REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.7° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
21.7° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

Cazările pe litoral au ajuns să coste aproape cât un pachet de țigări

Cazările pe litoral au ajuns să coste aproape cât un pachet de țigări

Virgil STOIAN 9 septembrie 2024 | 00:00 862

Turiștii care doresc să se relaxeze pe litoralul Mării Negre pot beneficia de programul „Litoralul pentru toți”, care a început pe 1 septembrie și se desfășoară până la sfârșitul lunii.

Cazarile pe litoral au ajuns sa coste aproape cat un pachet de tigari

În cadrul acestui program, tarifele de cazare în stațiunile românești pornesc de la doar 38 de lei pe noapte de persoană, oferind o opțiune atractivă și accesibilă pentru vacanțele de toamnă, în afara sezonului estival aglomerat.

Potrivit Federației Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR), multe hoteluri de 2, 3 și 4 stele au aderat la program, reducând tarifele cu până la 70% față de prețurile practicate în plin sezon. „Litoralul pentru toți” continuă să atragă anual mii de turiști care doresc să profite de soare și mare la costuri reduse.
Prețuri atractive pentru toate bugetele

Dragoș Răducan, președintele FPTR, a subliniat că scopul programului este de a oferi tuturor românilor șansa de a petrece o vacanță la mare, indiferent de buget. El a afirmat: „Continuăm acest program de succes, pe care românii îl așteaptă an de an. Prețurile sunt cu până la 70% mai mici decât în sezonul de vârf, ceea ce face ca pentru mulți turiști aceasta să fie singura ocazie de a petrece câteva zile la mare”.

Tarifele încep de la 38 de lei pe noapte de persoană la un hotel de 2 stele din Eforie Nord. În Mamaia, prețurile pentru o cameră dublă la un hotel de 3 stele încep de la 77 de lei pe noapte de persoană, în timp ce în sudul litoralului, la un hotel de 3 stele, cazarea începe de la 60 de lei pe noapte. Pentru cei care preferă pachetele all-inclusive, există oferte începând de la 210 lei pe noapte de persoană în Venus, la un hotel de 3 stele.
Locuri limitate și rezervări rapide

Cei interesați de aceste oferte sunt sfătuiți să facă rezervări cât mai curând, deoarece locurile sunt limitate și se ocupă rapid. Rezervările se pot face direct la hoteluri sau prin agenții de turism, iar plata poate fi efectuată și cu carduri de vacanță, făcând accesul și mai convenabil.

Programul „Litoralul pentru toți” este susținut exclusiv de mediul privat și se află la cea de-a 45-a ediție. Informații suplimentare despre hotelurile participante pot fi găsite pe site-ul oficial al FPTR, www.fptr.ro.

Datorită tarifelor avantajoase și a condițiilor de cazare bune, programul continuă să fie o alegere populară pentru românii care doresc să evite aglomerația din sezonul estival, dar care vor totuși să se bucure de un sejur la mare.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166