REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Ce a făcut un călător când a întâlnit-o pe Sofia Vicoveanca în tren

Ce a făcut un călător când a întâlnit-o pe Sofia Vicoveanca în tren

Valentina CAMARA 16 decembrie 2022 | 00:00 533

Sofia Vicoveanca este una dintre cele mai iubite și îndrăgite artiste de muzică populară din România. De-a lungul anilor, interpreta a câștigat, datorită muncii depuse, dar și talentului cu care a fost înzestrată, aprecierea a sute de mii de persoane care, mai ales în zile de sărbătoare, îi fredonează cântecele. Ce a făcut un călător când a întâlnit-o pe doamna muzicii populare în tren. Cum a reacționat interpreta.

Sofia Vicoveanca este o interpretă de muzică populară extrem de iubită în România. Pentru că este solicitată în mai multe colțuri ale țării, la diferite evenimente, pentru a încânta publicul cu melodiile care au consacrat-o, artista călătorește mult și des cu trenul.

Ce a făcut un călător când a întâlnit-o pe Sofia Vicoveanca în tren

Un călător a povestit prin intermediul unei platforme online ce a făcut atunci când a întâlnit-o pe Sofia Vicoveanca în tren. Interpreta de muzică populară, care merge destul de des cu trenul, pentru a ajune la diverse evenimente în toate colțurile lumii, i-a oferit o carte cu autograf unei fane.

”Tot ce-i mai bun și mai frumos pe lume. Sănătate și multă iubire! Din inimă, Sofia!”, a fost mesajul pe care l-a scris interpreta de muzică populară pentru fanii ei.

Motivul pentru care Sofia Vicoveanca nu a îmbrăcat niciodată rochia de mireasă

În urmă cu ceva vreme, Sofia Vicoveanca a vorbit despre motivul pentru care nu a îmbrăcat niciodată rochia de mireasă. Îndrăgita interpretă de muzică populară a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu Victor Micu, cu care a și fost căsătorită, însă cei doi nu au ajuns în fața altarului, ci doar la Starea Civilă.

“Eu nu am fost frumoasă și nu m-am bizuit pe ce am văzut în oglindă. Mie mi-a făcut bine că am fost mai dură cu mine. Nu am fost niciodată mireasă. Nu-mi pare rău că n-am fost mireasă, pentru că în lumea satului se întreabă dacă a fost mireasa frumoasă și mie mi-a fost frică de asta. Nu mi-a spus nimeni, ci doar așa mi-am zis eu. A fost mai bine așa”, a declarat Sofia Vicoveanca în cadrul unei emisiuni TV.

Sofia Vicoveanca a fost căsătorită cu Victor Micu, regretatul său soț, care s-a stins din viață în anul 2003. Cei doi au împreună un băiat, pe nume Vlad Micu, spynews.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nu ti-o poate lua nimeni. Din pacate multi nu o vad.
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510