de lei în perioada de activitate didactică.

Românii de pretutindeni înscriși la învățământul fără taxă, chiar dacă au sau nu bursă, beneficiază de gratuitate în perioada de activitate didactică și plătesc 350 de lei pe lună în afara acestei perioade. Studenți cu programe de mobilități vor trebui să plătească tot 350 RON pe lună.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
O universitate de spagari care măresc taxe.din an in an ca sa isi umple buzunarele...Am auzit ca rectorul e un pampalau dar bobita consilierul unde este?isi umple buzunarele de spargi sa isi umple vacile alea doua care le are acasă..O sa se duca de râpă cu timpul aceasta maghernita plina de pile din familie ....gimnastica lui sufaru a avut grijă să își aducă cumnatellul adica pe sufaru...sufaru pe rusu varu.....Si tot asa..dar sufaru a avut probleme cu legea .....Universitatea nu a știut?scrie tot aici in replica ca a batut un om pana la omorât......halal universitate avem
2
0
Doresc sa rog conducerea,universitatii .Sa investească mai mult în cămine și nu în buzunarele lor sa ia masuri la toti administratorii ca și ei baga in buzunare sa nu mai mărească nici o taxa de camin pana nu pune la punct toată instalația sanitară femeile de serviciu sa spele bine holurile ca sun t .nespălate carcaacii e plin pe holuri și la ghena de gunoi sa .fie respinsabila toata conducetea ca avem un rector si o groaza de prorectori care nu fac nimic
1
0
Aș dori un număr de contact !
0
0
Mi se pare o bataie de joc ce este in caminele studentesti. Prefer sa fac naveta de la Rasnov de la cazarerasnov.ro la Brasov decat sa stau in caminele alea infecte.
0
0
Atat costa o meditatie la Mariana Mitra de la facultatea de drept si daca nu faci meditatii nu treci examenul. Au inregistrat-o niste studenti si au trimis la DNA dar e protejata de p********l Draghici de la Parchetul Curtii de Apel e amanta lui de 20 de ani si pana nu iese mosu la pensie astia de jena lui nu o baga la beci
2
0
Și eu am o fata eleva la aceasta universitate și mi-a-și dori tare mult sa prindă un loc la cămin,ea fiind și angajata ar avea mare nevoie de acest loc!
1
2

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510